Αστρολογικές προβλέψεις Νοεμβρίου ’21: Οι σταθερές διαταράσσονται

Ο Σκορπιός είναι ένα ζώδιο με κακή φήμη. Κάτι στην ψυχοσύνθεση του φοβίζει τους άλλους. Γιατί ο Σκορπιός ξέρει. Ξέρει για σένα αυτά που ίσως εσύ δεν ξέρεις ούτε για τον ίδιο σου τον εαυτό. Βλέπει κάτω από την επιφάνεια, έχει υπομονή, προετοιμάζεται, αφοσιώνεται και μετά προχωρά σε δράση. Γνωρίζει την αναγεννητική δύναμη που κρύβεις μέσα σου και θα σε κάνει να τη μάθεις κι εσύ. Στο μήνα του Σκορπιού, με Άρη στο ίδιο ζώδιο ανασυγκροτήσου. Η έκλειψη στις 19/11 και οι δύσκολες όψεις του Άρη με Κρόνο και Ουρανό θα ταρακουνήσουν τις σταθερές σου. Φρόντισε να έχεις σταθεροποιήσει τον εαυτό σου με τέτοιο τρόπο ώστε να εξαρτάσαι όσο δυνατόν λιγότερο από εξωτερικούς παράγοντες, τόσο συναισθηματικά όσο και υλικά. Οι αστρολογικές προβλέψεις Νοεμβρίου είναι εδώ για να σε οδηγήσουν σε αυτό το μονοπάτι εσωτερικής αναζήτησης.

Γιατί και τον ωροσκόπο: Το ζώδιο είναι η αστρολογική σου ταυτότητα. Ο ωροσκόπος είναι το πώς η ταυτότητα αυτή εκφράζεται προς τα έξω. Εκτός από το ζώδιο διάβασε και το ζώδιο του ωροσκόπου σου.

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4) Οικονομικά ζητήματα με άλλους

Η αλήθεια είναι ότι όταν στρέψεις την ενέργειά σου σε ένα σκοπό δίνεσαι πραγματικά με όλο σου το είναι. Η δράση σου αυτό το μήνα στρέφεται σε οικονομικά ζητήματα. Όχι τόσο στα οικονομικά που σχετίζονται με τη δική σου προσωπική εργασία, όσο εκείνα που αφορούν άλλα πρόσωπα, όπως θέματα κληρονομικά, χρέη, δάνεια, διατροφές κτλ. Το ζητούμενο αυτό το Νοέμβριο είναι να δώσεις προσοχή σε αυτόν τομέα, να μην εμπιστεύεσαι εύκολα και κυρίως να μη βιάζεσαι. Ιδίως γύρω στις 10/11 αλλά και στην έκλειψη στις 19/11, μην πάρεις βιαστικές αποφάσεις και μην κάνεις βιαστικές κινήσεις. Περίμενε να δεις πώς εξελίσσονται οι καταστάσεις. Ένα πάθος υποβόσκει στις βαθύτερες σκέψεις και επιθυμίες σου. Πάθος για ένα άτομο ή για μια κατάσταση. Νιώθεις ότι θες να παρασυρθείς, αλλά κάτι σε κρατάει. Άκου τη διαίσθησή σου κι ας μην είναι το δυνατό σου σημείο. Αν κάτι δε σου πάει καλά, άλλαξε πορεία.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5) Υπομονή και ψυχραιμία σε σχέσεις και συνεργασίες

Παρά το γεγονός ότι η υπομονή είναι από τις αρετές που σε διακρίνουν, υπάρχουν καταστάσεις που σε φέρνουν στα όριά σου. Το μήνα αυτό οι σχέσεις σου με το σύντροφο, τους συνεργάτες και γενικά με τους άλλους δοκιμάζονται. Προστριβές, ανατροπές και εντάσεις σε βγάζουν από τον άξονα ισορροπίας σου. Οι επικοινωνιακές σου δεξιότητες είναι ενεργοποιημένες. Ο διάλογος μπορεί να βοηθήσει. Ωστόσο μην κάνεις το λάθος στις 10/11 και μιλήσεις χωρίς να το σκεφτείς. Η έκλειψη στις 19/11 φέρνει στην επιφάνεια προβλήματα στις σχέσεις σου. Όμως παράλληλα σου δίνεται απλόχερα η ευκαιρία να τα δεις κατάματα για να τα επιλύσεις. Μην επιμένεις στη γνώμη σου από εγωισμό και πείσμα. Η αγάπη υπάρχει στη ζωή σου. Νιώσε την και μην κλείνεις την πόρτα σε αυτούς που προσπαθούν να σε προσεγγίσουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6) Εργασία και υγεία σε πρώτο πλάνο

Η καθημερινότητά σου είναι έτσι δομημένη που σε κρατά σε εγρήγορση. Απολαμβάνεις να είσαι σε κίνηση και νιώθεις άβολα με τη στασιμότητα. Ο φετινός Νοέμβριος, ιδίως όσον αφορά την εργασία σου, σε κρατά πραγματικά σε υπερδραστηριότητα. Υποχρεώσεις, επικοινωνίες και δουλειά γεμίζουν τη μέρα σου. Όμως, κάνε μια παύση και αναλογίσου τις επιπτώσεις που μπορεί να έχει η έλλειψη ξεκούρασης στην υγεία σου. Στρες και υπερένταση μπορεί να αποδυναμώσουν τον οργανισμό σου. Πρόσεξε τη διατροφή σου και προσπάθησε να κοιμάσαι τόσο όσο να δίνεις τη δυνατότητα στον εαυτό σου να ανασυγκροτείται. Ιδίως αν έχεις γεννηθεί στις αρχές του τρίτου δεκαήμερου των Διδύμων νιώθεις μια εξασθένηση όχι μόνο σωματική, αλλά και ψυχική. Ευνοϊκή περίοδος για κληρονομικά θέματα και κοινά οικονομικά με άλλους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7) Δημιουργία, έρωτας, χαρά με λίγα εμπόδια

Σε ένα μήνα που είναι αρκετά δύσκολος για τους περισσότερους, εσύ θα καταφέρεις να βρεις φωτεινές διεξόδους χαράς και δημιουργίας. Παρά τον αγχώδη χαρακτήρα σου και την τάση σου να ανησυχείς για όλα, αυτή την περίοδο ξαναβρίσκεις τη δύναμή σου και την όρεξη για ζωή. Μπορεί να είναι ένας καινούργιος έρωτας, μια γνωριμία, ένα παιδί ή απλώς η ενασχόλησή σου με ό,τι σου φέρνει χαρά. Το αποτέλεσμα όμως είναι πως ανακτάς μια θετικότερη στάση απέναντι στη ζωή σου. Κάποια εμπόδια στην επικοινωνία γύρω στις 2/11 και 10/11, αλλά και με την έκλειψη στις 19/11 μπορεί να σε αναστατώσουν. Ωστόσο οι αστρολογικές προβλέψεις Νοεμβρίου είναι εδώ για να σου θυμίσουν ότι έχεις κάθε δικαίωμα να χαίρεσαι και να απολαμβάνεις τη ζωή.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8) Οικογενειακές απαιτήσεις και υποχρεώσεις

Ο πληθωρικός χαρακτήρας σου σε κάνει να ξεχωρίζεις. Έχεις μια φλόγα μέσα σου, τη φλόγα της δημιουργίας και της χαράς. Αυτή ακριβώς τη δυναμική έχουν αποδυναμώσει οι συνθήκες που επικρατούν στη ζωή σου. Φυσικά όλα γίνονται για κάποιο λόγο. Και αυτό οφείλεις να έχεις στο μυαλό σου για να αντιμετωπίσεις τις δύσκολες πλανητικές επιρροές που έρχονται. Οι απαιτήσεις της οικογενειακής ζωής, σου φαίνονται βουνό. Αυτό όμως οφείλεται στο ότι δεν δίνεις στον τομέα αυτό την ενέργεια που απαιτείται. Η έκλειψη Σελήνης στις 19/11 αγγίζει το δίπολο καριέρα – οικογένεια και σε βάζει σε διλήμματα. Προσοχή στις υπερβολές. Επίσης προσοχή στα λόγια σου 10/11 και 13/11. Μπορεί να πικράνουν τους αγαπημένους σου και να το μετανιώσεις. Έχε πίστη ότι τίποτα δε μένει στάσιμο. Θα έρθει η εποχή που θα αποζημιωθείς για την αντοχή σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9) Μετακινήσεις και επικοινωνίες σε κρατούν σε δράση

Η αλήθεια είναι πως εσύ καταφέρνεις να βρεις πιο εύκολα τις ισορροπίες σου ακόμα και σε ένα δύσκολο μήνα για τους περισσότερους. Η συνεχής δραστηριότητα, οι πολλές επικοινωνίες και οι μετακινήσεις βοηθούν στο να σε κρατούν απασχολημένη. Κάποιες γνωριμίες με ερωτικό ενδιαφέρουν σου φτιάχνουν τη διάθεση και σε ανανεώνουν. Η έκλειψη στις 19/11 εστιάζει την προσοχή σου σε ταξίδια και σπουδές. Διευθέτησε ζητήματα που αφορούν τους τομείς αυτούς  με σύνεση. Ωστόσο, την ίδια μέρα μια ευχάριστη ανατροπή σε αναστατώνει! Το σύμπαν αναγνωρίζει ότι είσαι γεννημένη για να προσφέρεις και να εξυπηρετείς. Το μήνυμά του όμως για σένα είναι ξεκάθαρο! Όσο πιο ευχαριστημένη είσαι εσύ, τόσο πιο πολλά μπορείς να προσφέρεις! Αν είσαι γεννημένη γύρω στις αρχές του τρίτου δεκαήμερου της Παρθένου η διαίσθησή σου σε μπερδεύει. Μην την εμπιστεύεσαι απόλυτα. Είσαι κυρίως παιδί της λογικής!

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10) Τακτοποίησε τα οικονομικά σου

Η ζωή έχει και την πρακτική της πλευρά! Κάτι που για σένα που επενδύεις στην ομορφιά, την αρμονία, και την καλοπέραση μοιάζει κάποιες φορές αρκετά κουραστικό. Αυτή την περίοδο καλείσαι να ασχοληθείς με τα οικονομικά σου. Οι αστρολογικές προβλέψεις Νοεμβρίου σου τονίζουν να μην αναβάλλεις άλλο υποχρεώσεις που πρέπει να διευθετήσεις. Τώρα είναι η ώρα να ψάξεις λύσεις γιατί μετά θα βρεις περισσότερα εμπόδια μπροστά σου. Τόσο η έκλειψη στις 19/11 όσο και οι δύσκολες μέρες του μήνα, 10/11 και 13/11, αφορούν τη διαχείριση των εσόδων και των εξόδων σου. Το κλίμα στην οικογένεια βελτιώνεται. Οι συγκρούσεις και οι διαφωνίες που προηγήθηκαν δίνουν σιγά σιγά τη θέση τους σε συμφιλιωτικές διαθέσεις και όμορφες στιγμές. Αποδεσμεύσου από την τάση σου να ωραιοποιείς καταστάσεις. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11) Ώρα για δράση, με προσοχή και καθαρές προθέσεις

Κάρμα δε σημαίνει τιμωρία. Το Κάρμα σχετίζεται με το νόμο της δράσης και της αντίδρασης. Για κάθε τι που κάνουμε υπάρχουν επιπτώσεις που αναλογούν στη δράση μας. Αυτήν την περίοδο είναι πολύ σημαντικό να ξεκαθαρίσεις τις προθέσεις σου πριν δράσεις. Η ενέργειά σου είναι αυξημένη και πρέπει να διοχετευτεί σωστά. Στην αντίθετη περίπτωση θα επωμιστείς τις συνέπειες. Οι σχέσεις με τους σημαντικούς άλλους της ζωής σου είναι αρκετά διαταραγμένες. Οι συνθήκες έχουν αλλάξει, με διάφορους τρόπους και βρίσκεσαι σε στάδιο προσαρμογής. Υπάρχουν δυνατότητες επικοινωνίας και διαλόγου ώστε να ακουστούν και οι δυο πλευρές. Ωστόσο, ψυχραιμία και προσοχή απαιτείται τόσο στην έκλειψη 19/11 αλλά και γύρω στις 10/11 και 13/11. Η αναγεννητική δύναμη που κρύβεις μέσα σου είναι μοναδική. Αξιοποίησε την!

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12) Ενδοσκόπηση και ανασυγκρότηση

Είναι αλήθεια πως φημίζεσαι για την κοινωνικότητα και την εξωστρέφειά σου. Οι περισσότεροι θέλουν να είναι κοντά σου λόγω της αισιόδοξης φύσης σου και της θετικής στάσης ζωής. Για να συνεχίσεις ωστόσο να εκπέμπεις σε αυτό το μήκος κύματος πρέπει να περνάς και περιόδους επαναφόρτισης. Ο μήνας αυτός ενδείκνυται για να κάνεις μια στροφή προς τα μέσα. Να αισθανθείς τις βαθύτερες ανάγκες σου και να ακούσεις τον ανώτερο εαυτό σου. Υπάρχουν κάποιες καταστάσεις στη ζωή σου που είναι κάπως θολές και ασαφείς. Αυτό μπορεί να μην το αναγνωρίζεις συνειδητά. Όμως ο εαυτός σου, σου περνάει το μήνυμα έμμεσα. Απροσδιόριστο άγχος και ψυχοσωματικά προβλήματα είναι ο τρόπος του να σε κάνει να ασχοληθείς μαζί του. Μην αμελείς τη φροντίδα του οργανισμού σου, κυρίως γύρω στην έκλειψη στις 19/11.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1) Θέσε στόχους και πόνταρε στην ομαδική εργασία

Είναι χαρακτηριστικό της ιδιοσυγκρασίας σου να αγωνίζεσαι και να πετυχαίνεις τους στόχους σου μόνη σου. Οι αστρολογικές προβλέψεις Νοεμβρίου όμως είναι εδώ για να σου υπενθυμίσουν την αξία της ομαδικότητας και της συλλογικής εργασίας. Μπορείς να καθοδηγήσεις μια ομάδα και να επιτύχεις ακόμη καλύτερα αποτελέσματα. Στις 2/11, 10/11 και 13/11 ωστόσο, χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή σε επικοινωνίες και διαπραγματεύσεις. Γύρω από τις μέρες της έκλειψης στις 19/11 μπορεί να προκύψουν παράμετροι που δεν έχεις λάβει υπόψη σου. Έχε τα μάτια σου ανοιχτά και απόφυγε οποιαδήποτε παρορμητική κίνηση. Ευκαιρίες και εύνοια στα αισθηματικά τονώνουν την αυτοπεποίθησή σου. Σε ένα δύσκολο γενικά μήνα για τους περισσότερους, εσύ βρίσκεις τον τρόπο να σταθείς στα πόδια σου γερά. Οδήγησε και άλλους να ακολουθήσουν το παράδειγμά σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2) Καριέρα και επαγγελματικές υποχρεώσεις

Το μεγαλύτερο μέρος της ενέργειάς σου αυτήν την περίοδο είναι στραμμένο στις επαγγελματικές σου υποχρεώσεις. Όμως παράλληλα συνοδεύεται από άγχος και εντάσεις. Το δίπολο καριέρα – οικογένεια σε προβληματίζει και νιώθεις ότι δεν μπορείς να τα συνδυάσεις. Ιδίως με την έκλειψη στις 19/11 η καταπίεση που νιώθεις είναι μεγάλη. Στις 10/11 και 13/11 πρόσεχε τη στάση και τα λόγια σου, ιδίως στο χώρο εργασίας σου. Είσαι επιρρεπής σε συγκρούσεις και προστριβές. Όσο κι αν κάτι μέσα σου σε πιέζει για ριζικές αλλαγές, το μήνυμα που στέλνει το σύμπαν μέσα από τις αστρολογικές προβλέψεις Νοεμβρίου, είναι ξεκάθαρο. Μην κάνεις παράτολμες αλλαγές εν βρασμώ ψυχής. Η καταπίεση που νιώθεις σχετίζεται πρωτίστως με τις απαιτήσεις που έχεις εσύ από τον εαυτό σου και έπειτα με τις απαιτήσεις που έχουν οι άλλοι από σένα.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3) Ταξίδια και πνευματικά ερεθίσματα ανοίγουν τους ορίζοντες

Έχεις το χάρισμα να στρέφεσαι προς τα μέσα όταν οι συνθήκες το απαιτούν και να επιστρέφεις στην πηγή της ύπαρξής σου. Αυτό σου δίνει δύναμη και ψυχικό σθένος. Την περίοδο αυτή ανοίγεται ένας δρόμος με την ευκαιρία να ανοίξεις τους ορίζοντές σου και να αποκομίσεις γνώσεις και από εξωτερικές πηγές. Είτε αυτό είναι σπουδές, σεμινάρια, ταξίδια ή φιλοσοφικές συζητήσεις το αποτέλεσμα είναι ένα: Η γνώση είναι δύναμη. Είτε προέρχεται από μέσα, είτε απ’ έξω. Δείξε μια μεγαλύτερη προσοχή τις μέρες γύρω από την έκλειψη σελήνης στις 19/11 σε μετακινήσεις, επικοινωνίες και συναλλαγές. Η εύνοια είναι μεγάλη σε θέματα έμπνευσης και εσωτερικών αναζητήσεων. Κάνε αυτό που ξέρεις καλά. Αφέσου στη βαθύτερη γνώση που υπάρχει μέσα σου και θα πάρεις τις απαντήσεις που ζητάς.

Φωτογραφία,  Vitaly Otinov

Αστρολογικές προβλέψεις Νοεμβρίου 2021 από την Astrology Consultant Μυρτώ Φρέντζου.

@myrto_frentzou

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here