Αστρολογικές Προβλέψεις Ιουνίου 2022: Αξιοποίησε την εσωτερική σου δύναμη

Οι Αστρολογικές Προβλέψεις Ιουνίου σε καλούν να μετουσιώσεις τα αρνητικά συναισθήματα που δημιουργούν οι καταστάσεις γύρω σου και να τα κάνεις δύναμη και δημιουργία. Να πάρεις θάρρος από το γεγονός ότι ακόμη και μετά από όσα έχεις περάσει, όχι μόνο δεν έχεις εγκαταλείψει τον αγώνα αλλά νιώθεις έτοιμη να περάσεις σε νέα φάση ζωής.

Ο νόμος των αντιθέτων είναι δομικός στο σύμπαν που ζούμε. Κάθε δράση έχει μια ίση αντίδραση που το κρατάει σε ισορροπία. Έπειτα από μια περίοδο αναστάτωσης και ανασφάλειας, ο φετινός Ιούνιος έρχεται δυναμικά να ‘βάλει τα πράγματα στη θέση τους’! Ερμής, Αφροδίτη και Άρης σε θέσεις κυριαρχίας εκφράζουν στο έπακρο τη δυναμική τους και σε καλούν να αξιοποιήσεις και εσύ τη δική σου εσωτερική δύναμη. Οι πρωτοβουλίες, η αποφασιστικότητα, οι νέες ιδέες πρωταγωνιστούν.

Η Πανσέληνος στις 14/6 σε ωθεί να εκλογικεύσεις συναισθήματα και να θυμηθείς όσα έχεις μάθει από τις προηγούμενες εμπειρίες σου. Ο πολεμιστής μέσα σου έχει ξυπνήσει από λήθαργο και περιμένει να του δώσεις στόχο! Όπως άλλωστε έγραψε και ο Σουν Τσου  (Κινέζος στρατηγός 544-496 π.Χ.) στο διαχρονικό σύγγραμμα του ‘Η Τέχνη του Πολέμου’: «Οι ευκαιρίες πολλαπλασιάζονται καθώς τις αρπάζουμε!».

Γιατί και τον ωροσκόπο: Το ζώδιο είναι η αστρολογική σου ταυτότητα. Ο ωροσκόπος είναι το πώς η ταυτότητα αυτή εκφράζεται προς τα έξω. Εκτός από το ζώδιο διάβασε και το ζώδιο του ωροσκόπου σου.

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4) Κατακτάς στόχους με ευκολία

Για αρκετό καιρό ήσουν σε μια φάση εσωτερικότητας και ανασυγκρότησης δυνάμεων. Η ενδοσκόπηση και η περισυλλογή σου έδωσαν νέα όπλα για να διεκδικήσεις τους στόχους σου. Αυτό το μήνα ο πολεμιστής που κρύβεις μέσα σου επανέρχεται δυναμικά στο προσκήνιο και σου θυμίζει ποια είσαι! Αλλά αυτή τη φορά νιώθεις πως η δύναμή σου πηγάζει από κάτι βαθύτερο και πιο ουσιαστικό. Παράλληλα, τα οικονομικά σου βελτιώνονται και έχεις τις κατάλληλες επικοινωνιακές δεξιότητες να διεκδικήσεις αυτά που θέλεις. Η Πανσέληνος στις 14/6 ωστόσο, επηρεάζει αυτόν ακριβώς τον τομέα της επικοινωνίας, των μετακινήσεων και των ταξιδιών. Μια παροδική ασυνεννοησία και αβεβαιότητα είναι στο πρόγραμμα, αλλά δεν είναι αρκετές για να ανακόψουν την πορεία σου. Μια μεταμορφωτική περίοδο περνούν οι γεννημένοι τις τελευταίες μέρες του ζωδίου. Είτε συνοδεύεται από εξωτερικά γεγονότα είτε όχι, η ουσία είναι πως θα αποδομήσει ό,τι είναι περιττό.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5) Η πραγματική δύναμη πηγάζει από την ψυχή σου

Είσαι λάτρης της “καλής ζωής” και ξέρεις να απολαμβάνεις αυτά που σου προσφέρει. Με τη Αφροδίτη στο ζώδιό σου αυτήν την περίοδο έχεις και τις κατάλληλες ευκαιρίες να περάσεις καλά. Αυτό όμως που κάνει αυτό το μήνα ακόμη πιο σημαντικό, είναι ότι σηματοδοτεί μια περίοδο κατά την οποία αρχίζεις να ανακαλύπτεις την εσωτερική σου δύναμη. Θα έρθεις σε επαφή με βαθύτερα κομμάτια του εαυτού σου. Η πνευματικότητα και η εσωτερικότητα θα λάβουν σιγά σιγά νέα θέση στη ζωή σου. Οι επαγγελματικές υποχρεώσεις δεν παύουν να σε ζορίζουν. Οι αλλαγές που επιδιώκεις δρομολογούνται στο δικό τους χρόνο. Διεκδίκησε τα περιθώρια προσαρμοστικότητας που ταιριάζουν στη σταθερή σου φύση. Η Πανσέληνος στις 14/6 αφορά τα οικονομικά σου. Προσωρινά μπορεί να αναστατωθείς και για αυτό η σωστή επικοινωνία είναι απαραίτητη, ιδίως με άτομα με τα οποία έχεις οικονομικές συναλλαγές. 

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6) Καθαρό μυαλό, νέες ιδέες, νέοι στόχοι

Η καριέρα σου εκτός από επαγγελματική δραστηριότητα αποτελεί για σένα χώρο κοινωνικοποίησης και επαφών. Το προηγούμενο διάστημα ευκαιρίες καριέρας και πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις υπήρχαν στην καθημερινότητά σου και σε κρατούσαν απασχολημένη. Οι Αστρολογικές Προβλέψεις Ιουνίου είναι εδώ για να εστιάσουν, αυτόν τον καιρό, το ενδιαφέρον σου σε έναν άλλο τομέα. Αυτό των προσωπικών σου στόχων, των επιδιώξεων αλλά και της συλλογικής, ανθρωπιστικής δράσης. Κοινωνικά θέματα αλλά και πώς εσύ μπορείς να δραστηριοποιηθείς σχετικά με αυτά, είναι το νέο κοσμικό κάλεσμα για σένα. Μέσα από την ανθρωπιστική δράση ανακαλύπτεις ότι υπάρχει και προσωπικό κέρδος, μιας και εξελίσσεις και τον ίδιο σου τον εαυτό. Παράλληλα μυστικές ερωτικές επαφές ευνοούνται και σε αναστατώνουν ευχάριστα. Η Πανσέληνος στις 14/6 σε αφορά άμεσα. Σε καλεί να μπεις στη θέση του άλλου, ιδίως σε στενές σχέσεις και συνεργασίες, ώστε να δεις και τη δική τους πλευρά. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7) Η καριέρα στο επίκεντρο

Έχεις συγκεντρώσει γνώση και εμπειρίες, τόσο μέσα από εύκολες όσο και δύσκολες διεργασίες. Όμως πλέον έχεις τα κατάλληλα εφόδια να σταθείς επαγγελματικά και να κυνηγήσεις στόχους καριέρας που κάποτε μόνο ονειρευόσουν. Έχε τα μάτια σου ανοιχτά για ευκαιρίες προόδου και ανάπτυξης. Κάποιες φορές χρειάζεται να τιθασεύεις το συναίσθημα και να δίνεις χώρο στη λογική για να παίρνεις καλύτερες αποφάσεις. Στο μεγαλύτερο διάστημα του μήνα έχεις και την υποστήριξη του περίγυρου. Από τα μέσα του μήνα και μετά μυστικές συζητήσεις και συμφωνίες ευνοούνται. Κράτα λοιπόν κρυφά για την ώρα τα χαρτιά σου και περίμενε την κατάλληλη στιγμή. Η Πανσέληνος στις 14/6 επηρεάζει αρκετά τη διάθεση και την ψυχολογία σου. Το άγχος όμως που νιώθεις και η ψυχοσωματική του αποτύπωση με διάφορα συμπτώματα, θα είναι προσωρινό.  Βρες τα πατήματά σου και προχώρα με αυτοπεποίθηση.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8) Περίοδος ανάπτυξης και ευκαιριών

Αυτόν τον καιρό η αίσθηση που σε διακατέχει είναι εκείνη της εμπιστοσύνης στις δυνάμεις σου αλλά και στην ίδια στη ζωή. Κοιτάς πίσω και βλέπεις ότι πέρασες από πολλά κύματα. Δυσκολίες, υποχρεώσεις και αλλαγές υπάρχουν ακόμη σε εκκρεμότητα. Όμως η αυτοπεποίθησή σου σε βοηθά να βλέπεις το ποτήρι μισογεμάτο. Η φιλοσοφία της ζωής σου αλλάζει σιγά σιγά! Οι Μηνιαίες Αστρολογικές Προβλέψεις είναι εδώ για να σου θυμίσουν ότι είσαι γεννημένος αρχηγός! Και όσο πιο ανοιχτούς ορίζοντες και ελεύθερο πνεύμα έχει ένας αρχηγός τόσο πιο σωστές επιλογές κάνει. Επένδυσε στη γνώση από όπου κι αν προέρχεται αυτή. Ταξίδια, εκπαίδευση και ανώτερη μόρφωση γενικότερα ευνοούνται. Οι φιλοσοφικές και θρησκευτικές σου πεποιθήσεις αποκτούν ιδιαίτερη σημασία για σένα. Η Πανσέληνος στις 14/6 αφορά τον περίγυρό σου. Ένα κοντινό πρόσωπο μπορεί να σε αναστατώσει με τη συμπεριφορά του, αλλά πριν απογοητευτείς προσπάθησε να εκλογικεύσεις τις συνθήκες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9) Οικονομικά ζητήματα σε πρώτο πλάνο               

Μια εποχή αρκετά ευνοϊκή για τα οικονομικά σου ξεκινά. Περισσότερο αφορά τα κοινά με άλλους οικονομικά στοιχεία που κατέχεις. Αυτό δε σημαίνει απαραίτητα αύξηση εσόδων. Ωστόσο μπορεί να συνδέεται με την επίλυση εκκρεμοτήτων κληρονομικών, φορολογικών κ.α. Όπως και να έχει η οργανωτική, προσεκτική και τελειομανής σου φύση αποτελεί το σημαντικότερο εργαλείο στη διαχείριση τους. Η Αφροδίτη στον φιλικό Ταύρο σου δίνει χαρά και γοητεία. Από τη θέση της αυτή ευνοεί ιδιαίτερα ταξίδια και σπουδές. Ίσως μια γνωριμία σε ταξίδι να σου φέρει εξελίξεις στην προσωπική σου ζωή. Τα επαγγελματικά σου συνεχίζουν να σε απασχολούν και απορροφούν μεγάλο μέρος της ενέργειάς σου. Από το δεύτερο μισό του μήνα πληθαίνουν οι συζητήσεις και οι συναντήσεις στο χώρο εργασίας. Παράλληλα, η Πανσέληνος στις 14/6 τονίζει το δίπολο καριέρα – οικογένεια και σε πιέζει να βρεις ισορροπία.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10) Σχέσεις και συνεργασίες απογειώνονται

Οι σχέσεις σου με τους άλλους και η συντροφικότητα είναι από τα σημαντικότερα κεφάλαια της ζωής σου. Μια λειτουργική σχέση σε βοηθά να ανθίσεις και να αναδείξεις τον καλύτερο σου εαυτό. Ο Δίας, πλανήτης των ευκαιριών, της τύχης και της επέκτασης ξεκίνησε την πορεία του ακριβώς σε αυτόν τον τομέα. Οι Αστρολογικές Προβλέψεις Ιουνίου σε παροτρύνουν να τον καλοδεχτείς και να αδράξεις την ευκαιρία για να βελτιώσεις τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου! Παράλληλα ευνοείται η επικοινωνία με τους άλλους και ιδιαίτερα όταν αυτή σχετίζεται με εκπαιδευτικά θέματα ή με το προγραμματισμό ταξιδιών. Η Πανσέληνος στις 14/6 σχετίζεται με μετακινήσεις και θέματα επικοινωνίας επίσης. Δεν είναι απαραίτητα δυσαρμονική. Ωστόσο μεγεθύνει τις καταστάσεις και φορτίζει τη συναισθηματική σου ανταπόκριση γύρω από αυτές. Κάποιες συγκρούσεις με το σύντροφο είναι απαραίτητες για να μην υπάρχουν σκοτεινά σημεία στη σχέση σου. Μην τις φοβηθείς!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11) Εργασιακή υπερδραστηριότητα

Το συμπαντικό μήνυμα αυτής της περιόδου είναι για σένα δουλειά και πάλι δουλειά! Όμως μαζί με τη δουλειά έρχονται και ευκαιρίες ανάδειξης των κόπων σου, κάτι που χρειάζεσαι για να νιώσεις ότι εκτιμούν το έργο που παράγεις. Η κούραση δε λείπει ωστόσο και μαζί της άγχος και υπερένταση μπορεί να σε ταλαιπωρήσουν. Ψυχοσωματικά προβλήματα μπορεί να εμφανιστούν. Όμως είναι μια καλή περίοδος για βρεις τρόπους αντιμετώπισής τους. Πολλές φορές το σώμα εκφράζει αυτό που δυσκολεύεσαι να αντιληφθείς ότι συμβαίνει στην ψυχολογία σου. Επωφελήσου λοιπόν από την ευκαιρία και αναζήτησε την ευεξία. Οι σχέσεις σου με τους αγαπημένους σου βελτιώνονται. Ίσως μια απρόβλεπτη τροπή σε ξαφνιάσει γύρω στις 11/6. Η Πανσέληνος Ιουνίου στις 14/6 αφορά στα οικονομικά σου και σε φορτίζει συναισθηματικά. Δείξε μια μεγαλύτερη προσοχή στη διαχείρισή τους ώστε να προηγηθείς  των γεγονότων!

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12) Γνωριμίες, χαρά, δημιουργία

Είσαι παράδειγμα ανθρώπου που τιμάει τη ζωή του! Κι αυτό δεν είναι τυχαίο, αλλά πηγάζει από τον αισιόδοξο τρόπο σκέψης σου και τη στάση ζωής. Ξέρεις πώς να αξιοποιείς τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται μπροστά σου. Και αυτό θα κάνεις για ακόμη μια φορά τώρα που η ευνοϊκή θέση του Δία σου ανοίγει τις πόρτες! Οι Αστρολογικές Προβλέψεις Ιουνίου σου δείχνουν το δρόμο για περισσότερη χαρά και δημιουργία! Η γοητεία σου φέρνει πολλές γνωριμίες, και δη ερωτικές, στο δρόμο σου. Οι δημιουργικές δραστηριότητες αλλά και η ενασχόληση με παιδιά ευνοούνται πολύ. Οι σχέσεις με σύντροφο και συνεργάτες είναι αυτό τον καιρό στο προσκήνιο. Η περίοδος ενδείκνυται για συζητήσεις μαζί τους με τάσεις βελτίωσης. Μια προσοχή χρειάζεται μόνο γύρω στις 14/6 όπου η Πανσέληνος αφορά ιδιαίτερα τις σχέσεις και της συνεργασίες σου αυτές και μπορεί να μεγεθύνει καταστάσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1) Οικογενειακά ζητήματα επιλύνονται

Παρότι είσαι συγκρατημένη στις αντιδράσεις σου και επιφυλακτική απέναντι στις καταστάσεις, αυτήν την περίοδο νιώθεις ότι μπορείς να κοιτάζεις τη ζωή με μεγαλύτερη αισιοδοξία! Οι ευκαιρίες για χαρά, δημιουργία και δραστηριότητες που σε ανεβάζουν, είναι πολλές. Από την άλλη, μια σημαντική περίοδος για την οικογενειακή σου ζωή, ξεκινά αυτή την εποχή. Ο Δίας από τη νέα του θέση συνηγορεί στη βελτίωση οικογενειακών ζητημάτων. Κάποιες προστριβές βέβαια δε θα λείψουν. Ωστόσο, η επικοινωνία είναι μονόδρομος για να ακουστούν όλες οι απόψεις και να συζητηθούν. Αρκετές συζητήσεις γίνονται και στο χώρο εργασίας που σε αφορούν. Η Πανσέληνος στις 14/6 φέρνει στην επιφάνεια ζητήματα υγείας που σε απασχολούν και ίσως τα μεγεθύνει. Είναι κατάλληλη εποχή να διερευνήσεις μεθόδους θεραπείας που θα βοηθήσουν να αποκαταστήσεις την ευεξία σου. Επίτρεψε στον εαυτό σου να χαίρεται, η ζωή δεν είναι μόνο υποχρεώσεις!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2) Η επικοινωνία στα καλύτερά της

Σε αυτή τη φάση ζωής αρχίζεις να αποδέχεσαι ότι οι δυσκολίες που σε συνοδεύουν εδώ και αρκετό καιρό μπορούν να μετουσιωθούν σε κάτι καλό. Και σίγουρα, έχεις καταλήξει ότι, αν μη τι άλλο, εξελίσσεσαι σαν άνθρωπος και μέσα από τις αντιξοότητες δυναμώνεις. Η κατάσταση στο σπίτι βελτιώνεται, παρά τις διάφορες αλλαγές που τη συνοδεύουν. Επίσης, η επικοινωνία ευνοείται πολύ αυτήν την εποχή και μαζί της μετακινήσεις, συμφωνίες, σεμινάρια, συγγραφή. Νιώθεις δημιουργική και καλείσαι από το σύμπαν να ακούσεις και αυτή σου την πλευρά. Από την άλλη, η συνεχιζόμενη παρουσία του Κρόνου στο ζώδιό σου σε κάνει να βλέπεις τη ζωή με περισσότερο ρεαλισμό και σοβαρότητα. Όμως έχε υπόψη ότι σύμφωνα με τις Αστρολογικές Προβλέψεις Ιουνίου μακροπρόθεσμα αυτό συνηγορεί στην προσωπική σου εξέλιξη. Η Πανσέληνος στις 14/6 αφορά φίλους και γνωριμίες. Δεν είναι δυσαρμονική προς εσένα, ωστόσο όπως κάθε πανσέληνος φορτίζει περισσότερο το συναίσθημα.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3) Οικονομικά οφέλη αλλά και έξοδα

Μακάρι ο κόσμος να ήταν όπως τον βλέπεις με τα μάτια της ψυχής σου! Αλλά η αλήθεια είναι πως η πραγματικότητα έχει και την πρακτική της πλευρά που ζητάει μέρος από την ενέργειά σου. Προς διευκόλυνσή σου, ο Δίας στον τομέα των οικονομικών μπορεί να ανοίξει καινούργιες πηγές εσόδων  και να σε βοηθήσει. Σε πρώτη φάση, κάποια έξοδα είναι αναπόφευκτα την εποχή αυτή, αλλά στην πορεία θα υπάρξουν ευκαιρίες επέκτασης και ανάκαμψης. Επίσης το σπίτι και η οικογένεια ζητούν την παρουσία σου και συ απλόχερα τη δίνεις. Συζητήσεις και στιγμές χαράς πλαισιώνουν την επαφή με τους δικούς σου ανθρώπους. Προσοχή δείξε γύρω στις 14/6 όπου η Πανσέληνος Ιουνίου επηρεάζει τον άξονα καριέρας – οικογένειας και σε φορτίζει έντονα συναισθηματικά. Έχεις δύναμη μέσα σου, έχεις πίστη σε κάτι ανώτερο και ξέρεις να εμπιστεύεσαι τη ροή της ζωής. Αυτά είναι τα όπλα σου!

Φωτογραφίες Gian Cescon.

Αστρολογικές Προβλέψεις Ιουνίου 2022 από την Astrology Consultant Μυρτώ Φρέντζου.

@myrto_frentzou.

Περισσότερες Αστρολογικές προβλέψεις για το καλοκαίρι 2022  εδώ.

Διάβασε τις Ετήσιες Αστρολογικές προβλέψεις 2022 κάνοντας κλικ εδώ.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here