Αστρολογικές προβλέψεις Αυγούστου 2022: Απελευθερώσου από τις προσδοκίες

Όταν μια περίοδος είναι δύσκολη, όπως το πρώτο δεκαήμερο του Αυγούστου, η αντιμετώπιση είναι μια: Απελευθέρωση από τις προσδοκίες σου. Αυτό δε σημαίνει να αποδεσμευτείς από τις επιθυμίες και τους στόχους σου. Κάθε άλλο! Όμως η προσδοκία σαν έννοια, εμπεριέχει μέσα της μια συγκαλυμμένη βεβαιότητα ότι αυτό που θέλεις πρέπει οπωσδήποτε να συμβεί! Διεκδίκησε αυτό που επιθυμείς. Αλλά διεκδίκησέ το με καλή πρόθεση, σεβασμό και εγκαρτέρηση. Ο Άρης και η Αφροδίτη σε δυσαρμονικές πλανητικές συναντήσεις σε αναστατώνουν και απογοητεύεσαι προσωρινά. Οι Αστρολογικές Προβλέψεις Αυγούστου είναι εδώ για σε διαβεβαιώσουν ότι η συνέχεια του καλοκαιριού κρύβει για σένα πολλές ακόμη ευκαιρίες να περάσεις καλά.

Απρόβλεπτη Αυγουστιάτικη πανσέληνος

Γύρω στις 18/8 η παιδικότητα και η χαρά επιστρέφουν στη ζωή σου, σε όποια ηλικία κι αν είσαι!  Σύμφωνα με τις Αστρολογικές προβλέψεις Αυγούστου, η Πανσέληνος στις 12/8 είναι μεγαλοπρεπής αλλά έχει απρόβλεπτο χαρακτήρα. Συναισθήματα που νόμιζες ότι ελέγχεις, μπορεί να ξεπηδήσουν από μέσα σου με εκρηκτικό τρόπο. Στο μήνα του Λέοντα, κάνε τη διαφορά και παραμέρισε το ‘εγώ’ σου δίνοντας προτεραιότητα στις ανάγκες των άλλων. Μπορεί να εκπλαγείς από την θετική επίδραση που η στάση αυτή θα έχει στη ζωή σου.

Αξιοποίησε τη πρακτική σκέψη και την δομημένη επικοινωνία, που ο μήνας αυτός παρέχει με τη βοήθεια του Ερμή, για να προετοιμάσεις τα σχέδιά σου για τον επόμενο καιρό. Ποτέ δεν είναι νωρίς για οργάνωση και προγραμματισμό. Εξαίρεση αποτελεί η 21/8 όπου υπάρχει κίνδυνος για παρανοήσεις. Η μετάβαση του δυναμικού Άρη στις 20/8 στους Δίδυμους εγκαινιάζει μια πολύμηνη περίοδο όπου η επικοινωνία μεταφέρεται σε πρώτο πλάνο. Η πνευματική υπερδραστηριότητα, οι διαπραγματευτικές δράσεις, η αύξηση των επικοινωνιακών δίαυλων, αλλά και αρκετό άγχος και νευρικότητα κάνουν την καθημερινότητα πιο ενδιαφέρουσα!

Γιατί και τον ωροσκόπο: Το ζώδιο είναι η αστρολογική σου ταυτότητα. Ο ωροσκόπος είναι το πώς η ταυτότητα αυτή εκφράζεται προς τα έξω. Εκτός από το ζώδιο διάβασε και το ζώδιο του ωροσκόπου σου.

ΦωτογραφίαJurica Koletić

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4) Αναζήτησε νέες πηγές εσόδων

Η ανάγκη σου να περάσεις καλά και να χαλαρώσεις είναι μεγάλη. Έχεις όνειρα, ιδέες και στόχους. Όμως η οικονομική ανασφάλεια που νιώθεις σε οδηγεί σε αναζητήσεις νέων πηγών εσόδων. Είναι καλύτερη περίοδος για να συνεχίσεις ότι έχεις ήδη ξεκινήσει τον προηγούμενο καιρό και θέλεις να σταθεροποιήσεις παρά να κάνεις νέα ξεκινήματα. Το πρώτο δεκαήμερο είναι σίγουρα το πιο δύσκολο. Οι Αστρολογικές Προβλέψεις Αυγούστου όμως είναι εδώ για να σου θυμίσουν τον πολεμιστή που κρύβεις μέσα σου! Έτσι, από τις 12/8 κι έπειτα, η Αφροδίτη από το φιλικό Λέοντα δίνει ευκαιρίες χαράς αλλά και γνωριμιών! Προσοχή γύρω στις 27 – 28/8, όπου εγωιστικές διαθέσεις και απρόβλεπτες συμπεριφορές φέρνουν εμπόδια. Η Πανσέληνος στις 12/8 σε σκουντάει στον ώμο! Σε καλεί να παρακάμψεις τον εγωισμό σου και να συναναστραφείς φίλους και αισθηματικές σχέσεις με άλλη διάθεση.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5) Προσοχή στη βιασύνη και τον παρορμητισμό

Η ενέργειά σου συνεχίζει να είναι σε υψηλά επίπεδα και να σου ανοίγει δρόμους. Παίρνεις πρωτοβουλίες και προχωράς δυναμικά. Το πρώτο δεκαήμερο του μήνα όμως κρύβει παγίδες και χρειάζεται την προσοχή σου και πιο συγκεκριμένα την 1/8 και την 8/8. Μην κάνεις βιαστικές κινήσεις και μην λειτουργείς απερίσκεπτα. Οι δημόσιες σχέσεις και η επικοινωνία γενικότερα προωθούν τα σχέδια σου. Επίσης, ευνοούνται δημιουργικές και καλλιτεχνικές δράσεις. Προς το τέλος του μήνα τα οικονομικά σου σε απασχολούν περισσότερο. Παρότι υπάρχουν πολλές οικονομικές εκκρεμότητες και έξοδα θα δεις και νέες πηγές εσόδων να εμφανίζονται. Η Πανσέληνος στις 12/8 σε φορτίζει συναισθηματικά. Η οικογένεια έχει απαιτήσεις από εσένα την ίδια στιγμή που η καριέρα σου απορροφά την προσοχή σου.  Δείξε διαλλακτικότητα και προσαρμοστικότητα. Μπορεί να μην είναι φυσικά σου χαρίσματα, όμως ξέρεις ακριβώς τι πρέπει να κάνεις όταν θέλεις να βρεις λύσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6) Από την εσωτερικότητα στη δράση

Η περίοδος αυτή είναι προπαρασκευαστική για σένα. Έχεις κάνει ένα βήμα πίσω και οργανώνεις τη δράση σου στο παρασκήνιο. Κάτι που είναι αρκετά αντίθετο με την εξωστρεφή φύση σου. Ωστόσο, σε ωθεί να διερευνήσεις βαθύτερες πλευρές του εαυτού σου, να ανακαλύψεις την εσωτερική σου δύναμη που θα χρειαστεί στην πορεία. Από τις 20/8 κι έπειτα όμως το σκηνικό αλλάζει και σίγουρα θα νιώσεις τη διαφορά! Η είσοδος του Άρη στο ζώδιό σου σε γεμίζει πρωτοβουλία, ενέργεια και διάθεση να διεκδικήσεις τους στόχους σου. Στη θέση αυτή θα μείνει για πολλούς μήνες παρατείνοντας για σένα μια περίοδο δραστηριοποίησης και μαχητικότητας. Παράλληλα, συζητήσεις με μέλη της οικογένειας και οικογενειακά θέματα γενικότερα σε απασχολούν αυτόν τον καιρό. Από τις 12/8 και μετά ευνοούνται οι μετακινήσεις και προσφέρονται για όμορφες στιγμές. Η Πανσέληνος στις 12/8 έχει ταξιδιάρικη διάθεση και τονίζει την ανάγκη σου για αλλαγή παραστάσεων.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7) Ο περίγυρος σε υποστηρίζει δυναμικά

Παρά την επιφυλακτικότητά σου στις κοινωνικές επαφές, αυτήν περίοδο εκπλήσσεσαι ευχάριστα για το πόσο καλά μπορείς να ανταπεξέλθεις. Φίλοι, ομάδες, σύλλογοι παίζουν σημαντικό ρόλο στη ζωή σου, κυρίως γιατί σε βοηθούν να δραστηριοποιηθείς και να τολμήσεις! Οι Αστρολογικές Προβλέψεις Αυγούστου σου υπενθυμίζουν ότι η Αφροδίτη μέχρι τις 12/8 διαγράφει την καλοκαιρινή της πορεία στο ζώδιό σου. Εμπιστεύσου τη γοητεία σου και δώσε θέση σε όμορφες στιγμές στη ζωή σου. Η ερωτική σου ζωή έχει θετικές επιρροές, ενώ παράλληλα, επικοινωνιακά το σύμπαν σε βοηθάει να πεις το σωστό πράγμα στη σωστή στιγμή. Η Πανσέληνος στις 12/8 αναμοχλεύει τα οικονομικά σου και δημιουργεί ανασφάλεια. Την πραγματική ασφάλεια όμως να ξέρεις πως τη βρίσκεις όταν εμπιστεύεσαι τον εαυτό σου.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8) Επαγγελματικές έννοιες και αυξημένη γοητεία

Τώρα που έχεις ανακτήσει την εμπιστοσύνη σου στη ζωή είναι η περίοδος που πρέπει να προσέξεις τις κινήσεις σου ακόμη περισσότερο. Μην παρασύρεσαι από τις φορές που νιώθεις υπεραισιοδοξία. Για να πετύχεις χρειάζεται οργάνωση και καθαρή σκέψη. Το πρώτο δεκαήμερο του μήνα η επαγγελματική σου ζωή σε προβληματίζει. Απρόβλεπτα γεγονότα και εμπόδια σε απογοητεύουν. Η Πανσέληνος στις 12/8 σε αφορά άμεσα και σε φορτίζει συναισθηματικά σε μια φάση που ήδη νιώθεις αναστατωμένη. Όμως, το σύμπαν στέλνει την ίδια μέρα την Αφροδίτη στο ζώδιό σου για να πάρεις ελπίδα και να θυμηθείς τις χαρές της ζωής! Φυσικά η γοητεία σου αυξάνεται και το νιώθεις. Προσοχή στις 27 και 28 του μήνα, οι πλανητικές της συναντήσεις μπορεί να σε απογοητεύσουν. Οι φίλοι, οι κοινωνικές συναναστροφές και η συλλογική εργασία από το τέλος του μήνα και για πολύ καιρό θα παίξουν πολύ σημαντικό ρόλο στη ζωή σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9) Καλή επικοινωνία και τακτοποίηση εκκρεμοτήτων

Η επίλυση ζητημάτων, σε όποιον τομέα κι αν προκύπτουν αυτά, είναι για σένα προτεραιότητα. Δεν σου αρέσουν οι εκκρεμότητες και η τακτοποίησή τους είναι σημαντική για σένα. Αυτή την περίοδο, οι πλανητικές συγκυρίες είναι με το μέρος σου ώστε να διεκπεραιώσεις όποιο θέμα σε απασχολεί. Με το Ερμή στο ζώδιό σου η επικοινωνία είναι το δυνατό σου χαρτί. Από την άλλη, έχεις ενέργεια για δράση, έχεις καθαρή σκέψη και καλή κρίση. Μια ερωτική γνωριμία μπορεί για την ώρα να παραμείνει κρυφή ή να κρύβει κάποιο μυστικό. Σημαντική ακόμη και η μετακίνηση του Άρη στον τομέα της καριέρας και των επαγγελματικών σου προοπτικών από τις 20/8 και για αρκετούς μήνες. Οι ευκαιρίες και οι στόχοι αυξάνονται. Όμως η μεγάλη κινητικότητα στον τομέα αυτόν φέρνει, κούραση, εντάσεις και νευρικότητα. Μην αφήσεις την υπερδραστηριότητα να επισκιάσει την οξυδέρκειά σου.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10) Απέβαλλε ότι είναι περιττό

Το ενδιαφέρον σου είναι στραμμένο σε οικονομικά και περιουσιακά ζητήματα. Οι έννοιες αυτές το πρώτο δεκαήμερο σε δυσκολεύουν να χαλαρώσεις και να νιώσεις το καλοκαίρι. Παράλληλα νιώθεις την ανάγκη να αποβάλλεις από μέσα σου ό,τι είναι περιττό, σκέψεις, πεποιθήσεις και συναισθήματα που δεν σε εξυπηρετούν πια. Οι Αστρολογικές Προβλέψεις Αυγούστου είναι εδώ να σου τονίσουν πως αυτή είναι πιο ουσιαστική αναζωογόνηση για σένα από τις διακοπές που θα κάνεις! Κράτα τις ιδέες σου μυστικές για την ώρα και περίμενε το τέλος του μήνα να τις κοινοποιήσεις. Από τα μέσα Αυγούστου οι κοινωνικές επαφές και οι φίλοι είναι υπεύθυνοι για τις όμορφες στιγμές που θα περάσεις. Ωστόσο, δείξε προσοχή 27, 28/8 για τυχόν παρεξηγήσεις. Στις 20/8 η μετάβαση του διεκδικητικού Άρη στους φιλικούς για σένα Διδύμους, εγκαινιάζει μια πολύμηνη περίοδο όπου θα έχεις την ενέργεια να πραγματοποιήσεις τους στόχους σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11) Δούλεψε τις σχέσεις σου με τους άλλους

Πολλές φορές είναι δύσκολο να δούμε αυτό που μας ενοχλεί στον εαυτό μας. Για το λόγο αυτό το προβάλλουμε στους άλλους και δη στους κοντινούς και αγαπημένους μας. Μέχρι τις 20/8 οι ευκαιρίες να αναγνωρίσεις δικές σου αδύναμες πλευρές μέσω των άλλων είναι πολλές. Αυτό μπορεί να γίνεται αντιληπτό μέσω διαφωνιών και συγκρούσεων. Η διαισθητική σου φύση όμως είναι σίγουρο πως θα σε οδηγήσει σωστά. Η επικοινωνία με φίλους και οι κοινωνικές επαφές γενικότερα ευνοούνται. Δώσε βάση στους στόχους σου και συζήτησε ιδέες με ανθρώπους που θα τις προωθήσουν. Η Πανσέληνος στις 12/8 διαταράσσει λίγο την συναισθηματική σου ισορροπία σχετικά και με την δουλειά αλλά και με την οικογένειά σου. Ένα ερωτικό ενδιαφέρον στη δουλειά δεν αποκλείεται. Χρειάζεται όμως προσοχή γύρω στις 27, 28/8 για ανατροπές ή εμπόδια. Προς το τέλος του μήνα κινητοποιείσαι δραστικά σε σχέση με οικονομικά ζητήματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12) Επαγγελματικές επαφές αλλά και άγχος

Ο χρόνος σου είναι μοιρασμένος μεταξύ ταξιδιών και εργασίας. Η καθημερινότητα δεν είναι βέβαια όσο ανάλαφρη θα ήθελες. Αντιθέτως βιώνεις αρκετό άγχος αυτή την περίοδο κι ίσως και ψυχοσωματικά προβλήματα. Το μυαλό σου όμως σε ένα δεύτερο επίπεδο οργανώνει ταξίδια και κάποια από αυτά θα καταφέρεις να τα πραγματοποιήσεις. Πολλές συζητήσεις και συναντήσεις στον χώρο της δουλειάς σε απασχολούν. Οι επαφές με το εξωτερικό ευνοούνται ιδιαίτερα. Η Πανσέληνος στις 12/8 ναι μεν φορτίζει το συναίσθημα, ωστόσο δεν επιδρά δυσαρμονικά προς εσένα. Από τις 20/8 και για ένα ασυνήθιστα μεγάλο διάστημα ο δυναμικός Άρης θα βρίσκεται απέναντί σου στρέφοντας το ενδιαφέρον σου σε σχέσεις και συνεργασίες. Παίρνοντας αφορμή από αυτή τη συγκυρία, σιγά σιγά θα αρχίσεις να βλέπεις και τη θέση του άλλου με μεγαλύτερη ευκολία. Στην πορεία η ικανότητα αυτή θα βοηθήσει πολύ στην προσωπική σου εξέλιξη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1) Αξιοποίησε τις ευνοϊκές συγκυρίες

Οι πλανητικές συναντήσεις αυτήν την περίοδο συνηγορούν στο να ηρεμήσεις και να απολαύσεις το καλοκαίρι. Μικροεμπόδια και υποχρεώσεις δε λείπουν φυσικά, όμως στην πλειοψηφία του ο Αύγουστος λειτουργεί υπέρ σου. Οι Αστρολογικές Προβλέψεις Αυγούστου σου υπενθυμίζουν με βεβαιότητα πως αξίζεις να χαλαρώσεις και να περάσεις καλά! Τα ταξίδια ευνοούνται, όπως επίσης και γενικότερα, οι επαφές με ξένους και εξωτερικό. Οι σχέσεις και οι συνεργασίες σου επίσης σε ικανοποιούν. Προσοχή χρειάζεται γύρω στις 9/8, όπου εντάσεις και παιχνίδια ελέγχου διαταράσσουν τις ισορροπίες σου. Από τα μέσα του μήνα η εύνοια μετατοπίζεται σε οικονομικά και κοινά περιουσιακά στοιχεία. Ίσως λάβεις κάποιο χρηματικό δώρο ή δωρεά που θα διευκολύνει τις ανάγκες σου. Οι ερωτικές γνωριμίες είναι πολλές και παράλληλα η δημιουργικότητά σου ανεβασμένη. Αξιοποίησε την εύνοια του σύμπαντος και πάρε δύναμη για τη συνέχεια. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2) Υπομονή μέχρι το τέλος του μήνα

Η αλήθεια είναι πως δεν διανύεις την πιο ανάλαφρη περίοδο του χρόνου. Όμως κατά ένα περίεργο τρόπο καταφέρνεις να κάνεις τις αντιξοότητες δύναμη και να μην το βάζεις κάτω. Αυτή είναι η επιρροή του Κρόνου στο ζώδιό σου που σε εκπαιδεύει, σε πειθαρχεί και σε κάνει να αντέχεις στα δύσκολα. Οι εντάσεις στην οικογένεια και οι πολλές εκκρεμότητες που έχεις αναλάβει σε κουράζουν. Από την άλλη οικονομικά θέματα απορροφούν τη σκέψη σου. Η επικοινωνία με τα κατάλληλα πρόσωπα θα σου δώσεις λύσεις. Από τις 11/8 κι έπειτα το κλίμα στις σχέσεις και το γάμο σου βελτιώνεται αισθητά. Η παρουσία της Αφροδίτης αμβλύνει διαφωνίες και γλυκαίνει την συνύπαρξη. Προσοχή χρειάζεται γύρω από την Πανσέληνο στα μέσα του μήνα. Η συναισθηματική φόρτιση που νιώθεις φέρνει ένταση και μεγεθύνει καταστάσεις. Προς το τέλος του μήνα το σκηνικό αρχίζει να αλλάζει και να λειτουργεί υπέρ σου!

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3) Επένδυσε στην κατάλληλη επικοινωνία

Πολλές επαφές, συναντήσεις και μετακινήσεις κλέβουν χρόνο από το δημιουργικό σου εαυτό! Σε προσγειώνουν στην πραγματικότητα κι αισθάνεσαι ότι περιορίζεσαι. Όμως είναι απαραίτητη συνθήκη για να προωθήσεις τα ζητήματα που σε απασχολούν, είτε αυτά είναι επαγγελματικά είτε όχι. Η επικοινωνία με τους σημαντικούς άλλους της ζωής σου από 4/8 έως και 27/8 είναι προτεραιότητα. Οι κατάλληλες συζητήσεις θα εξελίξουν τις σχέσεις σου με αυτούς. Η προσπάθεια που κάνεις για να βελτιώσεις τις καθημερινές σου συνήθειες θα δώσει καρπούς από τα μέσα του μήνα κι έπειτα. Η Πανσέληνος στις 12/8 αφορά την υγεία σου ψυχική και σωματική και σου δίνει το έναυσμα να κάνεις όποια ακόμη αλλαγή χρειάζεται για να νιώσεις ακόμη μεγαλύτερη ευεξία. Προς τέλος του μήνα οι οικογενειακές υποχρεώσεις αυξάνονται και απαιτούν την παρουσία σου. Υπάρχει ένταση και εκνευρισμός γιατί βγαίνεις εκτός προγράμματος.

Κεντρική φωτογραφία Dmitriy Ganin.

Αστρολογικές προβλέψεις Αυγούστου 2022 από την Μυρτώ Φρέντζου, Certified Astrologer, Mayo School of Astrology, London. @myrto_frentzou.

Διάβασε τις Αστρολογικές προβλέψεις για το καλοκαίρι 2022.

Για τις Ετήσιες Αστρολογικές προβλέψεις 2022 κάνε κλικ εδώ.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here