Aστρολογικές προβλέψεις Ιουνίου 2023: Βρες το παιδί μέσα σου

Aστρολογικές προβλέψεις Ιουνίου 2023

Η συνάντηση της Αφροδίτης και του Άρη στον φλογερό και εκδηλωτικό Λέοντα σηματοδοτούν μια άκρως δυναμική έλευση καλοκαιριού. Οι Aστρολογικές προβλέψεις Ιουνίου 2023 εγκαινιάζουν μια εποχή που η ανάγκη για χαλάρωση και χαρά είναι επιτακτική. Σε καλούν όμως και σε κάτι ακόμη πιο σημαντικό: Να έρθεις σε επαφή με το παιδί μέσα σου. Η ηλικία και ο χρόνος είναι ανθρώπινη επινόηση. Βρες τον εαυτό σου, ασχολήσου με ό,τι σε αναζωογονεί και σε κάνει να νιώθεις δημιουργική και σταματά το άγχος για το χρόνο που περνά.

Από τις 11/6 και μέχρι σχεδόν το τέλος του μήνα, ο Ερμής κινείται στους Διδύμους, ζώδιο κυριαρχίας του. Από εκεί η επικοινωνία γίνεται γρήγορη, ευέλικτη και πιο αποτελεσματική. Αξιοποίησε τη θέση αυτή για να συζητήσεις θέματα που σε ενδιαφέρουν, να αποκομίσεις και να μοιραστείς πληροφορίες, αλλά και να αναπτύξεις καινούργια ενδιαφέροντα.

Στις 4/6 η Πανσέληνος του μήνα στον άξονα Διδύμων – Τοξότη, παρά τη θετική όψη με τον Άρη, περιορίζει την καλή διάθεση και ‘βαραίνει’ το συναίσθημα. Η εμπλοκή του Κρόνου δεν αφήνει πολλά περιθώρια για συναισθηματική έκφραση, λειτουργεί ανασταλτικά και ενισχύει αρνητικά συναισθήματα. Η επίδραση της εκείνες τις ημέρες είναι πιο έντονη για Δίδυμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες και όσους έχουν στα ζώδια αυτά πλανήτες και ωροσκόπο.

Γιατί και τον ωροσκόπο: Το ζώδιο είναι η αστρολογική σου ταυτότητα. Ο ωροσκόπος είναι το πώς η ταυτότητα αυτή εκφράζεται προς τα έξω. Εκτός από το ζώδιο διάβασε και το ζώδιο του ωροσκόπου σου.

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4): Αξιοποίησε τις ευνοϊκές επιρροές

Ο κυβερνήτης σου Άρης στο Λέοντα συνεχίζει για όλο το μήνα να σε εφοδιάζει με την απαραίτητη ενέργεια και θάρρος για να δρομολογήσεις τα θέματά σου. Από τις 5/6 κι έπειτα και η Αφροδίτη στο ίδιο ζώδιο ενισχύει την τάση αυτή και φέρνει ερωτισμό, φλερτ και νέες γνωριμίες στη ζωή σου. Είναι επίσης μια καλή περίοδος για τη σχέση σου με τα παιδιά αλλά και κάθε είδους δημιουργική δραστηριότητα. Νιώθεις και είσαι ελκυστική και σέξι.

Σύμφωνα με τις Aστρολογικές προβλέψεις Ιουνίου 2023, το πρώτο δεκαήμερο του μήνα ενδείκνυται για συζητήσεις γύρω από τα οικονομικά σου ενώ δεν αποκλείεται μια παράμετρος που δεν είχες σκεφτεί μέχρι τώρα να φέρει κέρδη και καινούργια εισοδήματα. Επένδυσε στις δημόσιες σχέσεις και στις επαφές γιατί η επικοινωνιακές σου δεξιότητες είναι τονισμένες αυτήν την περίοδο. Η Πανσέληνος στις αρχές του μήνα φέρνει στην επιφάνεια, κι ίσως μεγεθύνει, κάποια ζητήματα σχετικά με σπουδές, μετακινήσεις, επαφές και σε καλεί να τα προσέξεις.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5): Το σπίτι και η οικογένεια σε καλούν

Μετά από μια περίοδο συνεχών επαφών και μετακινήσεων αυτόν το μήνα το ενδιαφέρον σου μετατοπίζεται στις ανάγκες του σπιτιού και τις οικογένειας. Όχι απαραίτητα ότι αυτό είναι το ζητούμενό σου σε αυτή την περίοδο ζωής, είναι όμως μια αναγκαιότητα που δεν μπορείς να παρακάμψεις. Οι Aστρολογικές προβλέψεις Ιουνίου 2023 σε καλούν να προσέξεις τις προστριβές με μέλη της οικογένειάς σου.

Κατά ένα μεγάλο ποσοστό προέρχονται από την δική σου αδιαλλαξία και δεν προωθούν τον εποικοδομητικό διάλογο. Μόλις αντιληφθείς τα πράγματα από άλλη οπτική γωνία θα ανακαλύψεις πόσες ευκαιρίες βελτίωσης υπάρχουν κρυμμένες. Μια παραπάνω προσοχή δείξε τις μέρες γύρω στα 26/6. Το πρώτο δεκαήμερο του μήνα με τον Ερμή στο ζώδιό σου ενδείκνυται περισσότερο για επικοινωνία και επαφές. Η νέα θέση του Δία επίσης στο ζώδιό σου, για πολλούς μήνες ακόμη φέρνει τύχη και εμφανίζει ευκαιρίες επέκτασης ιδίως για τους γεννημένους το πρώτο δεκαήμερο του Ταύρου.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6): Πόνταρε στην επικοινωνία

Οι επικοινωνιακές σου ικανότητες έτσι κι αλλιώς είναι πολύ ανεπτυγμένες οπότε αυτό το μήνα με τον Ερμή, το θεό της επικοινωνίας στο ζώδιό σου, πρωταγωνιστείς! Από τις 11/6 μέχρι τις 27/6 που ο πλανήτης θα διελαύνει τους Διδύμους επικοινώνησε τα θέματα που σε αφορούν, δρομολόγησε τις συναντήσεις που σου είναι χρήσιμες και συνέλλεξε τις  πληροφορίες που απαιτούνται για την προώθηση των στόχων σου. Συμπληρωματική στα παραπάνω θα είναι η παρουσία Αφροδίτης και Άρη στον 3ο σου οίκο.

Θα έχεις τόσο την απαραίτητη ενέργεια που χρειάζεσαι όσο και  την κοινωνικότητα που θα σε βοηθήσουν να δραστηριοποιηθείς. Η πίεση ωστόσο στον επαγγελματικό τομέα συνεχίζεται. Οι υποχρεώσεις αυξάνονται και η κούραση που νιώθεις επιμένει. Η Πανσέληνος στις 4/6 ανακινεί τα συναισθήματά σου και νιώθεις υπερδιέγερση με αφορμή τις συντροφικές σου σχέσεις. Η Νέα Σελήνη όμως στο ζώδιό σου στις 18/6 δίνει τη δυνατότητα για νέα ξεκινήματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7): Μυστικές συζητήσεις και οικονομικά θέματα

Μετά από μια έντονη περίοδο για σένα το πλανητικό σκηνικό στρέφει το ενδιαφέρον σου στον οικονομικό τομέα. Υπάρχουν δυνατότητες για να αυξήσεις τα έσοδά σου ή ακόμη και να λάβεις δώρα. Από την άλλη όμως, τρέχοντα έξοδα ή και παρορμητικές εκ μέρους αγορές δε λείπουν. Η τάση σου να κρατάς μυστικά αυτό το μήνα γίνεται πιο έντονη και το σύμπαν σε καλεί να κρατήσεις για την ώρα συζητήσεις και συναντήσεις μυστικές μέχρι να βεβαιωθείς για την πορεία που θα χαράξεις.

Η Πανσέληνος του μήνα στις 4/6 δημιουργεί ένα εσωτερικό απροσδιόριστο άγχος, ενώ μπορεί να ενεργοποιήσει ψυχοσωματικές ενοχλήσεις. Το εξάγωνο Δία – Κρόνου στις 19/6 λειτουργεί επιβοηθητικά για σένα και σιγοντάρει τους στόχους σου δίνοντας πρακτική προσέγγιση και τάση σταθεροποίησης που σε ευνοεί. Οι φίλοι και ο κοινωνικός σου περίγυρος αποτελούν δίκτυο ασφάλειας και προστασίας. Να είσαι ευγνώμων γιατί άλλες φορές φανερά και άλλες όχι, υποστηρίζουν την προσπάθειά σου.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8): Πρωταγωνιστείς στα γεγονότα

Με το δίδυμο Αφροδίτης – Άρη σχεδόν όλο το μήνα στο ζώδιό σου είναι σίγουρο ότι πρωταγωνιστείς στις εξελίξεις. Οι Aστρολογικές προβλέψεις Ιουνίου 2023 σου θυμίζουν ότι εσύ κινείς τα νήματα της ζωής σου και μόνο εσύ έχεις τη δυνατότητα να κάνεις τον εαυτό σου ευτυχισμένο. Η Αφροδίτη σου χαρίζει γοητεία και κοινωνικότητα, εξομαλύνει σχέσεις και ομορφαίνει την καθημερινότητά σου. Ό Άρης από την άλλη σε εφοδιάζει με ενέργεια και δυναμισμό.

Ωστόσο τα όρια μεταξύ ενέργειας και έντασης είναι κάποιες φορές ασαφή και εύκολα μπορεί να μετατραπούν σε υπερδιέγερση και νευρική διάθεση. Δώσε προσοχή στις μέρες γύρω από τις 26/6 όπου το τετράγωνο του Άρη με τον εκρηκτικό Ουρανό μπορεί να σε βγάλει εκτός εαυτού. Η επικοινωνία με φίλους και οι κοινωνικές επαφές ευνοούνται ιδιαίτερα από τις 11/6 μέχρι τις 27/6, ενώ με τη Νέα Σελήνη στις 18/6 δεν αποκλείεται μια νέα γνωριμία να οδηγήσει σε μια καινούργια φιλική σχέση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9): Λειτουργείς καλύτερα μεμονωμένα

Το πρώτο δεκαήμερο του μήνα με τον Ερμή στο φιλικό για σένα Ταύρο μπορείς να προωθήσεις τα θέματά σου με μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα. Η επικοινωνία ευνοείται και υπάρχουν σκέψεις ωφέλιμες και ιδέες ενδιαφέρουσες. Από τις 11/6 κι έπειτα πολλές συζητήσεις κι επαφές λαμβάνουν χώρα στο χώρο της δουλειάς, όμως αρκετές από αυτές καταλήγουν σε ασυνεννοησία και μπερδέματα. Μια παραπάνω προσοχή απαιτείται γύρω στις 25/6 όπου το τετράγωνο με Ποσειδώνα φέρνει ασάφεια και μπερδέματα.

Η Νέα Σελήνη στις 18/6 συνδέεται με κάποιο καινούργιο επαγγελματικό ξεκίνημα. Η περίοδος ωστόσο ενδείκνυται περισσότερο για να δράσεις παρασκηνιακά και απομονωμένα. Κράτα λοιπόν για την ώρα τη δράση σου μυστική, αναδιοργανώσου, εξοικονόμησε δυνάμεις και φρόντισε τον εαυτό σου. Ο Δίας επίσης στο γήινο και πρακτικό Ταύρο είναι ένα συμπαντικό δώρο για σένα που θα σε βοηθήσει στις δύσκολες στιγμές και θα φέρει ευκαιρίες επέκτασης στις εύκολες!

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10): Επένδυσε σε φίλους και ομαδική δράση

Ο κυβερνήτης σου Αφροδίτη στο θερμό και συμβατό με εσένα  Λέοντα δίνει τη δυνατότητα, με τη δική σου βέβαια συμμετοχή, να περάσεις όμορφες στιγμές ιδίως σε φιλικούς κύκλους και ομαδικές δραστηριότητες. Παράλληλα και ο Άρης από το ίδιο ζώδιο αναδιοργανώνει την δυναμική σου πλευρά, σου δίνει ενέργεια και όρεξη για δράση. Από τις 11/6 και μέχρι τις 28/6 θα παρατηρήσεις ότι η συνεννόηση με τους άλλους, φίλους, σύντροφο και συνεργάτες ρέει αβίαστα και προωθεί τις καταστάσεις.

Η Νέα Σελήνη στις 18/6 είναι ιδανική για νέα ξεκινήματα ιδίως αν αυτά αφορούν, σπουδές, ταξίδια, εκπαίδευση και επαφές με ξένους και εξωτερικό. Επειδή όμως παράλληλα οι επαγγελματικές σου υποχρεώσεις αλλά και οι απαιτήσεις της καθημερινότητας δε σταματούν, μην παραμελείς τη φυσική σου κατάσταση και την υγεία σου. Φρόντισε τον εαυτό σου μέσα κι έξω και βρες τις πηγές του άγχους σου ώστε να το αντιμετωπίσεις μια και καλή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11): Πρόσεξε τις παρορμητικές επαγγελματικές κινήσεις

Έχεις αντιληφθεί ήδη από το τέλος του προηγούμενου μήνα ότι ο χώρος της δουλειάς και η καριέρα σου γενικότερα επηρεάζονται από τις πλανητικές συγκυρίες. Πιο συγκεκριμένα, η παρουσία του δυναμικού Άρη στον 10ο οίκο σου σε φορτίζει με ενέργεια για δράση και μαχητικότητα που εκδηλώνεται ως επί τον πλείστον στα επαγγελματικά. Οι Aστρολογικές προβλέψεις Ιουνίου 2023 όμως σου εφιστούν την προσοχή! Η μαχητική διάθεση και οι διεκδικητικές σου τάσεις μπορούν εύκολα να οδηγήσουν σε εντάσεις και παρορμητικές κινήσεις.

Η εμμονή σου να γίνουν τα πράγματα μόνο με το δικό σου τρόπο καταλήγει να σε αποδυναμώνει και να σε απογοητεύει. Το πρώτο δεκαήμερο του μήνα ενδείκνυται περισσότερο για επικοινωνία τόσο με συνεργάτες όσο και με το σύντροφο, όπως και οι τέσσερις τελευταίες μέρες του μήνα. Στο ενδιάμεσο διάστημα, θέματα οικονομικά και κυρίως αυτά που διαχειρίζεσαι από κοινού με άλλους, ζητούν τις σωστές διαπραγματεύσεις και συζητήσεις από μέρους σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12): Αξιοποίησε δυναμικά τις ευκαιρίες

Μια ενδιαφέρουσα και ευχάριστη πλανητική συγκυρία φέρνει ο Ιούνιος στη ζωή σου! Το δίδυμο Αφροδίτης και Άρη στο Λέοντα, σε μια εξαιρετική θέση για σένα, συνηγορεί στο να βρεθούν οι κατάλληλες ευκαιρίες τόσο για να επεκτείνεις τη δράση σου όσο να βρεις τρόπο να περάσεις καλά. Ταξίδια, σπουδές, σχέσεις με ξένους και εξωτερικό τραβούν το ενδιαφέρον σου και προωθούνται δυναμικά.

Παράλληλα, από τις 11/6 η επικοινωνία με σύντροφο και συνεργάτες απελευθερώνεται και σε καλεί να εμπλακείς σε συζητήσεις που θα δώσουν λύση στα θέματα που εκκρεμούν. Εργασιακές ευκαιρίες δε λείπουν, όπως και ευκαιρίες να βρεις τρόπο να βελτιώσεις την υγεία και τη φυσική σου κατάσταση. Η Πανσέληνος του μήνα στις 4/6 σε αφορά άμεσα και γίνεσαι πιο συναισθηματική και ευερέθιστη. Ωστόσο η Νέα Σελήνη στις 18/6, σε αποζημιώνει κρύβοντας ευκαιρίες για μια νέα σχέση ή μια νέα συνεργασία και σε καλεί να την αξιοποιήσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1): Κοινά οικονομικά σε πρώτο πλάνο

Αυτή την περίοδο η προσοχή σου στρέφεται σε οικονομικά, κληρονομικά και κυρίως κοινά με άλλους ζητήματα. Κάποια κέρδη δεν αποκλείονται. Αυτό όμως που πρέπει να αποφύγεις είναι οι παρορμητικές κινήσεις. Μεθόδευσε τη δράση σου, όπως τόσο καλά ξέρεις να κάνεις και οργάνωσε τις κινήσεις σου προσεκτικά. Το πρώτο δεκαήμερο του μήνα, παρότι περιλαμβάνει και την Πανσέληνο Ιουνίου που σε φορτίζει λίγο συναισθηματικά, είναι καλύτερο για επικοινωνία, συζητήσεις και επαφές.

Το εξάγωνο Δία – Κρόνου στις 19/6, είναι μια καλή ευκαιρία να κινηθείς προς την κατεύθυνση που θέλεις και να επιβεβαιωθείς ότι οι ιδέες σου έχουν βάση και προοπτικές. Η Νέα Σελήνη στις 18/6 ενδείκνυται για να αναζητήσεις νέες μεθόδους βελτίωσης της υγείας σου. Παράλληλα μπορεί να ανοίξει μια καινούργια πόρτα στην εργασιακή σου καθημερινότητα. Ο Δίας στον Ταύρο από τον προηγούμενο μήνα θα είναι αρωγός στα σχέδια σου. Νιώσε ευγνωμοσύνη για αυτά που ήδη έχεις και αυτά που επιθυμείς θα εμφανιστούν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2): Εστίασε στις σχέσεις σου

Σε όλη σχεδόν τη διάρκεια του μήνα το ενδιαφέρον σου είναι στραμμένο στις σχέσεις σου. Σύντροφος και συνεργάτες πρωταγωνιστούν στο προσωπικό σου έργο και σε καλούν από τη μια να απολαύσεις τις καλές στιγμές και από την άλλη να διορθώσεις τα κακώς κείμενα. Κάποιες εντάσεις και προστριβές δε λείπουν αλλά η διπλωματία σώζει. Οι Aστρολογικές προβλέψεις Ιουνίου 2023 είναι εδώ για να σου θυμίσουν πως οι κοντινοί μας άνθρωποι είναι ο καλύτερος καθρέπτης για δικές μας συμπεριφορές.

Αφροδίτη και Άρης ενεργοποιούν τις κατάλληλες συνθήκες. Από 11/6 ο Ερμής περνά στους Διδύμους και η επικοινωνία απελευθερώνεται. Λίγη περισσότερη προσοχή χρειάζεται το πρώτο δεκαήμερο του μήνα. Δεν μπορείς να επικοινωνήσεις ξεκάθαρα αυτό που θέλεις, τα λόγια σου παρεξηγούνται και δημιουργούνται εμπόδια στη συνεννόηση. Γύρω στις 26/6 πρόσεξε τις παρεξηγήσεις και τις εκρηκτικές αντιδράσεις από μέρους σου. Κάποιες φορές είναι πραγματικά δύσκολο να διορθώσεις αυτό που έκανες όσο κι αν έχεις μετανιώσει. 

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3): Φρόντισε τον εαυτό σου

Τις περισσότερες φορές που αισθάνεσαι άγχος, πέρα από τις συνειδητές αγωνίες υπάρχουν και υποσυνείδητες σκέψεις που το τροφοδοτούν. Αυτήν την περίοδο είτε λόγω φόρτου εργασίας είτε λόγω καθημερινών υποχρεώσεων, αισθάνεσαι υπερδιέγερση και στρες. Από τις 6/6 αναζήτησε λύσεις που θα κάνουν την καθημερινότητά σου πιο ευχάριστη και μέχρι 11/6 επικοινώνησε με τους δικούς σου αυτά που σε απασχολούν. Από εκεί και έπειτα η νέα θέση του Ερμή στους Διδύμους σε ξεβολεύει και νιώθεις πως οι δικοί σου άνθρωποι δε σε κατανοούν.

Πολλές και ασυνάρτητες σκέψεις σε μπερδεύουν. Γύρω στις 19/6 με το εξάγωνο Δία – Κρόνου η παρουσία των φίλων που σε στηρίζουν στη ζωή σου είναι πολύ σημαντική. Η Πανσέληνος στις 4/6 φέρνει στην επιφάνεια εκκρεμή οικογενειακά ζητήματα σε συνάρτηση με τις επαγγελματικές σου επιδιώξεις και σε φορτίζει συναισθηματικά. Εστίασε στην αυτοφροντίδα και βρες την εσωτερική σου ηρεμία. Οι λύσεις σε αυτά που μας απασχολούν τις περισσότερες φορές βρίσκονται μέσα μας.


Διάβασε τις Αστρολογικές Προβλέψεις Καλοκαίρι 2023 κάνοντας κλικ εδώ.
Διάβασε τις Ετήσιες Αστρολογικές προβλέψεις 2023 κάνοντας κλικ εδώ.


Kεντρική φωτογραφία Sam Mcnamara / Unsplash.

Αστρολογικές προβλέψεις Ιουνίου 2023 από την Μυρτώ Φρέντζου, Certified Astrologer, Mayo School of Astrology London. 

@myrto_frentzou.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here