Αστρολογικές προβλέψεις Ιουλίου 2022: Διεκδίκησε τις όμορφες στιγμές

Το να απολαμβάνεις τη ζωή είναι τέχνη! Θέλει προσπάθεια και εκπαίδευση. Θέλει να επιτρέψεις στον εαυτό σου να διεκδικήσει τις όμορφες στιγμές που του ανήκουν. Μην ξεχνάς πως η μεμψιμοιρία είναι.. εθιστική. Σε καθηλώνει σε μια αρνητικότητα που σου στερεί την ελευθερία να βιώνεις τη ζωή σου στο παρόν. Οι Αστρολογικές Προβλέψεις Ιουλίου στο τονίζουν: Η απόλαυση και η χαρά βρίσκονται μόνο στο εδώ και τώρα! Η φιλήδονη θέση του Άρη θα σου δείξει το δρόμο. Η Πανσέληνος στις 13/7 μεγεθύνει το δίπολο συναίσθημα και λογική. Παράλληλα όμως έχει και μια γλυκιά διάθεση που σε κάνει να ονειρεύεσαι κοιτώντας το γεμάτο φεγγάρι.  Από τις 26/8 και μέχρι το τέλος του μήνα, επικοινωνίες και μετακινήσεις συναντούν δυσκολίες. Οι δύσκολες όψεις του Ερμή χρειάζονται την προσοχή σου. Κάνε ένα βήμα πίσω, δείξε προνοητικότητα και αξιολόγησε τις συνθήκες πριν πράξεις.

Μια δυναμική περίοδος με πρωτοβουλίες, στόχους και έντονη δραστηριότητα τελειώνει σιγά σιγά. Με τη νέα θέση του μαχητικού Άρη στο γήινο και πρακτικό Ταύρο από 5/7, η ενέργεια αποσυμπιέζεται και τείνει προς σταθεροποίηση. Όμως θέλει προσοχή! Η επιμονή να μην γίνει πείσμα και η ανάγκη σταθερότητας ας μην εξελιχθεί σε… ακαμψία.

Γιατί και τον ωροσκόπο: Το ζώδιο είναι η αστρολογική σου ταυτότητα. Ο ωροσκόπος είναι το πώς η ταυτότητα αυτή εκφράζεται προς τα έξω. Εκτός από το ζώδιο διάβασε και το ζώδιο του ωροσκόπου σου.

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4) Στροφή στις αξίες σου

Νέοι στόχοι έχουν δρομολογηθεί στη ζωή σου. Αισθάνεσαι τη δύναμη και την αυτοπεποίθηση να εκπληρώσεις τις επιδιώξεις σου. Όμως συγκριτικά με το προηγούμενο διάστημα όπου οι μηχανές σου δούλευαν σε υψηλά επίπεδα, τώρα αναζητάς μεγαλύτερη σταθερότητα. Εδραιώνεις τις αξίες σου και αναζητάς οικονομικές πηγές που θα σε βοηθήσουν να απολαύσεις περισσότερο τη ζωή. Η Πανσέληνος στις 13/7 τονίζει και την διάσταση καριέρας οικογένειας και σε φορτίζει συναισθηματικά. Οι οικογενειακές υποχρεώσεις δε λείπουν, όμως η ικανοποίηση ότι ανταπεξέρχεσαι καλά είναι μεγάλη! Οι επικοινωνιακές σου δεξιότητες, οι δημόσιες σχέσεις και οι επαφές είναι αυτό το μήνα σύμμαχοί σου. Μια ερωτική γνωριμία κατά τη διάρκεια εκδρομής είναι ένα πιθανό σενάριο. Προσοχή τις τελευταίες μέρες του μήνα σε ριψοκίνδυνες ενέργειες. Μην πεις λόγια που ξέρεις ότι θα μετανιώσεις. Στη ζωή δεν έχει σημασία μόνο να κερδίζεις!

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5) Φόρτισε τα ενεργειακά σου αποθέματα

Όσο προχωρά το καλοκαίρι οι ρυθμοί γύρω σου πέφτουν. Όμως για σένα, η περίοδος αυτή είναι από τις πιο δραστήριες του έτους. Ο δυναμικός Άρης επισκέπτεται το ζώδιό σου στις 5/7 και για ενάμιση μήνα σου δίνει τη δυνατότητα να αξιοποιήσεις την ενέργειά σου. Πάρε πρωτοβουλίες, προώθησε σχέδια και διεκδίκησε στόχους. Όμως πρόσεχε την ευερεθιστότητά σου. Οι Αστρολογικές Προβλέψεις Ιουλίου σε καλούν να εστιάσεις στη διαφορά της μαχητικότητας από την επιθετικότητα! Τα οικονομικά σου βελτιώνονται, αλλά και η επικοινωνία με τους άλλους είναι εποικοδομητική. Η Πανσέληνος στις 13/7 δεν είναι δυσαρμονική για σένα και μπορεί να φέρει στην επιφάνεια πολύτιμα συναισθήματα. Έχεις τη δύναμη να τα κοιτάξεις κατάματα! Το τέλος Ιουλίου κρύβει παγίδες και θέλει προσοχή. Η οικογενειακή ζωή διαταράσσεται. Οφείλεις να βρεις την εσωτερική δύναμη να αναγνωρίσεις τυχόν παραλείψεις σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6) Γοητευτική διάθεση, κρυμμένη δυναμική

Η προσαρμοστικότητα σου είναι μεγάλο εφόδιο στη ζωή σου. Σε προικίζει με τη δυνατότητα να βλέπεις κάθε πρόκληση με τη διάθεση να μάθεις από αυτήν. Το σύμπαν αυτή τη περίοδο σε επιβραβεύει χαρίζοντας σου γοητεία και ακόμη μεγαλύτερη επικοινωνιακή ικανότητα. Τραβάς του γύρω σου σαν μαγνήτης. Παρόλα αυτά νιώθεις μια εσωτερικότητα να αναπτύσσεται μέσα σου. Η ανάγκη να περνάς και κάποιες στιγμές με το εαυτό σου δίνει μια πρωτόγνωρη αίσθηση δύναμης. Η δράση αυτή την περίοδο μετατοπίζεται στο παρασκήνιο. Αυτό μπορεί να οδηγήσει και κάποιες φορές σε ανεξήγητη νευρικότητα ή άγχος. Μην ανησυχείς, είναι υποσυνείδητες διεργασίες που ζητούν διέξοδο στο φως! Από τις 18/7 τα οικονομικά σου παρουσιάζουν τάσεις βελτίωσης. Συζητήσεις που έγιναν γύρω από αυτά τον προηγούμενο καιρό, φαίνεται ότι τώρα αποδίδουν καρπούς. Στα μέσα του μήνα μια σύγχυση επικρατεί στην προσωπική σου ζωή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7) Στήριξη και εύνοια

Μετά από μια περίοδο που εστίασες πολύ στις επαγγελματικές σου επιδιώξεις αρχίζεις τώρα να θέτεις νέους στόχους. Ο κοινωνικός περίγυρος και οι φίλοι στηρίζουν τα βήματά σου. Η συλλογική προσπάθεια αλλά και κάθε είδους κοινωνική, ανθρωπιστική δράση απορροφά μεγάλο μέρος της ενέργειάς σου. Με τον Ερμή από 5/7 έως 19/7 και την Αφροδίτη από 18/7 στο ζώδιό σου, επικοινωνιακά και αισθηματικά ζητήματα ευνοούνται. Ωστόσο, προσοχή στις 18/7 γιατί λόγια που θα ειπωθούν μπορεί να είναι αρκετά σκληρά για σένα και να πληγωθείς. Η Πανσέληνος στις 13/7 σε αφορά άμεσα. Μεγεθύνει συναισθήματα και καταστάσεις ιδίως στον τομέα του γάμου και των σχέσεων σου. Μια παροδική αναστάτωση είναι μέσα στο πρόγραμμα. Όμως με απρόβλεπτό τρόπο οι ίδιες συνθήκες που σε αναστάτωσαν, θα σε αποζημιώσουν. Οι τελευταίες μέρες του μήνα απαιτούν σωστή διαχείριση των οικονομικών και όχι ριψοκίνδυνες κινήσεις.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8) Ορθή διαχείριση ενέργειας

Ο δυναμισμός σου έχει επανέλθει και μαζί η αισιοδοξία και η όρεξή σου για ζωή. Οι κοινωνικές επαφές πολλές, οι φιλικές συναντήσεις εξίσου. Η δυσκολία του μήνα εστιάζεται στη μετάβαση του Άρη στον Ταύρο και στον τομέα που αφορά τα επαγγελματικά σου. Παρότι είναι καλοκαίρι και οι ρυθμοί γύρω χαλαρώνουν, οι επαγγελματικές σου υποχρεώσεις αυξάνονται. Οι Αστρολογικές Προβλέψεις Ιουλίου επισημαίνουν πόσο σημαντική είναι η διαχείριση της ενέργειάς σου. Η ανάγκη σου για δράση είναι μεγάλη. Χρειάζεται όμως προσοχή γιατί εύκολα μπορεί να οδηγηθείς στη νευρικότητα και στα λάθη από απροσεξία και βιασύνη. Οι τελευταίες ημέρες του μήνα δεν ενδείκνυται για την προώθηση σημαντικών θεμάτων. Η επικοινωνία δυσχεραίνεται και συναντά εμπόδια και απρόβλεπτη τροπή. Κράτα για την ώρα τα αισθήματά σου για κάποιο άτομο μυστικά και σιγουρέψου πριν εκδηλωθείς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9) Προσωπική εξέλιξη & συναίσθημα

Σε μια δύσκολη γενικότερα περίοδο για τα οικονομικά, φαίνεται ότι έχεις καταφέρει να κάνεις αρκετά καλή διαχείριση. Σαν αποτέλεσμα ένα μέρος των χρημάτων σου αποφασίζεις να το διαθέσεις στην προσωπική σου εξέλιξη. Τόσο τα ταξίδια και οι αναζητήσεις, όσο και η επιμόρφωση απορροφούν μέρος της ενέργειάς σου και το απολαμβάνεις. Ένα ερωτικό ενδιαφέρον μπορεί να παρουσιαστεί στις επαγγελματικές σου συναναστροφές. Αν και δεν είσαι επιρρεπής στις υπερβολές, στην προκειμένη περίπτωση θα πρέπει να προσέξεις μην παρασυρθείς. Η Πανσέληνος στις 13/7 δεν είναι δυσαρμονική για σένα. Αντιθέτως σε κάνει απρόβλεπτα πιο συναισθηματική και ανοίγεις τα συναισθήματά σου σε αγαπημένα άτομα. Τις τελευταίες μέρες του μήνα ασυνείδητες σκέψεις σου δημιουργούν άγχος και προσπαθείς να δεις από πού πηγάζει. Μην αντιστέκεσαι γιατί δυναμώνει. Άσε την κατάσταση να εκδηλωθεί και θα ξεθυμάνει σιγά σιγά.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10) Επιθυμία για εσωτερική μεταμόρφωση

Οι σχέσεις και οι συνεργασίες σου έχουν μπει σε νέα βάση. Ενεργείς με δυναμικό τρόπο, παίρνεις πρωτοβουλίες και προχωράς. Οι πρώτες μέρες του μήνα ωστόσο χρειάζονται υπομονή. Μια πιθανή διάσταση απόψεων μπορεί να φέρει έντονο διαπληκτισμό και επιθετικότητα. Από εκεί και πέρα μεγάλο μέρος της ενέργειάς σου στρέφεται στη διαχείριση οικονομικών και κληρονομικών εκκρεμοτήτων. Αυτό όμως που είναι ακόμη πιο σημαντικό με τη νέα θέση του Άρη στον Ταύρο από τις 5/7, είναι μια έντονη εσωτερική επιθυμία για μεταμόρφωση. Κάτι μέσα σου σε έχει κουράσει και έχει έρθει η ώρα να αλλάξει. Παλιές πεποιθήσεις και πρακτικές πιέζουν για ανανέωση.  Η Πανσέληνος στις 13/7 μεγεθύνει τις οικογενειακές και επαγγελματικές υποχρεώσεις και σε αποσυντονίζει προσωρινά από το σκοπό σου. Το πρώτο δεκαήμερο του μήνα είναι ευνοϊκότερο για τα αισθηματικά, μιας και η γοητεία σου είναι πιο ανεβασμένη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11) Συναισθηματική φόρτιση

Ένα από τα χαρακτηριστικά σου είναι η ικανότητά σου να αφοσιώνεσαι με πάθος στους ανθρώπους που αγαπάς. Αυτό όμως από την άλλη, σε κάνει απαιτητική μαζί τους. Αυτή την περίοδο η ενέργειά σου είναι στραμμένη στις συντροφικές σχέσεις, το γάμο αλλά και σημαντικές συνεργασίες. Οι Αστρολογικές Προβλέψεις Ιουλίου σε προετοιμάζουν πως συγκρούσεις και διαφωνίες δεν είναι απίθανες. Ωστόσο, το διάστημα από 5/7 έως 17/7 προσφέρεται για να επικοινωνήσεις αυτά που σε απασχολούν. Απόφυγε τις τελευταίες μέρες του μήνα γιατί η επικοινωνία εμποδίζεται και οι συζητήσεις παίρνουν απρόβλεπτη τροπή. Φυσικά και ευκαιρίες να περάσεις όμορφα δε λείπουν. Η Πανσέληνος στις 13/7 δεν είναι δυσαρμονική για σένα. Παρόλα αυτά σε φορτίζει και βιώνεις πολλά συναισθήματα συγχρόνως.  Να θυμάσαι πως όταν κάποιος έχει αντίθετη γνώμη με σένα δε σημαίνει ότι σε απορρίπτει, παρά μόνο ότι έχει άλλη οπτική γωνία.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12) Αυξημένες υποχρεώσεις εν μέσω καλοκαιριού

Παρά το γεγονός ότι το καλοκαίρι είναι μια περίοδος χαλάρωσης, η αλήθεια είναι πως οι επαγγελματικές σου υποχρεώσεις είναι πολύ αυξημένες! Ακόμη και εσύ που φημίζεσαι για τη χαλαρή και αισιόδοξη στάση σου απέναντί στη ζωή νιώθεις πως δε σου φτάνει ο χρόνος να κάνεις όσα θες και αγχώνεσαι. Προσοχή στις παρορμητικές κινήσεις. Το άγχος, η βιασύνη και η επιθετικότητα δε θα σε βοηθήσουν. Αντιθέτως προσπάθησε με όμορφο τρόπο και καλή πρόθεση να κάνεις τις επαφές που θες. Δεν είναι περίοδος για να αμελήσεις την υγεία σου. Το πρώτο μισό του μήνα είναι ευνοϊκό για τις σχέσεις  ή το γάμο σου και λειτουργεί ως αντίβαρο στην καθημερινότητα που σε κουράζει. Αξιοποίησε τις μέρες γύρω στις 23/7 για να διασκεδάσεις και να χαρείς. Η Πανσέληνος στις 13/7 σχετίζεται με τα οικονομικά σου και δημιουργεί μια συναισθηματική ένταση σχετικά με οικονομικές εκκρεμότητες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1) Αξιοποίησε την εύνοια στις σχέσεις

Τις πρώτες μέρες του μήνα, εσωτερικότητα και μετρημένη διάθεση σε χαρακτηρίζουν ενώ οικογενειακά ζητήματα σε απασχολούν. Στις 2/7 έχεις επιθετικές διαθέσεις και μπορεί να δείξεις σκληρότητα που θα μετανιώσεις. Η νέα θέση του Άρη στον Ταύρο από τις 5/7 είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για σένα. Οι ευκαιρίες για ερωτικές γνωριμίες είναι πολλές! Το σύμπαν σε καλεί σε δραστηριότητες, σε στιγμές χαράς και διασκέδασης. Αξιοποίησε τις, το αξίζεις! Η επικοινωνία με σύντροφο και συνεργάτες είναι δημιουργική στο μεγαλύτερο μέρος του μήνα. Ενώ από τις 18/7 το κλίμα τόσο στις σχέσεις και στο γάμο όσο και στις συνεργασίες σου βελτιώνεται αισθητά. Η Πανσέληνος στις 13/7 σε αφορά άμεσα και τονίζει για ακόμη μια φορά τη σχέση σου με τους σημαντικούς άλλους της ζωής σου. Προσπάθησε να δείξεις τα συναισθήματά σου και θα δεις ότι θα σου βγει σε καλό!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2) Παγίδες, διπλωματία & υπομονή

Βρίσκεσαι σε μια περίοδο όπου καταφέρνεις να βρεις στιγμές χαράς και διασκέδασης είτε είσαι διακοπές είτε όχι. Δεν είναι απίθανο ακόμη και να έχεις κάνει γνωριμίες που έχουν αναζωογονήσει τα αισθηματικά σου! Ωστόσο, η νέα θέση του δυναμικού, αλλά και πολεμοχαρή, Άρη στον Ταύρο από τις 5/7 κρύβει κάποιες παγίδες για σένα. Οι Μηνιαίες Αστρολογικές Προβλέψεις Ιουλίου, είναι στο πλευρό σου για να σου στρέψουν την προσοχή στην οικογενειακή σου ζωή. Στον τομέα αυτό υπάρχουν εκκρεμότητες και υποχρεώσεις που φέρνουν ένταση και συγκρούσεις. Χρειάζεται διπλωματία και υπομονή. Η παρορμητικότητα και οι βιαστικές και απρόβλεπτες κινήσεις σε δυσκολεύουν. Εξίσου σημαντικές είναι και οι τελευταίες μέρες του μήνα. Πρόσεξε τα λόγια που θα ανταλλάξεις με το σύντροφο ή τους συνεργάτες. Ευκαιρίες επίλυσης συγκρούσεων φυσικά και υπάρχουν. Το κλίμα όμως είναι αρκετά τεταμένο και κάποιες ενέργειές σου συναντούν εμπόδια.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3) Δημιουργικότητα, γνωριμίες, μετακινήσεις και αναστάτωση

Οι ενέργειές για βελτίωση των οικονομικών σου συνεχίζονται και σταδιακά θα δεις θετικές αλλαγές. Προσοχή τις πρώτες μέρες του μήνα! Μια παρορμητική κίνηση μπορεί να σε ζημιώσει. Οι συνθήκες στην οικογένειά σου βελτιώνονται και αυτό οφείλεται στη σημασία που δείχνεις στους αγαπημένους σου.  Στο δεύτερο μισό του μήνα η δική σου σειρά για διασκέδαση, δημιουργία, χαρά και ενδιαφέρουσες γνωριμίες έχει φτάσει! Ειδικότερα αν έχεις καλλιτεχνικές διαθέσεις είναι η κατάλληλη εποχή να υλοποιήσεις σχέδια και ιδέες. Έχεις έμπνευση και υψηλή αισθητική αντίληψη του κόσμου γύρω σου. Ο Άρης από τον Ταύρο ενισχύει δυναμικά επαφές και μετακινήσεις. Ωστόσο δε χρειάζεται βιασύνη και παρορμητικές κινήσεις. Οι τελευταίες μέρες του μήνα σε αναστατώνουν και σε κάνουν νευρική. Κάποια επαγγελματική συμφωνία δείχνει να δυσχεραίνεται και σου δημιουργεί άγχος. Προσπάθησε να το εξισορροπήσεις φροντίζοντας την υγεία σου και μην αφήσεις ψυχοσωματικά ζητήματα να εμφανιστούν.


Φωτογραφία Drew Colins

Αστρολογικές προβλέψεις Ιουλίου από την Μυρτώ Φρέντζου, Certified Astrologer Mayo School of Astrology, London. @myrto_frentzou.

Διάβασε τις Αστρολογικές προβλέψεις για το καλοκαίρι 2022.

Για τις Ετήσιες Αστρολογικές προβλέψεις 2022 κάνε κλικ εδώ.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here