Γυμναστική στο σπίτι; Δείτε τι χρειάζεστε!

fitness, home and diet concept - smiling teenage girl with bottle of water after exercising at home

Για ακόμη καλύτερα αποτελέσματα…

Τώρα που οι θερμοκρασίες μειώνονται αισθητά, λίγοι είναι αυτοί που συνεχίζουν να κάνουν την καθιερωμένη τους γυμναστική έξω. Αν είστε από εκείνους που έχουν “στήσει” το δικό τους χώρο στο σπίτι για να γυμνάζονται εκεί, τότε δείτε τη λίστα μας με τα απολύτως απαραίτητα για γυμναστική indoors!

01 Ρυθμιζόμενα βαράκια: Συνεχίστε τη μυϊκή ενδυνάμωση και γράμμωση στο σπίτι με ένα ζευγάρι βαράκια που μπορείτε να ρυθμίσετε κατά βούληση το βάρος προσθαφαιρώντας δίσκους. Επιπλέον αποθηκεύονται εύκολα κάτω από το κρεβάτι ή ακόμη και πίσω από τον καναπέ!

02 Μικρά λάστιχα αντίστασης: Από τα must have αντικείμενα εκγύμνασης. Μικρά, εύκολα στη μεταφορά, μπορείτε να τα κουβαλάτε παντού μαζί σας για να κάνετε τις διατάσεις σας ή άλλες παρόμοιες ασκήσεις.

03 Στρωματάκι yoga: Γυμναστείτε στο σπίτι χωρίς να ξαπλώνετε στο άβολο πάτωμα ή να γλιστράτε στο χαλί. Το στρωματάκι της yoga θα σας παρέχει άνεση και σταθερότητα για τις ασκήσεις σας. Συν του ότι και αυτό μαζεύεται κι αποθηκεύεται εύκολα!

04 Kettlebell: Τα kettlebells προσφέρουν γρήγορη γυμναστική σε όλο το σώμα. Μπορείτε, μάλιστα, να προμηθευτείτε ένα μικρό σετ με διαφορετικά βάρη.

05 Σχοινάκι: Θυμηθείτε τα χρόνια στο δημοτικό κι αναβαθμίστε τη γυμναστική σας με το σχοινάκι εναλλάσσοντας ασκήσεις. Φυσικά απομακρύνετε από το χώρο εύθραυστα αντικείμενα – να γυμναστείτε θέλετε, όχι να κάνετε ριζική ανακαίνιση!

Βασική προϋπόθεση; Η αγαπημένη σας μουσική σε ένταση…

Κείμενο: Αντιγόνη Αδαμοπούλου

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here