Βρες τη φόρμα σου με το Total Body Workout της Oysho

Μην αφήνεις το lockdown να σου χαλάει τη διάθεση. Αντί να περιμένεις να ανοίξουν τα γυμναστήρια εναρμονίσου με την κατάσταση. Κάνε click στο Youtube και ξεκίνα τη χρονιά επιστρέφοντας σε φόρμα με λίγη βοήθεια από την Oysho. Το online workout challenge 21 ημερών της φίρμας αποτελείται με μία σειρά Total Body προπονήσεων. Σχεδιασμένες για να προάγουν την πλήρη εξάσκηση του σώματός σου και στη βελτίωση της δύναμης και της αντοχής σου, δεν αποκλείεται να είναι ότι ακριβώς χρειάζεσαι αυτή τη στιγμή.

21 ημέρες προπόνησης online

Κατά τη διάρκεια των τριών εβδομάδων του online project, τρεις διεθνείς προπονήτριες θα παρουσιάσουν ασκήσεις για διάφορες ρουτίνες του Total Body Workout. Πόδια και γλουτοί. Bodyweight και resistance. Χέρια & πλάτη, ενδυνάμωση και fullbody & core stability είναι μερικά από τα workouts του ολοκληρωμένου challenge.

Το πρόγραμμα ολικής άσκησης φιλοξενείται από τις 11 Ιανουαρίου στο κανάλι YouTube της Oysho καθημερινά στις 7μμ. Κάθε μέρα την ίδια ώρα θα είναι διαθέσιμη μία νέα προπόνηση, που μπορεί να γίνει σε οποιοδήποτε χώρο και με ελάχιστο εξοπλισμό. Το challenge ξεκίνησε σήμερα με προγράμματα της διάσημης προπονήτριας Louise Barton από το Ηνωμένο Βασίλειο. Στη συνέχεια η σκυτάλη περνά στις Itsdesifit και Kit Rich από τις ΗΠΑ που θα είναι υπεύθυνες για τα workouts των επόμενων δύο εβδομάδων.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here