Αστρολογικές προβλέψεις Οκτωβρίου ’21: Διάλογος & διπλωματία

Επικοινωνία είναι η νοητή εκείνη γραμμή που αποκαλύπτει και συνδέει εσένα και τις σκέψεις σου με τους γύρω σου. Οι αστρολογικές προβλέψεις Οκτωβρίου είναι εδώ για να τονίσουν τη σημασία του σωστού διαλόγου, της διπλωματίας και της ευγένειας. Με ανάδρομο Ερμή στο Ζυγό αλλά και με τον Άρη στο ίδιο ζώδιο μη βιαστείς να μιλήσεις. Σκέψου τη θέση του άλλου. Αναζήτησε τη δική σου αλήθεια πριν τον κρίνεις. Απόφυγε τις παρορμητικές κινήσεις και κάνε ένα βήμα πίσω να αναλογιστείς ποιες επιλογές έχεις.

Αν τα καταφέρεις, τότε η Πανσέληνος στις 20/10 θα σου δώσει την αίσθηση μιας κερδισμένης μάχης. Αν όχι, τα θέλω σου θα συνεχίζουν τα συγκρούονται με εκείνα των άλλων. Ήρθε η στιγμή να καταλάβεις ότι με την κατάλληλη συνεργασία θα πετύχεις πολύ περισσότερα από ότι με την ατομική προσπάθεια.

Γιατί και τον ωροσκόπο: Το ζώδιο είναι η αστρολογική σου ταυτότητα. Ο ωροσκόπος είναι το πώς η ταυτότητα αυτή εκφράζεται προς τα έξω. Εκτός από το ζώδιο διάβασε και το ζώδιο του ωροσκόπου σου.

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4) Ευκαιρίες για ουσιαστικό διάλογο

Το μήνυμα που σου στέλνει το σύμπαν είναι ξεκάθαρο:  Μάθε να επικοινωνείς σωστά με τους άλλους! Απαραίτητη προϋπόθεση είναι να προσπαθήσεις να δεις και τη δική τους πλευρά. Σύντροφοι και συνεργάτες σου δίνουν τις καλύτερες αφορμές για να εξασκηθείς σε αυτό. Προστριβές, συγκρούσεις και διαφωνίες δε λείπουν. Όσο κι αν θεωρείς ότι ο εαυτός σου και οι επιθυμίες σου είναι προτεραιότητα, ήρθε η ώρα να παραδεχτείς ότι και οι σχέσεις σου με τους άλλους είναι εξίσου σημαντικές. Η Πανσέληνος στις 20/10 σε αυτόν ακριβώς τον τομέα σου χτυπάει το καμπανάκι για να κινητοποιηθείς. Ο ανάδρομος Ερμής μέχρι τις 19/10 θα δώσει τις ευκαιρίες που χρειάζεσαι για αναθεώρηση και ενδοσκόπηση.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5) Η εργασία σου στο επίκεντρο

Η ενέργειά σου είναι στραμμένη στην εργασία σου και νιώθεις την ανάγκη να διακριθείς και να προαχθείς. Φυσικά κι έχεις τη δυνατότητα να το καταφέρεις. Ωστόσο, σύμφωνα με τις αστρολογικές προβλέψεις Οκτωβρίου, θα πρέπει να έχεις κατά νου ότι η επιμονή που σε χαρακτηρίζει, δεν λειτουργεί πάντα προς όφελός σου. Αντίθετα μπορεί να φέρει συγκρούσεις και διαφωνίες με συναδέλφους και προϊσταμένους, με αποκορύφωμα την 9/10. Πριν διεκδικήσεις αυτά που νομίζεις πως σου αξίζουν φρόντισε να είσαι σίγουρη ότι δεν αυταπατάσαι.  Επιπλέον, μην παραμελείς θέματα υγείας ιδίως αυτά που εμφανίζονται ξανά. Πολύ πιθανόν να συνδέονται με άγχος και να σου δημιουργούν ψυχοσωματικά προβλήματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6) Έρωτας, χαρά, δημιουργία

Η ερωτική και παιχνιδιάρικη φύση σου είναι πολύ τονισμένη το φετινό Οκτώβρη! Οι ευκαιρίες για γνωριμίες πολλές καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα. Κάποιες μάλιστα από αυτές,
με την Αφροδίτη απέναντί σου από τις 7/10 και μετά, μπορεί να εξελιχθούν και σε κάτι ουσιαστικότερο. Άτομα από το παρελθόν μπορεί τώρα να επικοινωνήσουν μαζί σου ζητώντας το ενδιαφέρον σου. Παράλληλα, πίστεψε στον δημιουργικό σου εαυτό σε όποιον τομέα κι αν νιώθεις ότι ταιριάζει σε σένα να εκφραστείς. Θα σε βοηθήσει να ανακαλύψεις καλλιτεχνικές τάσεις που έχεις κρυμμένες πίσω από τη διανόηση και την εκλογίκευση που σε χαρακτηρίζει! Η 19/10 είναι μια πολύ καλή μέρα για σένα. Αξιοποίησε την για να πετύχεις τους στόχους σου!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7) Προστριβές στην οικογένεια σε αναστατώνουν

Μια ευαίσθητη ψυχή όπως εσύ, αντιμετωπίζει πάντα με επιφυλακτικότητα τα δεδομένα της ζωής. Τη δύναμη για να ανταπεξέλθεις στην καθημερινότητα, την εισπράττεις κατά πολύ από την οικογένεια και από το ρόλο σου σε αυτή. Ωστόσο, τα πράγματα δεν είναι πάντα όπως τα θέλουμε. Έτσι, οι συγκρούσεις και η ασυνεννοησία που επικρατούν αυτόν τον καιρό στο χώρο της οικογένειας σε αναστατώνουν και νιώθεις πως χάνεις τη δύναμή σου. Η 1/10, η 9/10 και η 22/10 είναι οι μέρες που θα σε δυσκολέψουν περισσότερο. Το μυστικό για να μπορέσεις να ανατρέψεις τα δεδομένα είναι να απαρνηθείς την έμμεση, παθητική σου στάση και να μιλήσεις καθαρά και άμεσα στους αγαπημένους σου για αυτά που σε απασχολούν. Από τις 19/10 με τον Ερμή σε ορθή πορεία το σύμπαν σε σιγοντάρει να δοκιμάσεις!

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8) Ευχάριστο διάλλειμα ανάμεσα στις υποχρεώσεις

Είσαι σε μια περίοδο που νιώθεις ότι η ζωή σε έχει δυσκολέψει αρκετά. Οι αστρολογικές προβλέψεις Οκτωβρίου όμως είναι εδώ για να σου θυμίσουν ότι μέσα στις δυσκολίες υπάρχουν πάντα και οι όμορφες στιγμές! Μετακινήσεις, κοντινά ταξίδια και επικοινωνίες σε κρατούν απασχολημένη και δραστήρια. Κάποια μπερδέματα και παρεξηγήσεις δε λείπουν. Ωστόσο από τις 7/10 και μετά, η ερωτική και η δημιουργική σου διάθεση ανεβαίνει και βρίσκεις τον τρόπο να περάσεις καλά. Αξιοποίησε αυτό το ευχάριστο διάλλειμα κι ανάκτησε τη δύναμή σου για να μπορείς να ανταπεξέλθεις στις πολλές υποχρεώσεις που έχεις. Αλλαγές στην εργασία αλλά και απαιτήσεις από σύντροφο και συνεργάτες σε κουράζουν.  Πιο πολύ από όλα σε κουράζει που φεύγεις από το κέντρο ισορροπίας σου  και εκεί πρέπει να εστιάσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9) Βάλε τάξη στα οικονομικά σου

Η προσγειωμένη φύση και ο πρακτικός σου νους σε καθοδηγούν να διεκπεραιώνεις με επιτυχία κάθε εργασία που συναντάς στο δρόμο σου. Αυτό που ξεχνάς ωστόσο, είναι πως και οι στιγμές χαλάρωσης είναι απαραίτητες για να φορτίσεις τις μπαταρίες σου. Το ενδιαφέρον σου είναι στραμμένο στα οικονομικά.  Με προσοχή και σωστές κινήσεις, μετά τις 19/10 προσπάθησε να βάλεις τάξη και να μην αφήσεις εκκρεμότητες σε πληρωμές και υποχρεώσεις. Μετά τις 7/10, το κλίμα στο σπίτι βελτιώνεται και είναι εποχή τόσο για όμορφες οικογενειακές στιγμές όσο και για ανακαινίσεις. Αν έχεις γεννηθεί στα μέσα του ζωδίου, νιώθεις μια εσωτερική αλλαγή που σε ξαφνιάζει ευχάριστα! Ξεφεύγεις από το μοτίβο ζωής που ακολουθούσες μέχρι τώρα και  προχωράς νέα μονοπάτια εξέλιξης. Το σύμπαν είναι στο πλευρό σου, προχώρα!

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10) Τώρα είναι η στιγμή να δράσεις!

Το μήνα αυτό η ενέργειά σου είναι στα ύψη. Για να τη διαχειριστείς σωστά χρειάζεται να παραμερίσεις την αναποφασιστικότητά σου και να στοχεύσεις συγκεκριμένα. Η επιτυχία στις 19/10 θα είναι εξασφαλισμένη, ιδίως αν καταφέρεις και διευθετήσεις ζητήματα από το παρελθόν που είχαν μείνει σε εκκρεμότητα κι επανεμφανίζονται. Με ανάδρομο τον Ερμή στο ζώδιό σου πρόσεχε τα λόγια σου! Στις αρχές του Οκτώβρη, η γοητεία σου δε φτάνει για να διορθώσεις λόγια που μπορεί να πες και να πληγώσεις τους άλλους. Παρόλα αυτά, βρίσκεσαι σε μια φάση ζωής που μπορείς να δεις ευκαιρίες μπροστά σου και να αναζητήσεις μέσα για να κυνηγήσεις τα όνειρά σου. Η Πανσέληνος στις 20/10 σε φορτίζει συναισθηματικά. Έτσι όμως η αρνητικότητα μέσα σου εκτονώνεται και έρχεται η κάθαρση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11) Κάνε ένα βήμα πίσω και προετοιμάσου

Η ικανότητά σου να διερευνάς τα ζητήματα που σε απασχολούν σε βάθος και μετά να προχωράς σε δράση είναι μοναδική. Αυτό το μήνα το σύμπαν σε καλεί σε ακόμη μεγαλύτερη εσωτερικότητα. Συγκεντρώσου στον εαυτό σου. Απομόνωσε τις σκέψεις και τις ιδέες σου από εξωτερικούς παράγοντες και μην κοινοποιείς τα σχέδιά σου σε τρίτους. Οι αστρολογικές προβλέψεις Οκτωβρίου σου υπενθυμίζουν πως η καθαρότητα της σκέψης είναι η καλύτερη αρχή πριν πάρεις οποιαδήποτε απόφαση. Φυσικά και η ζωή γύρω σου συνεχίζει ακάθεκτη τη ροή της. Η οικογένεια και ο σύντροφος διεκδικούν μερίδιο της προσοχής σου. Όμως μάθε να ανταπεξέρχεσαι στις υποχρεώσεις κρατώντας σταθερό το κέντρο σου και στην πορεία θα αποζημιωθείς.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12) Οι φίλοι σε χρειάζονται

Η κοινωνική, αισιόδοξη φύση σου είναι αυτό που κάνει τους γύρω σου να έλκονται από την παρουσία σου! Τον Οκτώβριο οι κοινωνικές συναναστροφές και η συλλογική σου δραστηριότητα αυξάνονται χαρακτηριστικά. Η καρμική προέκταση αυτού είναι αμφίδρομη: Δεν επωφελείσαι μόνο εσύ εκπληρώνοντας αυτό που ζητάει η ψυχή σου. Παράλληλα προσφέρεις χαρά και αισιοδοξία στον περίγυρό σου σε μια εποχή που η ανθρωπότητα το έχει πραγματικά ανάγκη. Φίλοι από το παρελθόν είναι πιθανόν τώρα να κάνουν την εμφάνισή τους. Η γοητεία σου αυξάνεται με την παρουσία της Αφροδίτης στον Τοξότη και μαζί της ευκαιρίες για αύξηση εσόδων. Προσοχή όμως στις 27/10! Μπορεί να παραπλανηθείς από μια επένδυση που μοιάζει μεν καλή αλλά κρύβει κινδύνους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1) Η εργασία σου απορροφά ενέργεια

Είσαι ένας ακούραστος εργάτης της ζωής που ανταπεξέρχεσαι σε ό,τι σου ανατεθεί με δυναμισμό και επιτυχία. Αυτό όμως δε σημαίνει ότι είσαι άτρωτη. Η ξεκούραση και η ανάπαυλα δεν είναι πολυτέλεια, είναι ανάγκη. Να το θυμάσαι! Ο Οκτώβριος είναι ένας απαιτητικός μήνας για σένα, ιδίως όσον αφορά την καριέρα και την εργασία σου γενικότερα. Ασυνεννοησία, προστριβές και συγκρούσεις με υφιστάμενους και προϊστάμενους σε στεναχωρούν και σε θυμώνουν συνάμα. Την  1/10 και την  9/10 προσπάθησε να μην εμπλακείς σε συζητήσεις που σκοπό έχουν να σε φέρουν σε δύσκολη θέση. Αν έχεις γεννηθεί στο γ’ δεκαήμερο του Αιγόκερω διανύεις μια μεταμορφωτική περίοδο. Η μέχρι τώρα εμπειρία σου στη ζωή θα σε βοηθήσει να αποδεσμευτείς από καταστάσεις που δεν εξυπηρετούν την εξέλιξή σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2) Άνοιξε τους ορίζοντές σου

Υπάρχουν διάφοροι τρόποι να ταξιδέψεις. Μπορείς να ταξιδέψεις σε μια άλλη πόλη, σε μια άλλη χώρα. Μπορείς να ταξιδέψεις και με το νου, με ένα βιβλίο, σε μια ανάμνηση, με μια όμορφη παρέα. Είτε έτσι, είτε αλλιώς, οι αστρολογικές προβλέψεις Οκτωβρίου είναι εδώ για να σε ωθήσουν να ανοίξεις τα φτερά σου προς νέους ορίζοντες και νέα γνώση. Ακολούθησε τις εσωτερικές σου επιταγές ακόμη κι αν αυτές μοιάζουν ασύμβατες με τον τρόπο σου ζωής σου ή την ηλικία σου. Μπορεί να θες να ξεκινήσεις σπουδές σε ένα αντικείμενο που πάντα αγαπούσες ή να κάνεις το ταξίδι που ονειρευόσουν. Θυμήσου την ασυμβίβαστη φύση σου! Τόλμησε να δοκιμάσεις! Στις  6/10 αλλά και στις 19/10 θα σου δοθούν οι ευκαιρίες.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3) Μην αμελείς οικονομικά ζητήματα

Η αλήθεια είναι πως η καλλιτεχνική, ευαίσθητη φύση σου δύσκολα περιορίζεται στις σκληρές απαιτήσεις της καθημερινότητας και των υποχρεώσεων. Πόσο μάλλον όταν το ζητούμενο είναι κοινά οικονομικά με άλλους, κληρονομικά ζητήματα ή θέματα με συνεργάτες που αυτό τον μήνα έρχονται στην επιφάνεια. Προσπάθησε να μην απομονώνεσαι από αυτά που σε δυσκολεύουν γιατί θα τα βρεις μπροστά σου. Σύμφωνα με τις αστρολογικές προβλέψεις Οκτωβρίου, μέσα σου υπάρχει μια ανεπτυγμένη μεταμορφωτική δύναμη που τώρα είναι πιο εμφανής. Αν έχεις γεννηθεί στις αρχές του γ’ δεκαήμερου η διαίσθησή σου είναι εξίσου έντονη με τη φαντασία. Εκμεταλλεύσου και τις δύο και υλοποίησε όνειρα και σχέδια που κρύβεις καιρό. Γοητεύεσαι από άτομα στον εργασιακό σου χώρο και αυτό κάνει την καθημερινότητα πιο βατή για σένα!

Φωτογραφία, Marco Xu

Αστρολογικές προβλέψεις Οκτωβρίου 2021 από την Astrology Consultant Μυρτώ Φρέντζου.

eventhorizonastrology.com

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here