Η Chanel Cruise Collection στην Κούβα

Ο Κάιζερ ντύνει την τροπική Αβάνα με CC  

Ο Karl Lagerfeld ήταν ο τελευταίος σχεδιαστής μόδας που αναζήτησε έμπνευση στην Κούβα κάνοντας εκεί το ντεμπούτο της συλλογής Chanel Cruise 2017. Σε μία απίστευτη extravaganza που πραγματοποιήθηκε στους δρόμους της Αβάνας, και συγκεκριμένα στο Paseo del Prado, μία δεντροφυτεμένη λεωφόρο με μαρμάρινα παγκάκια, όμορφες λάμπες και μπρούτζινα λιοντάρια που οδηγούν στην ακτή της Καραϊβικής έγινε η πρώτη επίδειξη μόδας του γαλλικού οίκου στην Λατινική Αμερική και το θέαμα ήταν εντυπωσιακό.

Το σκηνικό είχε έντονες αναφορές στην χρυσή εποχή της Κούβας, τα θαμπά χρώματα, τα καπέλα και ο διακριτικός ρομαντισμός της συλλογής Chanel μπλέχτηκαν τέλεια με το background της πόλης. Οι υπεύθυνοι της Chanel δήλωσαν ότι η μνήμη που ήθελαν να ανασύρουν ότι οι ρίζες της σειράς που αρχικά σχεδιάστηκε για τους πλούσιους Αμερικάνους που παραθέριζαν στα γιοτ και τις κρουαζιέρες της Καραϊβικής για να αποδράσουν από το χειμωνιάτικο γκρίζο της χώρας τους.

 

 

Ο Lagerfeld, ο οποίος βρίσκεται στο τιμόνι της Chanel από το 1983, δήλωσε ότι η τελευταία του Cruise collection ήταν εμπνευσμένη από τον “πολιτισμικό πλούτο και το άνοιγμα της Κούβας”, η οποία μετατρέπεται ταχύτατα σε έναν από τους πιο περιζήτητους προορισμούς, καθώς οι τουρίστες και η παγκόσμια ελίτ αναζητούν εκεί την δόξα του παρελθόντος και τον αέρα της Καραϊβικής.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here