Αστρολογικές Προβλέψεις Σεπτεμβρίου ’21: Σώμα, πνεύμα & συναίσθημα σε αρμονία

Η ύπαρξή σου ορίζεται από το τρίπτυχο σώμα, συναίσθημα, νους. Η ποιότητα της ζωής σου ωστόσο, εξαρτάται από την ισορροπία μεταξύ αυτών των τριών και οι αστρολογικές προβλέψεις Σεπτεμβρίου έρχονται να σου θυμίσουν τη σημασία ισορροπίας προτεραιοτήτων. Παρατήρησε πού δίνεις την περισσότερη ενέργεια και μετάφερε μέρος της σε άλλους τομείς που την έχουν εξ ίσου ανάγκη. Φρόντισε το σώμα σου. Αναγνώρισε τα συναισθήματά σου. Κυριάρχησε στις σκέψεις σου. Ο Σεπτέμβρης σου δίνει την ευκαιρία να γνωρίσεις και να εστιάσεις την προσοχή σου στις βασικές ποιότητες του Ζυγού. Σε προτρέπει να εστιάσεις στην αρμονία, στην ισορροπία, στην εσωτερική και στην εξωτερική ομορφιά. Σε προσκαλεί να αγαπήσεις τον εαυτό σου. Η αποδοχή και η αγάπη προς τον εαυτό αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση για να συνδεθείς σε σχέσεις ουσίας.

Γιατί και τον ωροσκόπο: Το ζώδιο είναι η αστρολογική σου ταυτότητα. Ο ωροσκόπος είναι το πώς η ταυτότητα αυτή εκφράζεται προς τα έξω. Εκτός από το ζώδιο διάβασε και το ζώδιο του ωροσκόπου σου.

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4) Προτεραιότητα σε σχέσεις και συνεργασίες

Αυτό το μήνα το σύμπαν σε καλεί να ασχοληθείς με τις σχέσεις σου με τους άλλους, σύντροφο, σημαντικά πρόσωπα και συνεργάτες. Η αλήθεια είναι πως δεν είναι η φυσική σου τάση να μπαίνεις στη θέση του άλλου. Ούτε να θέτεις ως προτεραιότητα τις ανάγκες των γύρω σου. Όμως αυτήν την περίοδο, η ανάγκη σου να σχετιστείς σε κατευθύνει στην ικανοποίηση κοινών στόχων και κοινών αναζητήσεων. Επαγγελματικές υποχρεώσεις συνεχίζουν να εκκρεμούν αλλά συνυπάρχουν με καλή επικοινωνία και σωστές διαπραγματεύσεις. Αν τα γενέθλια σου είναι στα μέσα Απριλίου, βιώνεις μια μεγάλη εσωτερική αλλαγή και νιώθεις ότι περνάς σε νέα φάση ζωής.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5) Έχε εμπιστοσύνη στη ροή της ζωής

Η αλήθεια είναι πως τη χρονιά αυτή έχεις κληθεί να αντιμετωπίσεις αρκετά δύσκολες καταστάσεις σε διάφορους τομείς της ζωής σου. Το γεγονός αυτό όμως δεν πρέπει να σε  απομακρύνει από τη βεβαιότητα ότι η ζωή θα φέρει τις απαντήσεις που ζητάς. Το σύμπαν αδιαμφισβήτητα έχει μια σοφία που ο ανθρώπινος νους δεν μπορεί να συλλάβει με τη λογική. Τον Σεπτέμβρη οι εργασιακές συνθήκες σού δημιουργούν άγχος και οι αυξημένες επαγγελματικές απαιτήσεις σε κουράζουν. Ωστόσο κάποια νέα γνωριμία που έγινε πρόσφατα κρατάει ακόμη το ενδιαφέρον σου ζωντανό! Νιώθεις όλο και πιο έντονη την ανάγκη να κάνεις αλλαγές, ειδικά αν έχεις γεννηθεί γύρω στις 4, 5, 6 Μαΐου. Κάνε μεν τον προγραμματισμό σου, αλλά περίμενε τη σωστή στιγμή για να δράσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6) Όμορφες στιγμές, παρά τις υποχρεώσεις

Παρά τη δραστήρια φύση σου, που σε κρατά συνεχώς σε εγρήγορση, η αλήθεια είναι πως δυσανασχετείς όταν αυξάνονται πολύ οι υποχρεώσεις. Αυτήν την περίοδο το οικογενειακό περιβάλλον απαιτεί μεγάλο μέρος του χρόνου σου τη στιγμή που εσύ έχεις όρεξη για διασκέδαση, δημιουργία και χαλαρές στιγμές. Από τα μέσα του μήνα θα επικρατήσει η επιθυμία να περάσεις καλά. Σύμφωνα με τις αστρολογικές προβλέψεις Σεπτεμβρίου, νέες γνωριμίες και αυξημένη ερωτική διάθεση είναι στο πρόγραμμα! Θέματα σπουδών, ταξίδια και επαφές με το εξωτερικό ευνοούνται, ωστόσο χρειάζονται σχολαστική επανεξέταση. Μπερδεμένες καταστάσεις στη δουλειά δημιουργούν ανασφάλεια και σύγχυση. Η κρίση σου δεν είναι καθαρή και χρειάζεται προσοχή και επαγρύπνηση. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7) Η προσοχή στραμμένη στην οικογένεια

Η αφοσίωση που δείχνεις στην οικογένειά σου είναι παράδειγμα προς μίμηση. Αυτήν την περίοδο η ενέργεια και η προσοχή σου είναι στραμμένες στις ανάγκες των δικών σου ανθρώπων. Ωστόσο κάποιες προστριβές δε λείπουν. Παράλληλα, η ενασχόληση με τα παιδιά σε φορτίζει θετικά και ο δημιουργικός σου εαυτός κάνει την εμφάνισή του. Ακόμη και η πιθανότητα μιας γνωριμίας που θα σε αναστατώσει ευχάριστα, είναι στο πρόγραμμα. Αν είσαι γεννημένη μέσα Ιουλίου καλείσαι να πάρεις ένα σημαντικό μάθημα σε σχέση με το σύντροφο ή με το γάμο σου. Αυτό θα σε αλλάξει εσωτερικά και μακροπρόθεσμα θα προκύψει μια νέα, μια καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8) Διαχειρίσου τα οικονομικά και επέκτεινε τις γνώσεις

Όταν νιώθεις την εκτίμηση των άλλων, η αλήθεια είναι πως θέλεις να δώσεις ακόμη περισσότερα. Σε μια χρονιά που σε έχει ταλαιπωρήσει αρκετά, υπάρχουν και φωτεινές στιγμές όπου μια μικρή απόδραση ή μια συνάντηση με φίλους που σε εκτιμούν σου δίνουν πίστη να συνεχίσεις δυναμικά. Αν θέλεις να επεκτείνεις τις γνώσεις και την τεχνογνωσία σου σε έναν τομέα, είναι τώρα η κατάλληλη εποχή. Μην αφήσεις κάποιες διαφωνίες στα οικονομικά, ιδίως με το σύντροφο, να επηρεάσουν την ψυχολογία σου. Αν τα γενέθλιά σου είναι στις αρχές Αυγούστου νιώθεις μια εσωτερική αναστάτωση. Κάτι πρέπει να αλλάξει, αλλά ακόμη δεν ξέρεις τι είναι αυτό και πώς ακριβώς πρέπει να κινηθείς. Η ζωή αποκαλύπτεται όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9) Διαχειρίσου σωστά την ενέργειά σου

Η ενέργειά σου είναι σε υψηλά επίπεδα και θέλει σύνεση στο πώς θα τη διαχειριστείς. Από τη μια δραστηριοποιείσαι και διευθετείς υποχρεώσεις, από την άλλη όμως είσαι λίγο επιρρεπής σε προστριβές. Οικονομικές εκκρεμότητες σε απασχολούν, αλλά βλέπεις αύξηση στα έσοδα που σημαίνει ότι κάτι κάνεις καλά! Η Πανσέληνος στις 21/9 τονίζει ευαισθησίες, αυξάνει το συναισθηματισμό σου και μεγεθύνει ζητήματα στις σχέσεις σου, ιδίως αν έχεις γεννηθεί στο τρίτο δεκαήμερο. Από την άλλη, αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες μέρες του Σεπτέμβρη, οι αλλαγές που έρχονται στη ζωή σου είναι συμβατές τόσο με τις βαθύτερες επιθυμίες σου όσο και την εσωτερική εξέλιξη που περιμένει το σύμπαν από εσένα.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10) Γοητεία και επικοινωνία προωθούν τη δράση

Τόσο οι επικοινωνιακές σου δεξιότητες, όσο και η γοητεία σου είναι αυξημένες και σε βοηθούν να πετύχεις αυτά που επιθυμείς. Από τα μέσα του μήνα διεκδικείς στόχους με ακόμη περισσότερη αυτοπεποίθηση και η ενέργειά σου είναι αυξημένη. Χρησιμοποίησε την εύνοια του σύμπαντος προς όφελός σου, με σύνεση και ευγνωμοσύνη. Κράτα κάποια σχέδιά σου μυστικά. Έχε κατά νου ότι μέχρι τα μέσα του μήνα υπάρχει παρασκηνιακή δράση που μπορεί όταν μαθευτεί να σε αναστατώσει. Αν έχεις γεννηθεί στο τέλος του Ζυγού, δώσε προτεραιότητα σε κάποια ερωτική γνωριμία, μπορεί πραγματικά να φέρει κάτι καλό.  Όμως παράλληλα, για να μπει στη ζωή σου κάτι νέο κάτι άλλο θα πρέπει να τελειώσει!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11) Η παρασκηνιακή δράση αυξάνει την επιφυλακτικότητα

Κάποιες φορές η επιφυλακτικότητά σου δημιουργεί εμμονικές σκέψεις. Άλλες φορές όμως αποδεικνύεται ότι σε προστατεύει από τις προθέσεις των άλλων. Έτσι, από τα μέσα του μήνα και μετά έχε τα μάτια σου ανοιχτά και τη διαίσθηση ενεργοποιημένη στην παρασκηνιακή δράση που πιθανά υπάρχει γύρω σου. Σύμφωνα με τις αστρολογικές προβλέψεις Σεπτεμβρίου η προσοχή σου είναι στραμμένη στην επίτευξη στόχων, όχι μόνο προσωπικών αλλά και συλλογικών. Αν είσαι γεννημένη στα μέσα του Σκορπιού, νιώθεις πως θέλεις να κάνεις αλλαγές στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου. Πρόσεχε όμως αυτό μη γίνει ξαφνικά και χωρίς προετοιμασία γιατί μπορεί να έχει απρόβλεπτες συνέπειες. Κάποιες φορές το να παραδίδεις τον έλεγχο στην ίδια τη ζωή έχει καλύτερα αποτελέσματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12) Ομαδική εργασία, συλλογικοί στόχοι

Οι φίλοι παίζουν γενικά σημαντικό ρόλο στη ζωή σου, μιας και η κοινωνικότητα είναι από τα πιο χαρακτηριστικά σου γνωρίσματα. Αυτήν την περίοδο ειδικότερα, οι φιλίες και κάθε ομαδική, συλλογική δραστηριότητα ευνοούνται και με τη σειρά τους ευνοούν και εσένα. Μεγάλο μέρος της ενέργειάς σου είναι στραμμένο στην καριέρα και εργάζεσαι με έντονους ρυθμούς. Νέες ευκαιρίες παρουσιάζονται, χρειάζεται όμως προσοχή στις διαφωνίες με συναδέλφους μη μετατραπούν σε συγκρούσεις. Ωστόσο νιώθεις μια γενικότερη σύγχυση ως προς τη διαδρομή που θέλεις να ακολουθήσεις στη ζωή σου. Αυτό είναι πιο έντονο αν έχεις γενέθλια μέσα Δεκεμβρίου. Μην αποφασίσεις τίποτα βιαστικά, περίμενε να ξεκαθαρίσει το τοπίο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1) Εργασία: εύνοια αλλά και προστριβές

Οι επαφές με ξένους και εξωτερικό όχι μόνο ευνοούνται αυτήν την περίοδο αλλά μπορούν να παίξουν ρόλο στην εργασία και την καριέρα σου.  Η επικοινωνία με συναδέλφους και οι συνεργασίες γίνονται σε ένα ευχάριστο κλίμα που σε βοηθάει να δώσεις τον καλύτερο εαυτό σου μέχρι τα μέσα του μήνα. Από εκεί και έπειτα προετοιμάσου για διαφωνίες, συγκρούσεις και προστριβές και προσπάθησε εσύ από την πλευρά σου να κρατάς τα προσχήματα. Ιδίως από τις 22 του μήνα και μέχρι το τέλος, δύσκολα θα συγκρατηθείς να μην εκφράσεις σκληρά λόγια.  Από την άλλη, αν είσαι γεννημένη αρχές Ιανουαρίου, νιώθεις πως η ζωή σου αλλάζει προς το καλύτερο. Απελευθερώνεσαι από καταστάσεις που εμπόδιζαν την προσωπική σου εξέλιξη και ευτυχία. Προχώρα με σταθερά βήματα και πίστεψε στον εαυτό σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2) Ταξίδια του σώματος και του νου

Η απόκτηση γνώσεων και πάσης φύσεως αναζητήσεις είναι για σένα διαδικασίες που δε σταματούν ποτέ! Το ανοιχτό μυαλό και το καλλιεργημένο πνεύμα είναι στοιχεία της γοητείας σου που μαγνητίζουν τους άλλους. Μετά από ένα κουραστικό καλοκαίρι σε υποδέχεται ένα ήπιο φθινόπωρο, με όρεξη να διευρύνεις τους ορίζοντές σου. Τώρα μπορείς να ταξιδέψεις αλλά μπορείς και να εκπαιδευτείς σε κάτι που περίμενες καιρό. Οι αντιστάσεις στα σχέδιά σου από την οικογένεια είναι αρκετές, αν είσαι Υδροχόος με γενέθλια στις αρχές Φεβρουαρίου και καταπιέζεσαι. Αν όμως έχεις γεννηθεί 12, 13, 14 του ίδιου μήνα, ένα συμπαντικό δώρο είναι εδώ για σένα. Οι αστρολογικές προβλέψεις Σεπτεμβρίου σου υπενθυμίζουν να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά στις ευκαιρίες. Καμιά φορά εμφανίζονται μεταμφιεσμένες!

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3) Προτεραιότητα στις σχέσεις

Κάποιες φορές, το γεγονός ότι βυθίζεσαι στον εσωτερικό σου κόσμο σε βοηθά να ανταπεξέρχεσαι στις δυσκολίες της καθημερινότητας. Κάποιες άλλες όμως, η τάση αυτή δημιουργεί δυσκολία στις σχέσεις σου. Ο σύντροφός σου σε βλέπει απόμακρη και αφηρημένη και νιώθει ανασφάλεια. Προστριβές και συγκρούσεις είναι μέσα στο πρόγραμμα. Όμως είναι πραγματικά στο χέρι σου να αλλάξει το σκηνικό και θα το αντιληφθείς από τα μέσα του μήνα. Αν είσαι γεννημένη στις αρχές του τρίτου δεκαήμερου, η δημιουργική σου φύση είναι στα καλύτερά της! Έχεις έμπνευση και φαντασία. Αυτό που πρέπει ωστόσο να προσέξεις είναι οι αυταπάτες και η αποκοπή από την πρακτική πλευρά της ζωής.

Φωτογραφία, Tanya Satina

Αστρολογικές προβλέψεις Σεπτεμβρίου 2021 από την Astrology Consultant Μυρτώ Φρέντζου.

eventhorizonastrology.com

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here