Summer state of mind: Αστρολογικές προβλέψεις Καλοκαίρι 2022

Οι αστρολογικές προβλέψεις για το καλοκαίρι 2022, χρωματίζουν από τον Ιούνιο ένα αισιόδοξο δυναμικό τοπίο ιδίως μέχρι τις αρχές Ιουλίου. Παιχνιδιάρικη διάθεση, φλερτ, δυναμισμός και πρωτοβουλίες είναι έντονα. Από εκεί και πέρα το ζητούμενο είναι απόλαυση, ηρεμία και καλοπέραση. Το πρώτο δεκαήμερο του Αυγούστου έχει εντάσεις και εμπόδια και χρειάζεται την προσοχή σου. Ιδιαίτερης σημασίας μήνας ο Αύγουστος, μιας και από 20/8 ο Άρης θα παραμείνει για ασυνήθιστα μεγάλο διάστημα στους επικοινωνιακούς και οξυδερκείς Διδύμους. Πνευματική υπερδιέγερση, θέματα επικοινωνίας στο επίκεντρο, διαπραγματεύσεις, πολλές ιδέες αλλά και αρκετό άγχος και νευρικότητα θα συνοδεύουν τις εξελίξεις.

Να θυμάσαι ότι όπως είπε ο Ρώσος συγγραφέας Άντον Τσέχωφ: «Οι άνθρωποι δεν προσέχουν αν είναι χειμώνας ή καλοκαίρι όταν είναι ευτυχισμένοι!»

Summer state of mind

Πέρα από τις πλανητικές συγκυρίες, το καλοκαίρι είναι κάτι παραπάνω από εποχή. Είναι κατάσταση του νου! Και η αλήθεια είναι ότι αυτή η υπέροχη εποχή είναι καταγεγραμμένη μέσα μας από τα παιδικά μας χρόνια ως πιο ανέμελη, πιο χαρούμενη και πιο ελεύθερη από υποχρεώσεις. Φρόντισε ο στόχος σου για αυτό το καλοκαίρι να είναι να νιώσεις αυτή τη νοητική κατάσταση τόσο έντονα ώστε να μπορείς να την επικαλείσαι όποτε τη χρειάζεσαι, ότι εποχή κι αν είναι!

Για να το καταφέρεις αυτό θα πρέπει πρώτα από όλα να θυμάσαι πως άσχετα από το πόσο σε πιέζουν και σε δυσκολεύουν οι εξωτερικές συνθήκες, είναι επιλογή σου να διατηρείς το κέντρο σου σταθερά φωτεινό και αδιαπέραστο. Το τι σου συμβαίνει δεν έχει τόσο σημασία. Σημασία έχει ο τίτλος που δίνεις εσύ στο κάθε κεφάλαιο της ζωής σου και το κατά πόσο εσύ επιτρέπεις στις καταστάσεις να σε καθορίσουν. Όχι! Δεν είσαι αυτό που σου συμβαίνει!

Γιατί και τον ωροσκόπο: Το ζώδιο είναι η αστρολογική σου ταυτότητα. Ο ωροσκόπος είναι το πώς η ταυτότητα αυτή εκφράζεται προς τα έξω. Εκτός από το ζώδιο διάβασε και το ζώδιο του ωροσκόπου σου.

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4) Καλοκαίρι δράσης και ευκαιριών

Πόνταρε στην αρχή του καλοκαιριού γιατί ο Ιούνιος ανοίγει για σένα μια πόρτα τύχης και επέκτασης! Αυτό το καλοκαίρι μη στοχεύεις τόσο στην ξεκούραση και τη χαλάρωση όσο στο να δρομολογήσεις τις συνθήκες που απαιτούνται για να κάνεις ένας όνειρο σου πραγματικότητα. Θα αποζημιωθείς σύντομα! Το σύμπαν είναι στο πλευρό σου, δείξε εμπιστοσύνη. Τον Ιούλιο οργάνωσε οικονομικές εκκρεμότητες και τακτοποίησε οικογενειακά θέματα. Από 11/8 μέχρι 5/9 ερωτικές γνωριμίες, ευχάριστες στιγμές, δημιουργικές δραστηριότητες σε αναζωογονούν!

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5) Γοητεία, δραστηριοποίηση αλλά και εντάσεις

Με τη Αφροδίτη στο ζώδιο σου το καλοκαίρι ξεκινά με τη γοητεία σου ως το ισχυρότερο όπλο στις επαφές σου με τους άλλους! Προσοχή όμως στις 11/6 και 18/6, μην αφήσεις απρόβλεπτες καταστάσεις και μικροεμπόδια να σε αποθαρρύνουν. Δράσε παρασκηνιακά, μην ανακοινώνεις τα σχέδια και τις ιδέες σου. Η ενεργητικότητά σου ανεβαίνει κατακόρυφα τον Ιούλιο. Ωστόσο η υπερδιέγερση αυτή φέρνει εντάσεις και κούραση το πρώτο δεκαήμερο του Αυγούστου. Ο Σεπτέμβριος είναι πιο ερωτικός μήνας για σένα, όταν ο θόρυβος του καλοκαιριού θα έχει καταλαγιάσει.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6) Σχέδια με φίλους και κοινωνικές επαφές

Από 13/6 ο Ερμής και από 23/6 και η Αφροδίτη στο ζώδιό σου υποδηλώνουν ότι στο μήνα των γενεθλίων σου ήδη έχεις ξεκινήσει τα καλοκαιρινά σου ταξιδάκια! Οι φίλοι είναι διαθέσιμοι για τα σχέδια σου και οι κοινωνικές επαφές στα φόρτε τους. Μέχρι μέσα Ιουλίου η γοητεία σου ανεβασμένη. Πρόσεχε γύρω στις 14/7 γιατί μπορεί να παραπλανηθείς από έναν έρωτα που κρύβει μυστικά. Τέλος Αυγούστου ο Άρης ξεκινά στους Διδύμους την πολύμηνη πορεία του. Η ενέργειά σου είναι υψηλή μεν, όμως εντάσεις και εκρήξεις μπορεί να σε κουράσουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7) Πρώτα η δουλειά, μετά η χαλάρωση

Το καλοκαίρι ξεκινά με πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις αλλά κρύβει και ευκαιρίες επέκτασης δραστηριοτήτων και προαγωγής. Ο Ιούλιος προσφέρεται για όμορφες στιγμές ιδίως από τις 18/7 όπου η Αφροδίτη στο ζώδιό σου χαρίζει γοητεία και αναζητά απόλαυση. Η Πανσέληνος στις 13/7 σε φορτίζει συναισθηματικά και αναστατώνεσαι. Μην δώσεις παραπάνω σημασία από όσο χρειάζεται. Μετακινήσεις και ταξιδάκια προσφέρει και ο Αύγουστος με μια παραπάνω προσοχή στο πρώτο δεκαήμερο. Μην αφήσεις τυχόν παρεξηγήσεις με φίλους και αγαπημένους να σου χαλάσουν τα σχέδια.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8) Ευκαιρίες χαλάρωσης αλλά και υποχρεώσεις

Μέχρι αρχές Ιουλίου είναι ένα ευνοϊκό διάστημα για σένα. Ταξίδια στο εξωτερικό κι ευχάριστες εμπειρίες είναι τα δώρα του σύμπαντος για σένα. Ο Ιούλιος ωστόσο χρειάζεται την προσοχή σου γιατί κάποιες επαγγελματικές υποχρεώσεις, σε εμποδίζουν να βρεις τη χαλάρωση που θα ήθελες. Σύμφωνα με τις αστρολογικές προβλέψεις για το καλοκαίρι 2022 ακόμη πιο κρίσιμο το πρώτο δεκαήμερο του Αυγούστου. Όμως μην απογοητεύεσαι! Ο Ερμής στο ζώδιό σου από 19/7 έως 4/8 στηρίζει επικοινωνία και δημόσιες σχέσεις, ενώ η Αφροδίτη από 11/8 έως αρχές Σεπτέμβρη αυξάνει τη γοητεία και χαρίζει στιγμές απόλαυσης.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9) Κλείσε οικονομικές εκκρεμότητες πριν φύγεις διακοπές

Πριν ξεκινήσεις τις διακοπές σου επείγει να διευθετήσεις κάποιες οικονομικές εκκρεμότητες και το σύμπαν σε σιγοντάρει. Κοινά οικονομικά, κληρονομικά και φορολογικά θέματα τακτοποιούνται ενώ παράλληλα κανονίζεις τις διακοπές σου! Πολλές συζητήσεις στη δουλειά σου από μέσα Ιουνίου αλλά και τάσεις βελτίωσης στο κλίμα που επικρατεί. Ο Ιούλιος σου προφέρει ενέργεια και δράση, ενώ από τα μέσα του φέρνει πολλές όμορφες στιγμές με φίλους. Ο Ερμής στην Παρθένο από 4/8 τονίζει τις επικοινωνιακές σου δεξιότητες, δίνει ιδέες και λύσεις. Ίσως κάποια ερωτική γνωριμία κρατηθεί μυστική προς το παρόν.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10) Μην αμελήσεις εκκρεμότητες και θα περάσεις καλά

Προτεραιότητα τον Ιούνιο έχουν σχέσεις και συνεργασίες. Εκεί επικεντρώνεται το ενδιαφέρον σου και καλά κάνεις γιατί μια νέα εποχή ξεκινά! Ιδιαίτερα βοηθητική για σένα η θέση του Ερμή και της Αφροδίτης ώστε να μπορείς να επικοινωνήσεις αυτά που θες αλλά και να κερδίσεις τους άλλους με τη γοητευτική σου διάθεση. Τον Ιούλιο τα οικονομικά σου σε απασχολούν αρκετά, ιδίως εκείνα που είναι κοινά με άλλους και πιέζουν για λύσεις. Επαγγελματικά θέματα έρχονται στην επιφάνεια. Μετά τα μέσα Αυγούστου το καλό κλίμα επιστρέφει και επιτέλους χαλαρώνεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11) Η προσοχή σου στραμμένη σε εργασία και συνεργασίες

Ο Ιούνιος έχει καλύτερες προοπτικές για σχέσεις και συνεργασίες γιατί από αρχές Ιουλίου ο Άρης στον τομέα αυτό φέρνει εντάσεις και μπορεί να σε κουράσει. Βέβαια, το πάθος δε λείπει, αρκεί να ρίξεις και λίγο νερό στο κρασί σου το πρώτο δεκαήμερο του Αυγούστου. Καθ’ όλη τη διάρκεια του φετινού καλοκαιριού υπάρχουν ευκαιρίες για όμορφες στιγμές, αλλά νιώθεις πως το μυαλό σου τρέχει μια στα επαγγελματικά σου σχέδια και μια τις συνεργασίες. Τέλος Ιουλίου δείξε κατανόηση σε συζητήσεις που μπορεί να σε ενοχλήσουν και δε θα χάσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12) Η δημιουργικότητά σου είναι οι καλύτερες διακοπές

Μήνας κλειδί για το φετινό καλοκαίρι ο Ιούνιος όπου σύμφωνα με τις αστρολογικές προβλέψεις για το καλοκαίρι 2022 μπαίνουν οι βάσεις για τα νέα δημιουργικά σου σχέδια! Σχέσεις, γνωριμίες και επαφές ευνοούνται. Παράλληλα τον Ιούλιο προκύπτουν κάποιες επαγγελματικές υποχρεώσεις αλλά δεν πτοείσαι. Το καλοκαίρι είναι μέσα σου και το ξέρεις! Μετά το πρώτο δεκαήμερο, ο Αύγουστος προσφέρεται για διακοπές. Χαλάρωσε ώστε να προετοιμαστείς για την πολύμηνη παραμονή του Άρη από 20/8 απέναντί σου όπου θα φέρει νέες συνθήκες στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1) Προοπτικές για αναζωογόνηση

Το καλοκαίρι ξεκινά με αυξημένες οικογενειακές υποχρεώσεις αλλά και κάτι ευχάριστο υπάρχει μέσα σε αυτό! Ίσως η οικογένειά σου μεγαλώνει. Στιγμές χαράς και ευκαιρίες καλοπέρασης δεν λείπουν. Ερωτικές γνωριμίες τον Ιούλιο, ιδίως από τα μέσα και μετά, σε ξεσηκώνουν κι επιτρέπεις επιτέλους στον εαυτό σου να χαρεί. Η Πανσέληνος του Ιουλίου στις 13/7 μεγεθύνει καταστάσεις και σε κουράζει λίγο συναισθηματικά. Ακόμη, έχε το νου σου το πρώτο δεκαήμερο του Αυγούστου μη σε αποθαρρύνουν κάποια μικροεμπόδια στα δημιουργικά σου σχέδια. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2) Πολλές επαφές και οικογενειακές υποχρεώσεις

Αρχίζεις να νιώθεις το καλοκαίρι από τα τέλη Ιουνίου όπου η ερωτική και δημιουργική σου διάθεση είναι ανεβασμένη. Πολλές επαφές, πολλές επικοινωνίες και μετακινήσεις γεμίζουν τη μέρα σου. Μεγάλο μέρος της ενέργειάς σου στρέφεται τον Ιούλιο στην οικογένεια. Υπάρχουν ζητήματα κι εκκρεμότητες που δεν μπορείς να παραβλέψεις. Το πρώτο δεκαήμερο του Αυγούστου, εντάσεις και εμπόδια και σου χαλάνε τη διάθεση. Κάνε υπομονή και επικοινώνησε αυτά που σε απασχολούν. Στην πορεία του μήνα όμως αρχίζεις να αναζητάς στιγμές χαλάρωσης που μπορεί να επεκταθούν και το Σεπτέμβριο.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3) Οικονομικά θέματα, πρακτικά ζητήματα αλλά και όμορφες στιγμές

Στην αρχή του καλοκαιριού η ανάγκη σου να ασχοληθείς με τα οικονομικά σου είναι μεγαλύτερη από την ανάγκη σου να κάνεις διακοπές! Η Πανσέληνος 14/6 είναι λίγο ερεθιστική για την ψυχολογία σου. Ωστόσο τον Ιούλιο το σκηνικό αλλάζει σιγά σιγά και βρίσκεσαι να απολαμβάνεις εκδρομές και παρέες. Ενδιαφέρουσες γνωριμίες είναι στο πρόγραμμα, ιδίως από τις 18/7 και μετά. Προς το τέλος Αυγούστου οικογενειακές υποχρεώσεις σε επαναφέρουν στην πραγματικότητα. Αξιοποίησε και τον Σεπτέμβρη με την Αφροδίτη απέναντί σου, ιδανική για να αναθερμάνεις σημαντικές σχέσεις και συνεργασίες.

Φωτογραφία Biel Morro.

Αστρολογικές προβλέψεις για το Καλοκαίρι 2022 από την Μυρτώ Φρέντζου, Certified Astrologer MayoSchool of Astrology London. @myrto_frentzou. 

Διάβασε τις Αστρολογικές Προβλέψεις Ιουνίου 2022 με ένα κλικ εδώ.

Διάβασε τις Ετήσιες Αστρολογικές προβλέψεις 2022 κάνοντας κλικ εδώ.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here