Αστρολογικές προβλέψεις Ιουνίου ’21: Δέσμευση για αλλαγές

Για δεύτερη φορά μέσα στο 2021 συγκρούεται ο παραδοσιακός Κρόνος με τον επαναστάτη Ουρανό. Η τάση για αλλαγές είναι μεγάλη, όμως τα εμπόδια πολλά. Χωρίς τη σωστή οργάνωση κάθε επανάσταση είναι καταδικασμένη. Χωρίς την ικανότητα προσαρμογής η σταθερότητα είναι παροδική. Δεσμεύσου στην προσπάθεια να ισορροπήσεις μέσα σου το παλιό με το καινούργιο, το γνώριμο με το ανατρεπτικό και προχώρα μπροστά. Ο ανάδρομος Ερμής συνηγορεί στην επανεξέταση δεδομένων. Ο Ιούνιος φέρνει δέσμευση για αλλαγές.

Γιατί και τον ωροσκόπο: Το ζώδιο είναι η αστρολογική σου ταυτότητα. Ο ωροσκόπος είναι το πώς η ταυτότητα αυτή εκφράζεται προς τα έξω. Εκτός από το ζώδιο διάβασε και το ζώδιο του ωροσκόπου σου.

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4) Ξεκίνα προσεκτικά και απογειώσου μετά

Εκκρεμότητες από το παρελθόν ζητούν την προσοχή σου. Κουβέντες που ειπώθηκαν ξαναέρχονται στην επιφάνεια, δημιουργούν παρεξηγήσεις και σε αναστατώνουν. Οι συγκρούσεις στο οικογενειακό περιβάλλον, το πρώτο δεκαήμερο του μήνα, φέρνουν ένταση ιδίως αν έχεις γεννηθεί 15, 16, 17 Απριλίου. Το γενικότερο συγκρουσιακό κλίμα που επικρατεί δημιουργεί ανασφάλεια στα οικονομικά και παρεμποδίζει τους στόχους σου. Στην πορεία του μήνα όμως κάτι αλλάζει αισθητά! Αυτό είναι η συνειδητή σου απόφαση να διασκεδάσεις, να δημιουργήσεις και να δεις πιο αισιόδοξα τη ζωή. Οι οικογενειακές εντάσεις αποκλιμακώνονται σταδιακά, βρίσκεις τον εαυτό σου, την καλή σου διάθεση και η ενέργειά σου επανέρχεται στα επιθυμητά επίπεδα.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5) Μη φοβάσαι τις αλλαγές

Μια από τις μεγαλύτερες προκλήσεις της ζωής σου είναι να εκπαιδευτείς στην προσαρμοστικότητα. Όταν συνειδητοποιήσεις ότι οι αλλαγές είναι αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής και όχι εχθρός της σιγουριάς σου, τότε θα είσαι ένα βήμα πιο κοντά στην ευτυχία.  Έχεις στραμμένη την προσοχή στα οικονομικά, οι υποχρεώσεις στην εργασία είναι πολλές, η ένταση στην οικογένεια αυξάνεται και νιώθεις αναστάτωση. Ιδίως αν έχεις γεννηθεί 3, 4, 5, Μαΐου βιώνεις μια εσωτερική πάλη. Από τη μια θέλεις να κάνεις την ανατροπή και να αλλάξεις τα πάντα. Από την άλλη η ανασφάλεια του αγνώστου και τα πράγματα στα οποία έχεις δεσμευτεί σε συγκρατούν και σε περιορίζουν. Βίωσε την εσωτερική αυτή σύγκρουση και μάθε από αυτήν.  Μην αντιστέκεσαι και τότε θα αρχίσει να εξασθενεί.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6) Δάμασε το νου και κάνε τη σκέψη πράξη

Παρότι φαινομενικά το ενδιαφέρον σου στρέφεται στα οικονομικά, η σκέψη σου τριγυρίζει στο παρελθόν. Αναθεωρείς ιδέες, σκέψεις, πρόσωπα και πράγματα. Μην αφήνεις το νου να σε παρασύρει. Δεν είσαι η σκέψη σου, είσαι κάτι πολύ πιο πέρα απ’ αυτό. Όταν η διαδικασία αυτή ολοκληρωθεί και κατασταλάξεις, θα έχεις την ευκαιρία να δράσεις για να υλοποιήσεις ό,τι μέχρι τώρα υπήρχε μόνο ως ιδέα. Είσαι σε κινητικότητα και έχεις όρεξη για μάθηση και νέες πληροφορίες. Αν έχεις γεννηθεί 9, 10, 11 Ιουνίου μια πολύ σημαντική χρονιά ξεκινά για σένα από τώρα μέχρι τα επόμενα γενέθλιά σου. Δώσε χώρο σε αυτό που θα προκύψει και θα ανταμειφθείς στην πορεία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (21/6 – 22/7) Γοητεύεις και γοητεύεσαι

Για πολλούς η ευαίσθητη φύση σου είναι ελκυστική. Παράλληλα με αυτήν, αυτό το μήνα θα έχεις αυξημένη γοητεία και θα εκπέμπεις χάρη και ομορφιά. Υπάρχει παρασκηνιακή δράση στη ζωή σου αλλά και εσύ αυτή την περίοδο έχεις μια τάση να λειτουργείς μυστικά. Από τα μέσα του μήνα και μετά σε απασχολούν τα οικονομικά. Αν έχεις γεννηθεί 22, 23 Ιουνίου οι αρχές του μήνα επιφυλάσσουν κάτι ευχάριστο για σένα. Ίσως μια νέα γνωριμία, ίσως κάτι που θα σε κάνει να αισθανθείς πως έχεις την τύχη με το μέρος σου. Αν όμως έχεις γεννηθεί 18, 19, 20 Ιουλίου μη δίνεις συνέχεια σε συγκρούσεις. Μην ταυτίζεσαι και θα μπορέσεις να τις αποφύγεις. 

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8) Αξιοποίησε σωστά την ενέργειά σου

Η σωστή διαχείριση της αυξημένης ενέργειας που θα έχεις είναι το μυστικό για να ανταπεξέλθεις αυτή την περίοδο. Στρέψε τη δράση σου στη συλλογική εργασία, στις επαφές με φίλους και στην επίτευξη στόχων. Ειδάλλως, η ενέργεια αυτή θα οδηγήσει σε αυξημένη ένταση και συγκρούσεις. Αν έχεις γεννηθεί 5, 6, 7 Αυγούστου η εσωτερική πίεση που νιώθεις είναι μεγάλη. Δύο αντίθετες φύσεις συγκρούονται μέσα σου, η ανάγκη για σταθερότητα με την ανάγκη για αλλαγή. Οι επιπτώσεις της σύγκρουσης αυτής είναι εμφανείς, τόσο στην προσωπική σου ζωή όσο και στην επαγγελματική. Δεν χρειάζεται τώρα να αποφασίσεις. Αυτό που χρειάζεται είναι να αφεθείς στη ροή και να περιμένεις να ξεκαθαρίσει το τοπίο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9) Kαι τα εμπόδια έχουν λόγο ύπαρξης

Η διεκπεραίωση επαγγελματικών υποχρεώσεων σου προσφέρει ικανοποίηση και πληρότητα. Όμως αυτή την περίοδο προσπάθησε να μην απογοητευτείς από παρεξηγήσεις και εμπόδια στον επαγγελματικό τομέα, ιδίως αν έχεις γεννηθεί γύρω στις 12 Σεπτεμβρίου. Μην αποκαλύπτεις τα σχέδια σου και κράτα χαμηλό προφίλ. Αν έχεις γεννηθεί 5, 6, 7 Σεπτεμβρίου νιώθεις σε ετοιμότητα για αλλαγές, και ναι, μελλοντικά αυτές θα σε επιβεβαιώσουν. Για αυτήν όμως την περίοδο έχε υπόψη σου ότι η σκέψη αυτή αυξάνει το στρες και τις αμφιβολίες. Αν έχεις γεννηθεί στις 15, 16, 17 Σεπτεμβρίου νιώθεις αστάθεια στις σχέσεις σου, συντροφικές και επαγγελματικές. Είναι και αυτό ένα στάδιο εξέλιξής τους, που όταν ξεπεραστεί δίνει πιο δομημένες σχέσεις και λειτουργικές.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10) Μάθε να διαχειρίζεσαι την έλλειψη ισορροπίας

Όσο σημαντικό κι αν είναι να έχεις ισορροπία και αρμονία στη ζωή σου, εξίσου σημαντικό είναι να μπορείς να διαχειρίζεσαι την έλλειψη τους. Η ένταση στα επαγγελματικά στις αρχές του μήνα σε ταλαιπωρεί. Παράλληλα όμως σε εκπαιδεύει να λειτουργείς υπό πίεση και να διεκδικείς αυτά που σου ανήκουν. Με τη δική σου συνειδητή προσπάθεια το κλίμα εξομαλύνεται στην πορεία του μήνα και το ενδιαφέρον σου στρέφεται σε στόχους, φιλίες και συλλογική εργασία. Αν έχεις γεννηθεί 6, 7, 8 Οκτωβρίου μια δημιουργική σου ιδέα αρχίζει να αποκτά σταθερές βάσεις. Στην αρχή αυτό συνοδεύεται από αναστάτωση αλλά και οικονομική ανασφάλεια. Στην πορεία η επιτυχία θα φανεί.  

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11) Δεν μπορείς να έχεις πάντα τον έλεγχο

Ένα από τα πιο χαρακτηριστικά σου γνωρίσματα είναι ο έντονος συναισθηματισμός. Βιώνεις τόσο τα θετικά όσο και τα αρνητικά που συμβαίνουν σε βάθος και με ένταση. Τις πρώτες μέρες του μήνα, και ιδίως αν έχεις γεννηθεί 24, 25 Οκτωβρίου, κάτι σημαντικό και ευχάριστο εμφανίζεται στη ζωή σου. Νιώσε την εύνοια και ανταποκρίσου με ευγνωμοσύνη. Στην πορεία του μήνα η επαγγελματική σου καθημερινότητα σε δυσκολεύει. Προστριβές και ένταση σε βγάζουν εκτός ελέγχου. Αν έχεις γεννηθεί 5, 6, 7 Νοεμβρίου δοκιμάζεσαι. Οικογένεια και σύντροφος δίνουν τις αφορμές, όμως δεν είναι η αιτία. Η αιτία βρίσκεται μέσα σου, στο ότι δε δέχεσαι οι καταστάσεις να φεύγουν από τον έλεγχό σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12) Δώσε σημασία στις σχέσεις σου με τους άλλους

Θα ήταν διευκόλυνση για σένα να μπορείς να κανονίζεις τη ζωή σου χωρίς να λαμβάνεις υπόψη σου τις επιθυμίες και ανάγκες των άλλων. Όμως από τη στιγμή που συνυπάρχεις με άλλους ανθρώπους αυτό δεν είναι απόλυτα εφικτό. Αυτή η περίοδος είναι εδώ για να σου θυμίσει ακριβώς αυτό. Θέματα σχέσεων, γάμου και συνεργασιών είναι στο επίκεντρο του ενδιαφέροντός σου. Η διάθεσή σου να οργανώσεις ταξίδια και να αναζητήσεις εμπειρίες αναζωπυρώνεται και σε ενθουσιάζει. Έχεις ενέργεια και όρεξη να διευρύνεις τις γνώσεις σου. Αν ωστόσο έχεις γεννηθεί 14, 15, 16 Δεκεμβρίου νιώθεις σύγχυση και εξασθένηση που σε εμποδίζουν να πάρεις σοβαρές αποφάσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1) Στόχευσε στη χαρά και στην αγάπη

Όσο κι αν προσπαθείς να είσαι σε όλα εντάξει, υπάρχουν στιγμές που βγαίνεις εκτός εαυτού. Η ένταση και οι συγκρούσεις σε σχέσεις, γάμο και συνεργασίες συνεχίζονται για λίγο ακόμη, ιδίως αν έχεις γεννηθεί  15, 16, 17 Ιανουαρίου. Στην πορεία όμως το κλίμα βελτιώνεται αισθητά, νιώθεις καλύτερα και έτσι νιώθουν κοντά σου και όσοι αγαπάς. Προσπάθησε να διαχειριστείς το εργασιακό άγχος. Η ηρεμία και η εσωτερική γαλήνη είναι συνειδητές επιλογές. Διάλεξε μια καθημερινότητα που σε εκφράζει πραγματικά και μην αναλώνεσαι μόνο σε υποχρεώσεις. Ευκαιρίες για φλερτ, δημιουργικές δραστηριότητες και διασκέδαση θα υπάρξουν, όμως για την ώρα θα συνοδεύονται από εμπόδια και αντιστάσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2) Μην εστιάζεις μόνο σε ό,τι σε δυσκολεύει

Το σύμπαν σε ωθεί να εστιάσεις την ενέργειά σου στις συντροφικές σου σχέσεις και συνεργασίες. Συγκρούσεις και προστριβές είναι πιθανές ιδίως αν έχεις γεννηθεί 1, 2, 3 Φεβρουαρίου. Οικογένεια και επαγγελματικά δεν συμβιβάζονται αυτή την περίοδο. Αναζητάς σταθερότητα όμως προκύπτουν αλλαγές. Αλλά και αντίστροφα, επιδιώκεις το διαφορετικό και σε καταδιώκει το συνηθισμένο. Διέξοδο αποτελεί κάθε δημιουργική δραστηριότητα που σε κάνει να αισθάνεσαι χαρά. Ακόμη και μια γνωριμία από παλιά μπορεί να εμφανιστεί στο προσκήνιο και να σε ενθουσιάσει. Δεν είναι η πιο εύκολη περίοδος για σένα, όμως μόνο εσύ πραγματικά μπορείς να αλλάξεις ό,τι δε σε εκφράζει πλέον.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3) Εμπιστεύσου τη βαθύτερη γνώση σου

Ασυνεννοησία και παρεξηγήσεις εντός της οικογένειας σου χαλάνε τη διάθεση. Μην απογοητεύεσαι. Δείξε αληθινό ενδιαφέρον στους δικούς σου ανθρώπους και θα ανταμειφθείς. Η ανταμοιβή που έρχεται, ιδίως αν έχεις γεννηθεί 19, 20, 21 Φεβρουαρίου είναι η απάντηση στις βαθύτερες επιθυμίες σου. Αξιοποίησέ τη με σοφία και ευγνωμοσύνη! Έχεις αρκετό άγχος, κυρίως για τα επαγγελματικά. Παράλληλα όμως έχεις και ενέργεια που μπορείς να στρέψεις στην εργασία σου και να εξελιχτείς. Αν έχεις γεννηθεί 13, 14, 15 Μαρτίου έμπνευση, πνευματικότητα, αλλά και ροπή προς ψευδαισθήσεις και σύγχυση συνυπάρχουν μέσα σου. Εμπιστεύσου τον ανώτερο εαυτό
σου και θα βρεις ακόμα περισσότερες απαντήσεις από αυτές που ζητάς.

Κεντρική φωτογραφία Matteo Di Iorio

Κείμενο της Astrology Consultant Μυρτώς Φρέντζου.

eventhorizonastrology.com

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here