Πολυτελής σύσφιξη, αποτέλεσμα lifting

Σταθερή αξία, η ηθοποιός Μαρία Ναυπλιώτου είναι η Ελληνίδα μούσα της Shiseido για το λανσάρισμα της καινούργιας σειράς Vital Perfection.

Σας μιλάω από εμπειρία. Η περίεργη πραγματικότητα που ζούμε έχει ανάγκη από μικρές δόσεις απολαυστικής πολυτέλειας. Και κυρίως όταν αυτή αφορά την ομορφιά μας. Ένα εξαίσιο άρωμα, μια υπέροχη υφή, μια νέα ρουτίνα περιποίησης, κάνει ουσιαστική διαφορά. Στη διάθεση, στη ψυχολογία, στην επιδερμίδα μας. Η αίσθηση πως φροντίζουμε τον εαυτό μας περισσότερο από ποτέ, μας δίνει μια πραγματική ικανοποίηση, που τόσο έχουμε ανάγκη.

Πολυτελής σύσφιξη και αποτέλεσμα lifting

Με δυο λόγια, τώρα είναι η στιγμή για να κάνουμε ένα ξεχωριστό δώρο ομορφιάς στον εαυτό μας. Και η Shiseido μας δίνει τέλεια αφορμή, με το λανσάρισμα της προηγμένης σειράς περιποίησης Vital Perfection. Ενσωματώνοντας τη φιλοσοφία για παντοτινή ομορφιά, η σειρά είναι ιδανικός συνοδοιπόρος για την ενίσχυση της σύσφιγξης της επιδερμίδας.
Στοχεύοντας στην ανόρθωση και στη προληπτική δράση σύσφιγξη, η καινοτόμος σύνθεση Vital Perfection αντλεί έμπνευση από τη νευροεπιστήμη. Βασισμένη στη νέα τεχνολογία ReNeura της Shiseido, η κρέμα και το serum της σειράς αφυπνίζουν τη φυσική δυναμική της επιδερμίδας. Και δίνουν ορατά αποτέλεσμα lifting από τη πρώτη εβδομάδα. Μέσα σε τέσσερις εβδομάδες, η επιδερμίδα είναι εμφανώς πιο σφριγηλή και λαμπερή.

Η Μαρία Ναυπλιώτου και ο make up artist Βαγγέλης Θώδος στα παρασκήνια της φωτογράφισης για τη νέα σειρά Vital Pefection της Shiseido.

Μαρία Ναυπλιώτου Μια μούσα για τη Shiseido

Η αγαπημένη μας Karen Elson ανέλαβε πρωταγωνιστικό ρόλο στο διεθνές λανσάρισμα της σειράς. Και η Μαρία Ναυπλιώτου, είναι η «σύγχρονη μούσα» της Shiseido στην Ελλάδα. Η σπουδαία Ελληνίδα ηθοποιός, συνδυάζει την φινετσάτη συνένωση της απλής κομψότητας με τη δύναμη της φυσικής λάμψης. Ο τρόπος με τον οποίο η ίδια προσεγγίζει την ομορφιά, είναι απόλυτα συνδεδεμένος με την φιλοσοφία και με τις διαχρονικές αξίες της Shiseido.

“Η σχέση εμπιστοσύνης μου με την Shiseido, αποτελεί πολλά περισσότερα από μια απλή συνεργασία. Επιβεβαιώνει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ότι η αυθεντική ομορφιά πηγάζει από μέσα μας και για μένα αυτό είναι στάση ζωής.” δηλώνει η Μαρία Ναυπλιώτου σχετικά με τη συνεργασία:  “Είναι σημαντικό η εσωτερική μας πληρότητα να συμπληρώνεται με την πολυτιμότερη περιποίηση της επιδερμίδας. Με την νέα Vital Perfection η Shiseido ενισχύει την έννοια της παντοτινής ομορφιάς.”

Κείμενο Λένα Παπαχριστοφίλου

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here