Spring Τo Go: Ένα ψαγμένο delicatessen στην καρδιά του Notting Hill

Spring Τo Go: Ένα ψαγμένο delicatessen στην καρδιά του Notting Hill
Ιδιωτική τραπεζαρία που βρίσκεται στο υπόγειο του Sping To-Go

Η Αυστραλιανή σεφ Skye Gyngell, συνεργάστηκε με την αδερφή της, τη σχεδιάστρια Briony Fitzgerald και δημιούργησαν την deli εκδοχή του εστιατορίου Spring. Στο επίκεντρο του καταστήματος Spring Τo Go στο Notting Hill βρίσκονται φρέσκα προϊόντα από μικρούς παραγωγούς. Σημείο κατατεθέν, αποτελεί μια τεράστια έκθεση με φρούτα και λαχανικά. Οι πελάτες μπορούν να αγοράσουν ή να παραγγείλουν εξαιρετικής ποιότητας φαγητό για το σπίτι κάνοντας μια επίσκεψη στον χώρο του Spring To Go.

Το Spring To Go περιλαμβάνει πλούσια γκάμα από φρέσκα φρούτα και λαχανικά
Τα βιοδυναμικά προϊόντα οργανώνονται σε ημικυκλικά ράφια

Φρέσκα προϊόντα υψηλής ποιότητας

“Επιθυμούσαμε να δημιουργήσουμε έναν φιλόξενο, όμορφο χώρο, που προκαλεί τους ανθρώπους να ζήσουν μια αισθητηριακή εμπειρία καθώς επιλέγουν προϊόντα ή περιμένουν τον καφέ τους”, δηλώνει η Fitzgerald. “Θέλαμε ο χώρος να ενθαρρύνει τους ανθρώπους να αγγίζουν, να μυρίζουν και να απολαμβάνουν την ομορφιά των φρέσκων λαχανικών”.

Το bar του Spring To Go σερβίρει καφέ και φυσικούς χυμούς. Διαθέτει μαρμάρινο πάγκο και πράσινη πρόσοψη

Η Gyngell είχε ξεκινήσει να προσφέρει στους πελάτες έτοιμα κουτιά που περιείχαν μια συνταγή και μαζί τα απαραίτητα λαχανικά, ψωμί και γαλακτοκομικά. Αυτό υπήρξε η αφετηρία, αλλά στη συνέχεια άρχισε να δημιουργεί μια σειρά από μαρμελάδες, κορντιάλ και γλυκίσματα, τα οποία εξελίχθηκαν σε αρτοσκευάσματα και έτοιμα γεύματα. Στο τέλος πρόσθεσε μια private τραπεζαρία στο υπόγειο, όπου μπορεί κανείς να απολαύσει την εκπληκτική μαγειρική της.

Λίστα εκλεκτών κρασιών & υπέροχα μπουκέτα λουλουδιών

Στον χώρο του Spring To Go, υπάρχει επίσης μια λίστα με εκλεκτά κρασιά επιλεγμένα από τη σομελιέ Monique Ziervogel. Αλλά και δημιουργίες λουλουδιών από την Kitten Grayson Flowers. Μια εταιρεία, που δημιουργεί υπέροχα μπουκέτα, δίνοντας έμφαση στη βιοδυναμική καλλιέργεια και στην υγεία του εδάφους.

Ιδιωτική τραπεζαρία που βρίσκεται στο υπόγειο του Sping To-Go

Ορισμένα βρετανικά εστιατόρια έχουν προσαρμόσει την παραγωγή τους ώστε να ανταποκρίνονται στις ανάγκες των καιρών. Το νέο κατάστημα Spring Τo Go στο Notting Hill, είναι μια σπουδαία προσθήκη. Αλλά και μια επιπλέον απόδειξη ότι, ανεξάρτητα από τα εμπόδια, τα εστιατόρια του Λονδίνου θα συνεχίσουν να καινοτομούν και να επιβιώνουν.


Φωτογραφίες, Spring To-Go.

Το κείμενο με τίτλο “Spring Fresh” δημοσιεύεται στο περιοδικό Maison & Decoration Άνοιξη 2024.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here