Λαμπερή βραδιά ομορφιάς Prix De Beauté 2022 στο Grande Bretagne

Έφη Μπελέ, Αντιγόνη Κουλουκάκου, Μαρία Καλλιμασιά, Κωνσταντίνα Μιχαήλ

Τα ετήσια Βραβεία Ομορφιάς Prix De Beauté, που φέτος έκλεισαν 22 χρόνια, πραγματοποιήθηκαν με επιτυχία στις 21 Νοεμβρίου, σε μια λαμπερή βραδιά στην αίθουσα Grand BallRoom του εμβληματικού ξενοδοχείου Μεγάλη Βρετανία. Η λίστα υποψηφιοτήτων προς βράβευση, η shortlist Prix de Beauté 2022, αποτύπωσε τον παλμό της ομορφιάς μέσα από 18 κατηγορίες προϊόντων περιποίησης.

Prix De Beauté: 22 χρόνια Ομορφιάς

“Πάντα λέμε και θέλουμε η Ομορφιά να Αντέχει! Θέλουμε να αντέχει στο χρόνο, στις κακουχίες, στα δύσκολα – γιατί εκτός από το πρόσωπο και το σώμα, την ομορφιά την έχει ανάγκη και η ψυχή μας” αναφέρει η πρόεδρος των βραβείων Prix de Beauté, Έφη Μπελέ, αναφερόμενη στη φετινή διοργάνωση. “Δεν είναι τυχαίο λοιπόν ότι και τα Prix de Beauté αντέχουν στον χρόνο. 22 χρόνια τώρα παρουσιάζουν και επιβραβεύουν τα αξιόλογα λανσαρίσματα στην ελληνική αγορά καλλυντικών προϊόντων. Προϊόντων τα οποία, με τη συμμετοχή τους στο διαγωνισμό, έρχονται να αξιολογηθούν από εσένα, το καταναλωτικό τους κοινό, και από μια επιτροπή ειδικών, μέσα από έρευνα που διεξάγει η έγκριτη εταιρεία ερευνών η Focus Bari.”

Αμεροληψία, διαφάνεια, κύρος

“Με αναγνωρισμένη αμεροληψία και διαφάνεια τα Prix de Beauté όχι μόνο αντέχουν, αλλά είναι πλέον υπό τη αιγίδα του ΠΣΑΒΚ (επίσημου φορέα του χώρου της Βιομηχανίας των καλλυντικών στην Ελλάδα) ενώ έχουν σταθερά την υποστήριξη του περιοδικού Beauté.” τονίζει η Έφη Μπελέ.

“Δική μου ευθύνη από τη θέση της προέδρου των Prix de Beauté, είναι να σε ενημερώνω και μέσω του θεσμού των Prix de Beauté για τις εξελίξεις στο χώρο των καλλυντικών, τις τάσεις, τις καινοτομίες, τη γέννηση νέων brands -πολλά από τα οποία είναι από τον τόπο μας- καθώς και για την ευαισθησία που δείχνει πολύ έντονα πλέον η καλλυντική βιομηχανία για την προστασία του περιβάλλοντος.”

Mια βραδιά γεμάτη λάμψη

Στις 21 Νοεμβρίου, η ομορφιά έλαμψε με την ετήσια απονομή των βραβείων Prix de Beauté 2022, που φέτος κλείνουν 22 χρόνια. Την βραδιά φιλοξένησε το ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία στην πανέμορφη αίθουσα Grand BallRoom. Παρουσιάστρια και εξαιρετική οικοδέσποινα της βραδιάς, ήταν η ηθοποιός Αντιγόνη Κουλουκάκου.

Την εκδήλωση προλόγισαν η Εκδότρια του περιοδικού BEAUTÉ Μαρία Καλλιμασιά και η δημιουργός του θεσμού και Πρόεδρος των Prix De Beauté Έφη Μπελέ. Τα βραβεία απένειμαν η τραγουδίστρια Ρένα Μόρφη, η ηθοποιός Κατερίνα Μισιχρόνη, ο γνωστός παρουσιαστής στο GNTM Γιώργος Καράβας, η εικαστικός Εριέττα Βορδώνη, η μετεωρολόγος Χριστίνα Σούζη, η ηθοποιός Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, το μοντέλο Αναστασία Περράκη, η Founder και CEO της My Cup of Τea Αgency Χρύσα Γρηγορίου και η Πρόεδρος και διευθύνουσα σύμβουλος της Focus Bari Ξένια Κούρτογλου.

Ανακαλύψτε τους νικητές των βραβείων ομορφιάς Prix de Beauté 2022, στο BEAUTÉ Δεκεμβρίου που κυκλοφορεί την Κυριακή 11/12 με τη RealNews.


Επιμέλεια κειμένου Αναστασία Βαποράκη.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here