Αστρολογικές Προβλέψεις Απριλίου: Η ευγνωμοσύνη οδηγεί στην ευτυχία

Έπειτα από 166 χρόνια ο επεκτατικός και τυχερός Δίας συναντά τον μαγευτικό Ποσειδώνα στους Ιχθύες σε μια ένωση που οδηγεί σε πνευματική αφύπνιση! Το συμπαντικό κάλεσμα για επέκταση της πνευματικότητας και της ευαισθησίας τώρα είναι πιο έντονο από ποτέ. Η ευκαιρία είναι μεγάλη, τόσο στον καθένα προσωπικά όσο και στην ανθρωπότητα συλλογικά. Η αναζήτηση της ευτυχίας είναι εσωτερική σου ανάγκη. Μην την παραβλέπεις! Χαρακτηριστικό των ευτυχισμένων ανθρώπων είναι ότι νιώθουν ευγνωμοσύνη για αυτά που έχουν, χωρίς να είναι δέσμιοι των επιθυμιών τους. Νιώσε ευγνωμοσύνη για όλα αυτά που έχεις τώρα. Είναι πράγματα που κάποτε ονειρευόσουν! Οι Αστρολογικές Προβλέψεις Απριλίου σε προτρέπουν να ανακαλύψεις μέσα σου τις απεριόριστες δυνατότητες που κρύβει ο ανώτερος εαυτός σου.

Θα μαγευτείς από το τι είσαι ικανή να κάνεις όταν αφεθείς στην απέραντη σοφία της ψυχής σου. Όταν ακούσεις τη διαίσθησή σου και την εμπιστευτείς. Όταν επιτρέψεις στο εαυτό σου να βιώσει τα πραγματικά σου συναισθήματα, χωρίς την κριτική του νου. Τότε θα είσαι ένα βήμα πιο κοντά στην βαθύτερη σου φύση, εκεί όπου η εσωτερική γαλήνη και η κατανόηση είναι το δεδομένο!

Ο Απρίλιος αρχίζει με Νέα Σελήνη και τελειώνει με Νέα Σελήνη / Ηλιακή Έκλειψη, οριοθετώντας μια μοναδική περίοδο όπου η κοσμική ενέργεια εστιάζει στην πιο ευαίσθητη, πνευματική πλευρά μας. Γύρω στις 16/4 η Πανσέληνος στο Ζυγό σε ωθεί να αποδεσμευτείς από ό,τι δε χρειάζεσαι και να αλλάξεις αυτό που πρέπει να αλλάξει. Η έκλειψη την τελευταία μέρα του μήνα αποτελεί την οδό μετάβασης από το ένα επίπεδο ωριμότητας στο επόμενο, στον τομέα που επηρεάζει τον κάθε ένα ξεχωριστά.

Γιατί και τον ωροσκόπο: Το ζώδιο είναι η αστρολογική σου ταυτότητα. Ο ωροσκόπος είναι το πώς η ταυτότητα αυτή εκφράζεται προς τα έξω. Εκτός από το ζώδιο διάβασε και το ζώδιο του ωροσκόπου σου.

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4) Η επαφή με το βαθύτερο σου εαυτό αποδίδει καρπούς

Παρότι είσαι άνθρωπος της δράσης και της πρωτοβουλίας τον τελευταίο καιρό το σύμπαν σου έχει ανοίξει ένα δρόμο εσωτερικότητας και περισυλλογής. Αν δεν έχεις ήδη νιώσει τα οφέλη αυτής της διαδικασίας είναι σίγουρο πως θα τα νιώσεις τώρα. Θα καταλάβεις ότι η δύναμη και η επίτευξη των στόχων σου ενισχύονται ακόμη περισσότερο όταν συνδυάζονται με τη διαίσθησή και την επαφή με τα συναισθήματά σου. Νιώθεις πρωτόγνωρα δυνατή και αυτό δεν πηγάζει μόνο από τις πράξεις σου, αλλά από μια εσωτερική φλόγα κατανόησης και ισχύος. Οι επικοινωνιακές σου δεξιότητες είναι πιο τονισμένες το πρώτο δεκαήμερο. Προσοχή θέλει ωστόσο γύρω στις 10/4 γιατί μπορεί να πεις σκληρές κουβέντες και να μετανιώσεις. Μια μυστική αισθηματική σχέση μπορεί να σε παρασύρει και να αποπροσανατολιστείς ευχάριστα! Προσοχή σε οικονομικά ξεκινήματα. Η έκλειψη δίνει  μεν ευκαιρίες, αλλά απαιτεί και οργανωμένες κινήσεις.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5) Η δυναμική της ομάδας προάγει τους στόχους σου

Αυτόν τον καιρό οι υποχρεώσεις σου, και δη οι επαγγελματικές, σε φτάνουν στα όρια σου και η ικανοποίηση ότι τα καταφέρνεις συνοδεύεται από κούραση και αποδυνάμωση. Ωστόσο, οφείλεις να νιώσεις ευγνωμοσύνη γιατί γύρω σου υπάρχει ένα δίκτυο υποστήριξης που σε στηρίζει και σε βοηθά. Είτε είναι οι φίλοι σου, είτε η ομάδα των συνεργατών σου το θέμα είναι ότι η συλλογική εργασία αποκτά άλλο νόημα για σένα. Σε βγάζει από τα στενά όρια  του ‘εγώ’ σου και προωθεί στόχους και επιτεύγματα. Οι Αστρολογικές Προβλέψεις Απριλίου, εφιστούν την προσοχή σου σε κάθε είδους νέο ξεκίνημα. Η έκλειψη στις 30/4 γίνεται στο ζώδιό σου και σε ταρακουνά! Θέλεις να κάνεις μια νέα αρχή και τη θέλεις τώρα! Όμως ο παρορμητισμός δεν είναι στη φύση σου. Έτσι κάθε προσπάθεια πρέπει να συνοδεύεται από συγκροτημένη προετοιμασία και οργάνωση.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6) Η καριέρα σου μπαίνει σε άλλη διάσταση

Ο αεικίνητος νους σου και οι πολλαπλές δραστηριότητες με τις οποίες καταπιάνεσαι σε κρατούν σε μόνιμη εγρήγορση. Πολλές φορές χάνεις την επαφή με την εσωτερικότητά σου γιατί ξεχνάς να κοιτάξεις προς τα μέσα! Αυτήν την περίοδο κάτι μαγικό συμβαίνει με την επαγγελματική σου υπόσταση αλλά και την κοινωνική σου θέση. Αρχίζεις να έχεις μια διαφορετική αντίληψη για τα πράγματα. Πιο διαισθητική ίσως; Νιώθεις πως μπορείς να καταφέρεις αυτά που θέλεις, αλλά όχι μονάχα με τις δεξιότητές σου. Επιστρατεύεσαι μια εσωτερική πηγή έμπνευσης που σχεδόν αγνοούσες την ύπαρξή της! Εμπιστεύσου την καινούργια αυτή κατάσταση και προχώρα μπροστά. Η παρουσία του Ερμή, αλλά και η Έκλειψη στο τέλος του μήνα στον Ταύρο ανακινούν σκέψεις, συναισθήματα, ακόμη και φοβίες, που δυσκολεύεσαι να εκφράσεις. Μην ανησυχείς! Σύμφωνα με τις αστρολογικές προβλέψεις Απριλίου, ο μόνος λόγος που έρχονται στην επιφάνεια είναι για να τις αντιμετωπίσεις και να τις απομυθοποιήσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7) Άνοιξε τα φτερά σου και προχώρα

Το παζλ της ζωής σου αρχίζει να βγάζει νόημα και μια ξεκάθαρη εικόνα σχηματίζεται. Με το δικό σου τρόπο και στο δικό σου χρόνο κατάφερες να μετουσιώσεις τις δύσκολες εμπειρίες του πρόσφατου παρελθόντος και να τις κάνεις δύναμη και γνώση. Έτσι ήρθε η εποχή να κάνεις ένα βήμα μπροστά και να ανοίξεις τα φτερά σου. Προχώρα σε αυτό που νιώθεις ότι θέλεις να γνωρίσεις. Νέοι δρόμοι, νέες εμπειρίες σε περιμένουν και ο άνεμος είναι ευνοϊκός. Η διαίσθησή σου είναι μεγάλη και την εμπιστεύεσαι πιο πολύ από ποτέ. Η φιλοσοφημένη στάση ζωή σου μπορεί να διαφωτίσει και ανθρώπους που θα βρεθούν στο δρόμο σου. Η επικοινωνία ωστόσο, διευκολύνεται περισσότερο μετά το πρώτο δεκαήμερο του μήνα. Η Ηλιακή Έκλειψη στο τέλος του μήνα εστιάζει την προσοχή σου σε νέα ξεκινήματα που έχουν σχέση με φίλους, ομάδες και συλλογική δράση.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8) Οικονομική άνοδος και απολαβές

Χωρίς να είναι απαραίτητα αυτοσκοπός σου, η απόκτηση χρημάτων είναι κάτι που πάντα σε ενδιαφέρει και το επιθυμείς. Ίσως οι ανάγκες σου είναι τέτοιες που απαιτούν μια οικονομική ευχέρεια ή απλώς η επιθυμία σου να φροντίζεις γενναιόδωρα τους αγαπημένους λόγω της μεγαλόψυχης φύσης σου είναι μεγάλη. Όπως και να έχει, αυτή την περίοδο θα δεις μια αύξηση στα εισοδήματα, ενδεχομένως κι από άλλες πηγές πέραν της προσωπικής σου εργασίας. Παράλληλα, νιώθεις μέσα σου μια μεγαλύτερη ανάγκη να εμβαθύνεις σε σχέσεις και καταστάσεις. Θες να δεις τι υπάρχει πέραν από το προφανές. Οι Αστρολογικές Προβλέψεις σου επιβεβαιώνουν πως η ανθρώπινη επαφή αποκτά τώρα μια άλλη διάσταση, βαθύτερη και πιο ουσιαστική. Η έκλειψη στο τέλος του μήνα αφορά την επαγγελματική σου υπόσταση. Ένα νέο επαγγελματικό ξεκίνημα σε αναστατώνει μόνο και μόνο για αντιμετωπίσεις κατάματα αυτό που πρέπει να αλλάξεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9) Οι σχέσεις και ο γάμος σου σε άλλη διάσταση

Η ανάγκη σου να προσφέρεις στους άλλους είναι προφανές ότι έχει και ιδιοτελείς σκοπούς. Όσο ικανοποιούνται οι κοντινοί σου άνθρωποι ως αποδέκτες της βοήθειάς σου, άλλο τόσο ικανοποιείσαι κι εσύ επειδή αισθάνεσαι χρήσιμη. Αυτήν την περίοδο, η σχέση σου με τους άλλους, σύντροφο ή συνεργάτες, αποκτά μια άλλη διάσταση. Η μεταξύ σας σχέση γίνεται πιο συναισθηματική, πιο πνευματική και αποκτά βάθος και έμπνευση. Καθρεπτίζοντας τον εαυτό σου στις σχέσεις σου, αλλάζει και η εικόνα που έχεις για τον εαυτό σου! Νιώθεις πως εκτός από την πρακτική πλευρά της ζωής, υπάρχει και μια πιο αφαιρετική, σχεδόν ονειρική, στην οποία επίσης μπορείς να ανταπεξέλθεις! Αφέσου στη μαγεία της ζωής και ζήσε το όνειρο! Η φαντασία είναι απλώς μια άλλη πραγματικότητα! Μια νέα γνωριμία, με την έκλειψη στον Ταύρο, μπορεί να σε ξαφνιάσει απροσδόκητα στο τέλος του μήνα!

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10) Λύσεις σε εργασία και υγεία

Δεν είναι τα εμπόδια που αντιμετωπίζεις αυτήν την περίοδο τόσο ανυπέρβλητα. Στην πραγματικότητα, έχεις περάσει πολύ πιο δύσκολες καταστάσεις στη ζωή σου. Αυτό όμως που σε έχει αποδυναμώσει είναι η αίσθηση ότι έχει χαθεί η ομορφιά και η αρμονία από τη ζωή σου. Νιώθεις σκλάβος της ρουτίνας. Για το λόγο αυτό το σύμπαν σου επιφυλάσσει, αυτή την περίοδο, μια πιο φωτεινή εκδοχή της καθημερινότητας,! Με τρόπο μαγικό αρχίζεις να βλέπεις τις επαγγελματικές σου υποχρεώσεις διαφορετικά. Παράλληλα βρίσκεις την εσωτερική δύναμη να ασχοληθείς με θέματα υγείας και ευεξίας που έχεις παραμελήσει. Έτσι, αυξάνεται και η διάθεση σου να εστιάσεις σε μικροχαρές της ζωής, σε ερωτικές γνωριμίες, σε δημιουργικές δραστηριότητες και ενασχόληση με παιδιά. Είναι σημαντικό να αντιληφθείς ότι δε λύνονται όλα με τη σκέψη και τη λογική. Κάποιες φορές πρέπει απλώς να αφήνεσαι στη ροή αυτού που συμβαίνει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11) Χαμογέλα με ευγνωμοσύνη

Το σύμπαν είναι σοφό, εξισορροπεί καταστάσεις στο χρόνο που πρέπει. Τα θέματα που σε απασχολούν φαίνεται ότι μπορούν να επιλυθούν. Αυτό δε συμβαίνει μόνο επειδή εσύ νιώθεις πιο ικανή ή είσαι πλέον πιο έμπειρη. Κυρίως συμβαίνει γιατί εκπαίδευσες τον εαυτό σου να μπορεί να εμπιστεύεται περισσότερο τη ροή της ζωής. Η χαρά, η δημιουργία, ο έρωτας, τα παιδιά και κάθε τι που σε ευχαριστεί αυτήν την περίοδο πρωταγωνιστούν στην ζωή σου! Η τύχη είναι με το μέρος σου και μεταφορικά αλλά και κυριολεκτικά! Οι Αστρολογικές Προβλέψεις Απριλίου σου τονίζουν ότι  μπορείς να κυνηγήσεις ευκαιρίες και οι πόρτες θα ανοίξουν. Ωστόσο, μην παραμελείς του σημαντικούς άλλους της ζωής σου, σύντροφο και συνεργάτες. Η έκλειψη στο τέλος του μήνα στο υπενθυμίζει καθαρά. Προσοχή στις 5/4, 18/4 και στις 24/4. Τα λόγια και οι πράξεις σου μπορεί να τους πληγώσουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12) Η οικογένεια σε αγκαλιάζει

Αν και οι οικογενειακές υποχρεώσεις δεν είναι το δυνατό σου σημείο, ήρθε η εποχή που θα πάρεις πίσω όσα με κόπο έχεις δώσει στους άλλους! Κι αν δεν τα πάρεις σε υλικά, γιατί και αυτό είναι μια πιθανότητα, να ξέρεις πως αυτήν την περίοδο θα νιώσεις μέσα σου μια πρωτόγνωρη σύνδεση και ικανοποίηση με την οικογένειά σου. Ένα ακίνητο σε απασχολεί ευχάριστα. Μπορεί να κάνεις ανακαίνιση ή να αρχίσεις να εκτιμάς διαφορετικά το σπίτι σου. Πάνω από όλα είναι η βάση σου. Από εκεί παίρνεις δύναμη και ξανοίγεσαι σε περιπέτειες κι ας θέλεις να θεωρείσαι πολίτης του κόσμου! Κάποιες συζητήσεις στο χώρο εργασίας μπορεί να σε αγχώσουν. Οι ιδέες σου δεν βρίσκουν μεγάλη ανταπόκριση και νιώθεις πως θέλεις να κάνεις αλλαγές. Στο τέλος του μήνα μπορεί να υπάρξουν ευκαιρίες για νέα ξεκινήματα,  αλλά θέλουν σύνεση από πλευράς σου και προετοιμασία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1) Η επικοινωνία στα καλύτερά της

Για να μπορέσεις να προωθήσεις τα θέματα που σε ενδιαφέρουν αλλά και να διαπραγματευτείς, ο εποικοδομητικός διάλογος είναι το βασικότερο εργαλείο. Αυτήν την περίοδο οι επικοινωνιακές σου δεξιότητες, οι καλές επαφές και δημόσιες σχέσεις αλλά και οι ιδέες σου ανοίγουν δρόμους. Κάποιες φορές νιώθεις ότι οι σκέψεις σου προέρχονται από μια βαθύτερη πηγή γνώσης και δεν είναι μόνο αποτέλεσμα νοητικής διεργασίας. Μην εκπλήσσεσαι!  Σύμφωνα με τις αστρολογικές προβλέψεις Απριλίου, ο βαθύτερος πνευματικός εαυτός σου σε καθοδηγεί και σε προστατεύει. Κάποιο κοντινό ταξίδι μπορεί να κρύβει ένα μικρό θαύμα για σένα. Προς το τέλος του μήνα, με την έκλειψη στον Ταύρο, μια ξαφνική γνωριμία μπορεί να σε αναστατώσει ευχάριστα και να σε βάλει σε σκέψεις για κάτι ενδιαφέρον στην προσωπική σου ζωή. Φυσικά και λάβε υπόψη σου όλες τις παραμέτρους, αυτό κάνεις πάντα. Όμως πρέπει και μπορείς να αφεθείς λίγο παραπάνω στη ροή της ζωής.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2) Πηγές εσόδων την κατάλληλη στιγμή

Χαρακτηριστικό της προσωπικότητάς σου είναι οι μεγάλες ιδέες, οι γνώσεις και οι φιλοσοφημένη θεώρηση που έχεις αναπτύξει για τη ζωή. Ωστόσο, η πρακτική πλευρά της ύπαρξής μας δεν παύει να σε κινητοποιεί για να ανταπεξέλθεις στις υποχρεώσεις σου. Σε μια δύσκολη συλλογικά περίοδο λοιπόν, είναι ευχής έργο ότι το σύμπαν σε ευνοεί με έσοδα ίσως και από πηγές που δεν φανταζόσουν. Η ενέργειά σου είναι ανεβασμένη και κάποιες φορές μπορεί να η βιασύνη να σε παρασύρει. Δείξε μεγαλύτερη προσοχή γύρω στις 5/4, 18/4 24/4. Η επικοινωνία δυσχερένεται κάπως από τη μέση του μήνα. Να σκέφτεσαι καλά πριν μιλήσεις. Η έκλειψη στον Ταύρο αφορά τον τομέα της οικογένειας. Ό,τι καινούργιο ξεκινά αποδέξου το με επιφυλάξεις. Η αδιαλλαξία ποτέ δεν είναι καλός σύμβουλος. Κάνε στο τέλος αυτό που θέλεις, αλλά δώσε πρώτα στον εαυτό σου το περιθώριο να ακούσει και άλλες απόψεις.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3) Αφέσου σε ονειρικές καταστάσεις

Δεν είσαι απλώς ο πρωταγωνιστής της περιόδου αυτής. Είσαι ο δίαυλος μεταξύ των μυστικών του σύμπαντος και της ανθρώπινης πραγματικότητας! Οφείλεις να μιλάς στον περίγυρο για αυτά που νιώθεις και πιστεύεις. Αν ήξερες το μεγαλείο της εσωτερικής σου δύναμης θα μπορούσες να παρεμβαίνεις στις εξελίξεις μόνο με την πρόθεσή σου. Η ένωση Δία –Ποσειδώνα, αλλά και η παρουσία Αφροδίτης και Άρη στο ζώδιό σου εμπλουτίζουν την ψυχή σου με εμπιστοσύνη, ελπίδα και κατανόηση, αλλά και δυναμισμό. Φυσικά και σημαντικά γεγονότα είναι πιθανόν να συμβούν: μια ουσιαστική σχέση δομείται, μια επαγγελματική ευκαιρία, ένα δώρο, μια επιτυχία κτλ. Όμως οι Αστρολογικές Προβλέψεις Απριλίου είναι εδώ για να τονίσουν την εσωτερική, πνευματική αλλαγή που θα φέρουν οι πλανητικές επιρροές. Μια νέα φιλία, ή μια παλιά φιλία σε νέες βάσεις, αποτελεί την καλύτερη υποστήριξη στα σχέδιά σου και η έκλειψη στις 30/4 στο δείχνει ξεκάθαρα.


Κεντρική φωτογραφία Xan Griffin.

Αστρολογικές προβλέψεις Απριλίου από την Astrology Consultant Μυρτώ Φρέντζου.@myrto_frentzou

Διάβασε τις Ετήσιες Αστρολογικές προβλέψεις 2022 κάνοντας κλικ εδώ.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here