Aστρολογικές προβλέψεις Μαρτίου 2023: Ετοιμάσου να πετύχεις τους στόχους σου

Aστρολογικές προβλέψεις Μαρτίου 2023: Ετοιμάσου να πετύχεις τους στόχους σου-Beauté Magazine

Ο φετινός Μάρτιος καλωσορίζει την είσοδο του αυστηρού Κρόνου στους Ιχθύες. Και η ιδανική  φράση να περιγράψει τη διέλευση αυτή είναι: “Η απόσταση μεταξύ των ονείρων σου και της πραγματικότητας λέγεται δράση.” Κι από την άλλη, για να πετύχεις ένα στόχο, πρέπει πρώτα να τον φανταστείς ολοκληρωμένο στο μυαλό σου. Συντόνισε λοιπόν τη φαντασία, το όραμα και την πνευματικότητα με το πρόγραμμα, την οργάνωση και τη σκληρή δουλειά και θα δεις αυτά που επιθυμείς να πραγματοποιούνται. Οι
Aστρολογικές προβλέψεις Μαρτίου 2023 είναι εδώ για να σου θυμίσουν πως δεν υπάρχει μαγική συνταγή για να κατακτήσεις αυτά που ονειρεύεσαι. Χρειάζεται θέληση, αποφασιστικότητα, πειθαρχία και δέσμευση.

Ώρα για δράση

Στα μέσα του μήνα η Αφροδίτη εισέρχεται στον Ταύρο και ενισχύει την ανάγκη για τις μικρές, όμορφες απολαύσεις της ζωής, ενώ στις 25/3 ο Άρης μετά από πολλούς μήνες στους Διδύμους, αλλάζει ζώδιο. Από το συναισθηματικό και παθητικό περιβάλλον του Καρκίνου, η δράση γίνεται πιο επιφυλακτική και παρεμβαίνει στην ικανότητα να διεκδικείς με δυναμισμό αυτό που ζητάς. Αντίστοιχα, τα συναισθήματα γίνονται πιο έντονα γύρω από την Πανσέληνο του μήνα στις 7/3 και φέρνουν στην επιφάνεια ερωτήματα για το κατά πόσο οι θυσίες που κάνεις για τους άλλους τους βοηθούν πραγματικά να γίνονται καλύτεροι ή απλώς διευκολύνονται και εφησυχάζονται.

Καθοριστικής σημασίας είναι η δοκιμαστική είσοδος του Πλούτωνα στον Υδροχόο, στις 23/3 όπου εισάγει την ανθρωπότητα σε νέα εποχή για τα επόμενα είκοσι περίπου χρόνια, αργά και σταδιακά. Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι, γεννημένοι στην αρχή του ζωδίου τους, μπαίνουν σε μεταμορφωτική τροχιά μέσω προκλήσεων και έντονων καταστάσεων. Κριοί, Δίδυμοι, Ζυγοί και Τοξότες, επίσης των πρώτων ημερών, δρομολογούν τις αλλαγές που έχουν ανάγκη αξιοποιώντας την αναγεννητική ενέργεια του πλανήτη.

Γιατί και τον ωροσκόπο: Το ζώδιο είναι η αστρολογική σου ταυτότητα. Ο ωροσκόπος είναι το πώς η ταυτότητα αυτή εκφράζεται προς τα έξω. Εκτός από το ζώδιο διάβασε και το ζώδιο του ωροσκόπου σου.

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4): Αξιοποίησε ευκαιρίες και θα έχεις απολαβές

Όταν ο μήνας ξεκινά με τους δύο ευεργέτες πλανήτες, Αφροδίτη και Δία, στο ζώδιό σου σε στενή σύνοδο δεν μπορεί παρά να ανοίγεται μπροστά σου ένας δρόμος τύχης και ευκαιριών. Κράτησε για την ώρα τα σχέδια σου μυστικά και από τις 19/3 με Ερμή στον Κριό και επίσης τη Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου στις 21/3, βάλε τα σε εφαρμογή. Oι Aστρολογικές προβλέψεις Μαρτίου 2023 σου επισημαίνουν ότι οι επικοινωνιακές σου δεξιότητες είναι έντονες σε όλη σχεδόν τη διάρκεια του μήνα. Αξιοποίησε τα δεδομένα και κάνε τις κατάλληλες διαπραγματεύσεις ώστε να διεκδικήσεις το μεγαλύτερο όφελος για σένα. Η νέα θέση του Κρόνου για τα επόμενα δυόμιση χρόνια, αγγίζει για εσένα πιο ευαίσθητες και εσωτερικές πτυχές της προσωπικότητάς σου με στόχο να σε φέρει αντιμέτωπη με απωθημένες σκέψεις και φοβίες. Μπορεί να νιώσεις την ανάγκη να περνάς περισσότερο χρόνο με τον εαυτό σου κάνοντας ένα εσωτερικό ξεκαθάρισμα.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5): Αναζήτησε την ομορφιά και την αρμονία γύρω σου

Για πολύ καιρό η δράση σου ήταν προσανατολισμένη στην αύξηση των εσόδων και την τακτοποίηση των οικονομικών σου, κάτι που συνεχίζεται ακόμη, σχεδόν μέχρι το τέλος του μήνα. Παράλληλα όμως η Αφροδίτη στο δικό σου ζώδιο, από τα μέσα του μήνα, σε προικίζει με τη δυνατότητα να βιώσεις την ομορφιά της ζωής και να αναζητήσεις πράγματα που σε κάνουν να νιώθεις ικανοποίηση. Σίγουρα ενισχύει και την εξωτερική σου εικόνα και δείχνεις πιο όμορφη και ανανεωμένη. Κάποιο ερωτικό ενδιαφέρον στις 30/3 σε αναστατώνει ξαφνικά. Για την επόμενη περίπου διετία, ξεκινά μια περίοδος όπου σοβαρεύεις και αντιμετωπίζεις τα όνειρα και τους στόχους σου με περισσότερη συνέπεια και πειθαρχία. Ο Κρόνος λειτουργεί σαν δάσκαλος αυστηρός αλλά και ανταποδοτικός. Κάποιοι φίλοι μπορεί να απομακρυνθούν από κοντά σου, όμως μακροπρόθεσμα αυτό θα αποδειχθεί ότι ήταν για το καλό σου. Ξεκίνα ένα καινούργιο κύκλο επαφών και δημοσίων σχέσεων.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6): Η καριέρα σου μπαίνει σε νέες βάσεις

Μετά από πολλούς μήνες παρουσίας του Άρη στο ζώδιό σου στις 25/3 αποχωρεί και περνάει στο υδάτινο περιβάλλον του Καρκίνου. Οι Aστρολογικές προβλέψεις Μαρτίου 2023 είναι εδώ για να σε ενημερώσουν ότι οι εντάσεις και η υπερδιέγερση που συνόδευαν τις μέρες σου τον προηγούμενο καιρό υποχωρούν και αναδιοργανώνεσαι. Το πρώτο μισό του μήνα, η επικοινωνία στον επαγγελματικό κυρίως τομέα εμποδίζεται αρκετά από μπερδέματα και παρεξηγήσεις. Ιδέες υπάρχουν αλλά λείπει η οργάνωση και η σωστή στρατηγική. Με την είσοδο του Κρόνου ωστόσο στον τομέα αυτό, για τα επόμενα δυόμιση περίπου χρόνια, η καριέρα σου θα μπει σταδιακά σε νέες βάσεις. Αυτό προϋποθέτει φυσικά τη δική σου συνειδητή προσπάθεια. Χρειάζεται αντοχή, υπομονή και πειθαρχία. Οι υποχρεώσεις θα αυξηθούν αλλά μακροπρόθεσμα ο κόπος σου θα αναγνωριστεί. Η Πανσέληνος στις 7/3 ανακινεί συναισθήματα που νόμιζες ότι μπορούσες να ελέγξεις και σε κάνει ευερέθιστη. Μια ερωτική γνωριμία για την ώρα μένει κρυφή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7): Αξιοποίησε την ενέργεια και ανάλαβε δράση

Μετά από δύο χρόνια ο δυναμικός Άρης επιστρέφει στο ζώδιό σου στις 25/3 και αλλάζει τα δεδομένα. Παρότι αυτή δεν είναι μια καλή θέση για τον πλανήτη, σίγουρα ανεβάζει τα επίπεδα της ενέργειας και της ανάγκης σου για δράση. Ωστόσο, είναι σημαντικό να προσέχεις τις παρορμητικές κινήσεις και τις βιαστικές αποφάσεις γιατί μπορεί να φέρουν διενέξεις και παρεξηγήσεις. Oι Aστρολογικές προβλέψεις Μαρτίου 2023 σου επισημαίνουν ότι το πρώτο μισό του μήνα είναι σίγουρα καλύτερο για επικοινωνία. Με τον Κρόνο στους φιλικούς για σένα Ιχθύες δίνεται η δυνατότητα, ιδίως αν έχεις γεννηθεί στις αρχές του Καρκίνου, να σταθεροποιήσεις καταστάσεις και να νιώσεις πως έχεις τη γνώση και την εμπειρία που χρειάζεται για να προχωρήσεις στην υλοποίηση των σχεδίων σου. Η Νέα Σελήνη στις 21/3 σχετίζεται με νέα επαγγελματικά ξεκινήματα που μπορεί να φέρουν περισσότερες ευκαιρίες για εξέλιξη.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8): Βελτίωσε το εργασιακό κλίμα

Το ξεκίνημα του μήνα κρύβει για σένα ένα όμορφο συμπαντικό δωράκι με Αφροδίτη και Δία να συμπορεύονται στο φιλικό για σένα Κριό. Υπάρχει ενεργειακή ροή και εύνοια στα σχέδια σου. Απαιτείται όμως σοβαρότητα από την πλευρά σου και αυτοσυγκράτηση. Με την μετάβαση της Αφροδίτης στις 16/3 στον Ταύρο το κλίμα στην εργασία βελτιώνεται. Πρέπει όμως να προσέχεις μην το παρακάνεις σε σχέσεις και οικονομικά. Αν είσαι γεννημένη τις πρώτες μέρες του Λέοντα η είσοδος του Πλούτωνα στον Υδροχόο είναι καθοριστικής σημασίας. Η μεταμορφωτική του διάθεση θα σε οδηγήσει σε μεγάλες εσωτερικές αλλαγές κι όχι με τον εύκολο δρόμο. Οι σχέσεις σου με τους άλλους, και δη με σύντροφο και συνεργάτες, θα δοκιμάζονται ως προς τη χρήση εξουσίας για επικράτηση και έλεγχο. Η Νέα Σελήνη ωστόσο στις 21/3 με την ταυτόχρονη παρουσία του επικοινωνιακού Ερμή στον Κριό, λειτουργεί υποβοηθητικά για σένα προωθώντας θέματα που σχετίζονται με εκπαίδευση, ταξίδια, εξωτερικό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9): Κάνε ένα διάλειμμα από τις υποχρεώσεις

Το φετινό Μάρτιο ολοκληρώνεται η πολύμηνη παραμονή του Άρη στους Διδύμους, θέση αρκετά δυσαρμονική στη δική σου φύση. Οι Aστρολογικές προβλέψεις Μαρτίου 2023 σε συμβουλεύουν για λίγο καιρό ακόμη να είσαι προσεκτική και να μη μεταφέρεις τις εντάσεις από το χώρο εργασίας στους άλλους τομείς της ζωής σου. Όσο ταυτισμένη κι αν είσαι με την επαγγελματική σου εικόνα, έχει μεγάλη σημασία να στρέφεις το ενδιαφέρον σου και στις σχέσεις σου με τους δικούς σου ανθρώπους. Αυτό άλλωστε θα είναι και το γενικότερο μάθημα για σένα με τη νέα θέση του Κρόνου από τις 8/3. Αλλά και για τα επόμενα δυόμιση περίπου χρόνια. Ώριμη στάση στις σχέσεις, εμπόδια που πρέπει να ξεπεράσεις, σοβαρότητα και υπεύθυνες αποφάσεις. Η Πανσέληνος στις 7/3 εμπεριέχει ένα προμήνυμα που αφορά ακριβώς αυτό: Δώσε σημασία στους άλλους και επικοινώνησε μαζί τους. Το δεύτερο μισό του μήνα οι ευκαιρίες να περάσεις καλά αυξάνονται. Αξιοποίησε τες με ευγνωμοσύνη.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10): Τακτοποίησε οικονομικές εκκρεμότητες

Με την Αφροδίτη και το Δία απέναντί σου στο ξεκίνημα του μήνα οι σχέσεις και οι συνεργασίες σου βρίσκονται σε ανοδική πορεία. Αν δεν είσαι δεσμευμένη ή αν σε ενδιαφέρει μια νέα συνεργασία οι συνθήκες είναι ιδανικές για να εμφανιστούν κατάλληλες ευκαιρίες. Κατ’ ανάλογο τρόπο και η Νέα Σελήνη στον Κριό στις 21/3 προωθεί νέα ξεκινήματα στον τομέα αυτό. Εκεί που χρειάζεται να δώσεις την προσοχή σου όμως είναι στην υγεία σου ψυχική και σωματική. Η παρουσία του Κρόνου στους Ιχθύες ρίχνει τις άμυνές σου, εντείνει ψυχοσωματικά ζητήματα και πολλές φορές νιώθεις εξασθένηση. Το εργασιακό άγχος και οι ευθύνες της καθημερινότητας είναι η κύρια αιτία για αυτό. Από τις 19/3 ο Ερμής σε βοηθά να επικοινωνήσεις με τους σημαντικούς άλλους της ζωής σου αυτά που θες από καιρό να μοιραστείς. Δε χρειάζεται να τα ωραιοποιήσεις ως συνήθως. Η ειλικρίνεια και η αμεσότητά σου θα εκτιμηθεί.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11): Η συντροφική ζωή σε ανεβάζει

Η σύνδεση με το σύντροφο σου και η προσωπική επαφή μαζί του είναι πηγή από την οποία αντλείς δύναμη και ενέργεια να συνεχίσεις. Με τις συντροφικές σου σχέσεις να περνούν διάφορα σκαμπανεβάσματα τα τελευταία χρόνια, η Αφροδίτη το δεύτερο μισό του μήνα στον τομέα αυτό χαρίζει όμορφες στιγμές και γλυκαίνει το κλίμα. Συμπληρωματικά, από 3/3 μέχρι 19/3 μπορείς να χρησιμοποιήσεις το διάλογο και να επικοινωνήσεις αυτά που θέλεις. Έχεις έμπνευση, φαντασία και διάθεση για δημιουργία. Ωστόσο θα χρειαστεί πειθαρχία και υπευθυνότητα για να δεις τα δημιουργικά σου σχέδια να υλοποιούνται. Μια επαγγελματική πρόταση κοντά στις 21/3 παράλληλα με τη Νέα Σελήνη, θα σε κάνει να σκεφτείς προοπτικές και να αξιολογήσεις ευκαιρίες. Προς το τέλος του μήνα η δράση απελευθερώνεται και νιώθεις ότι η ενέργεια ρέει προς όφελός σου. Αν έχεις γεννηθεί στις αρχές του Σκορπιού η σαρωτική επιρροή της νέας θέσης του Πλούτωνα αλλάζει δεδομένα και ανατρέπει πεποιθήσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12): Ευκαιρίες χαράς και δημιουργική διάθεση

Από την αρχή του μήνα η ευεργετική επίδραση της παρουσίας Αφροδίτης και Δία στον πιο δημιουργικό οίκο του ωροσκοπίου σου είναι φανερή. Οι Αστρολογικές προβλέψεις Μαρτίου 2023 σου θυμίζουν πως θέλει τέχνη και εκπαίδευση να μπορείς να χαίρεσαι τη ζωή κι εσύ είσαι αυθεντία σε αυτό. Προς το τέλος του μήνα αλλάζει το σκηνικό στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου. Συγκρούσεις υποχωρούν και τα πράγματα κυλούν με λιγότερα εμπόδια. Ωστόσο, με την είσοδο του αυστηρού Κρόνου στον τομέα της οικογένειας μια νέα περίοδος εγκαινιάζεται που απαιτεί την προσοχή σου. Μεγαλύτερα άτομα μπορεί να χρειάζονται τη στήριξή σου, εκκρεμότητες με ακίνητα αλλά και οικογενειακά θέματα γενικότερα θα σε κάνουν πιο υπεύθυνη και πιο σοβαρή. Από τις 19/3 η επικοινωνία γίνεται πιο ξεκάθαρη και αποτελεσματική για να προωθήσεις τα θέματα που σε ενδιαφέρουν. Ενώ και η Νέα Σελήνη στις 21/3 είναι ευνοϊκή για νέα ξεκινήματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1): Βρες ευκαιρίες χαλάρωσης και στιγμές χαράς

Το γεγονός ότι ο Κρόνος αλλάζει ζώδιο έχει για σένα ακόμη μεγαλύτερη σημασία αφού είναι και ο φυσικός κυβερνήτης του Αιγόκερου. Για τα επόμενα δυόμιση περίπου χρόνια ο τρόπος σκέψης σου γίνεται πιο προσγειωμένος. Οι αποφάσεις σου πιο σοβαρές και ώριμες και η επικοινωνία με τους άλλους περιορισμένη και περιστρέφεται γύρω από πρακτικά ζητήματα. Αξιοποίησε το πρώτο μισό του μήνα μέχρι τις 19/3 για να επικοινωνήσεις θέματα που σε ενδιαφέρουν. Είναι πιο ευνοϊκό. Ο χώρος του σπιτιού και της οικογένειας κρύβει ευχάριστες εξελίξεις και ενδυναμώνεται η πίστη σου ότι το σύμπαν είναι ανταποδοτικό σε αυτόν που προσπαθεί για το καλύτερο. Από τις 16/3 η ερωτική σου διάθεση ανεβαίνει. Καινούργιες γνωριμίες σε χαροποιούν και η ενασχόληση με τα παιδιά σε γεμίζει και νιώθεις δημιουργική. Η Αφροδίτη στον Ταύρο είναι μια εξαιρετική θέση για να σου δώσει την αισιοδοξία που χρειάζεσαι να δρομολογήσεις τα σχέδιά σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2): Επικοινώνησε αυτά που θες και θα ακουστείς

Μετά από δύο και κάτι χρόνια με τον Κρόνο στο ζώδιό σου ήρθε η στιγμή της απελευθέρωσης. Φυσικά αυτό δε σημαίνει ότι ξαφνικά τα προβλήματα σου εξαφανίζονται δια μαγείας. Αντιθέτως, ο πρώτος καιρός μετά το τέλος της διέλευσης αυτής είναι ιδανικός για να κάνεις τον απολογισμό σου για τις εμπειρίες που πέρασες. Τι έμαθες και πώς εξελίχθηκες μέσα από αυτές. Μέχρι τις 25/3 αξιοποίησε την ευνοϊκή θέση του Άρη για να προωθήσεις τα δημιουργικά σου σχέδια, να περάσεις καλά και να κάνεις γνωριμίες. Προσοχή χρειάζονται οι δύο πρώτες μέρες του μήνα. Τόσο η διάθεσή σου, όσο και λόγια που θα πεις ή θα ακούσεις σε στεναχωρούν. Από τις 16/3 φρόντισε το χώρο του σπιτιού σου, κάνε μια ανακαίνιση και ασχολήσου με άτομα της οικογένειάς σου. Αν είσαι γεννημένη τις πρώτες μέρες, με τον Πλούτωνα στον Υδροχόο, ετοιμάσου για το πιο μεταμορφωτικό ταξίδι της ζωής σου.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3): Κλείσε οικογενειακές εκκρεμότητες

Ο φετινός Μάρτιος εγκαινιάζει μια σημαντική περίοδο για σένα που θα αφήσει το αποτύπωμά της στο βιβλίο της ζωής σου. Οι Aστρολογικές προβλέψεις Μαρτίου 2023 είναι εδώ για να σου εξηγήσουν τα οφέλη και τις δυσκολίες της διέλευσης αυτής. Ο Κρόνος στο ζώδιο σου σε φέρνει αντιμέτωπη με τον εαυτό σου. Σε βάζει σε διαδικασία απολογισμού, αλλά παράλληλα σε εφοδιάζει με πειθαρχία, οργανωτικό πνεύμα και αντοχή για να βάλεις σε εφαρμογή τους στόχους και τα σχέδιά σου. Μέχρι τις 19/3 η επικοινωνία ευνοείται, όπως και η έμπνευση. Παράλληλα, δεν αποκλείεται μια αύξηση στα έσοδά σου μιας και η σύνοδος Αφροδίτης – Δία, στο οίκο των οικονομικών μπορεί να λειτουργήσει θετικά, αν δεν παρασυρθείς από παρορμητικές υπερβολές σε αγορές αγαθών. Η Πανσέληνος στις 7/3 ανακινεί συναισθήματα από τα οποία νόμιζες ότι είχες απαλλαχθεί και σε ξαφνιάζει. Πριν εξωτερικεύσεις το θυμό σου σε κάποιον που δε φταίει, αναλογίσου από πού μπορεί να πηγάζει. 


Διάβασε τις Ετήσιες Αστρολογικές προβλέψεις 2023 κάνοντας κλικ εδώ.


Κεντρική φωτογραφία Mikhail Nilov / Pexels.

Αστρολογικές προβλέψεις Mαρτίου 2023 από την Μυρτώ Φρέντζου, Certified Astrologer, Mayo School of Astrology London. 

@myrto_frentzou.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here