4 διάσημες beauty experts αποκαλύπτουν τα well-being μυστικά τους

Miranda Kerr, photo: Veronica Sams, Grazia magazine

Η ισορροπία σώματος, πνεύματος και ψυχής επιδρά στην εξωτερική εμφάνιση και είναι το κλειδί για μια πλήρη και ευτυχισμένη ζωή και οι beauty experts το ξέρουν πολύ καλά. Kate Moss, Charlotte Tilbury, Gucci Westman, Miranda Kerr, τέσσερις διάσημες γυναίκες που διακρίνονται στον κόσμο της ομορφιάς για τις γνώσεις, την καριέρα και τις επιχειρηματικές τους δραστηριότητες, αποκαλύπτουν τα δικά τους well-being μυστικά και σε μυούν σε έναν κόσμο αυτοφροντίδας.

Kate Moss: Τονωτικό τσάι & διαλογισμός

“To αγαπημένο μου well-being tip με εμφανή αποτελέσματα τόσο στην ευεξία όσο και στη διάθεση και στην όψη της επιδερμιδας μου, είναι το καθημερινό μασάζ προσώπου με gua sha. Eνισχύει την κυκλοφορία, αποβάλλει τις τοξίνες, μειώνει το οίδημα ενώ παράλληλα γίνεται ανόρθωση και σμίλευση. Το συνδυάζω με το Noni Glow Face Oil του beauty brand μου Kora Organics, για καλύτερα αποτελέσματα” δηλώνει το μοντέλο και επιχειρηματίας Miranda Kerr στο Porter Magazine.

Η Miranda Kerr στο λανσάρισμα του αρώματος Louis Vuitton “Pacific Chill”

Miranda Kerr: Μασάζ προσώπου με έλαιο & gua sha για αποσυμφόρηση

“Ο διαλογισμός είναι πραγματικά από τα πιο ισχυρά well-being μυστικά. Επειδή έχω αντιμετωπίσει πολλές δυσκολίες -όπως όλοι μας- έχω καταλήξει πως οτιδήποτε προσφέρουμε στον εαυτό μας, βοηθά. Γι’ αυτό έχω δοκιμάσει διάφορα είδη διαλογισμού και τα τελευταία πέντε χρόνια βρήκα το είδος που μου ταιριάζει. Kάθε πρωί ξεκινώ την ημέρα μου με ένα φλυτζάνι ζεσυό τσάι με άνθη ιβίσκου, θρυμματισμένα φύλλα δάφνης και ρίζες τζίντζερ, που τονώνει τον οργανισμό, ενισχύει δέρμα, μαλλιά, νύχια και διατηρεί δυνατό το ανοσοποιητικό μου. Έπειτα απολαμβάνω 20 λεπτά διαλογισμού. Μια σπουδαία κίνηση αυτοφροντίδας που δεν αλλάζω” λέει η Kate Moss στο Porter Magazine.

Gucci Westman: Ποιοτικός ύπνος με μαγνήσιο & ροζ ήχους

“Επισκέφθηκα έναν ειδικό για να βελτιώσω την ποιότητα του ύπνου μου. Σε αυτή την προσπάθεια, με βοήθησαν ειδικά συμπληρώματα όπως το μαγνήσιο. Επίσης, φροντίζω να ξαπλώνω νωρίς, -ακόμα κι αν δεν νυστάζω- και ακούω ροζ ήχους. Έχουν χαμηλότερη συχνότητα από τους λευκούς ήχους. Φιλτράρουν υψηλές συχνότητες που αποσπούν την προσοχή” λέει η διάσημη makeup artist, Gucci Westman.

Cara Delevingne & Charlotte Tilbury
Charlotte Tilbury

Charlotte Tilbury: Λεμφικό μασάζ μια φορά την εβδομάδα

“Αποφάσισα να αφιερώσω περισσότερο χρόνο σε εμένα. Όλοι οι stars του Hollywood με τους οποίους συνεργάζομαι βρίσκουν έστω και λίγο χρόνο για να νιώσουν αλλά και να φαίνονται καλά. Aυτή την περιόδο, μια φορά την εβδομάδα επισκέπτομαι το αγαπημένο μου spa όπου πραγματοποιώ λεμφικό μασάζ. Ταυτόχρονα φροντίζω πολύ την επιδερμίδα και την διατροφή μουκαι προσπαθώ να πίνω τρία λίτρα νερό την ημέρα. Αυτός ο συνδυασμός μου χαρίζει απίστευτη ευεξία καθώς αποβάλλονται οι συσωρρευμένες τοξίνες” αναφέρει η κορυφαία makeup artist Charlotte Tilbury.


Κεντρική φωτογραφία, Miranda Kerr.

Κείμενο της make up artist Κωνσταντίνας Κόκκαλη.

@_constance_

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here